Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Desiqner

ugrass

feticalik

Abdulkadir Özgen Samsunda haberleri var doğru mu ?

furkan5534

bugün babam trt'de yenı yayınlanıcak olan "beni böyle sev" dızı cekımıne gıttı .babam karadenız yoresını temsıl eden gıysıyle bır bolumde oynıcaktı.SAMSUNSPOR atkısıyla gitti fakat film "trumzon" yöresinde çekiliyor gibi gösterilceğinden izin verilmemiş!! sora neden sevmiyorsunuz trumzonu derler! hepsi ... :kafa:

Sercan

abiler tavsiye edebileceğiniz iyi bir diş hekimi var mı?

Desiqner

Alıntı yapılan: furkan5534 - 03 January 2013, 19:36:11
bugün babam trt'de yenı yayınlanıcak olan "beni böyle sev" dızı cekımıne gıttı .babam karadenız yoresını temsıl eden gıysıyle bır bolumde oynıcaktı.SAMSUNSPOR atkısıyla gitti fakat film "trumzon" yöresinde çekiliyor gibi gösterilceğinden izin verilmemiş!! sora neden sevmiyorsunuz trumzonu derler! hepsi ... :kafa:

Yanlış anlamada , Samsun yöresini tanıtan bir dizide trabzon atkılı birini istermiydin hocam ?

feticalik

Alıntı yapılan: Sercan - 03 January 2013, 21:39:40

Dr. Oya Kademoğlu. Bence en iyisi. Samsunda birçok ilke de imza atmıştır. Çiftlikte Cumhuriyet Fırını Üstünde muayenehanesi.

feticalik

gogo55

istemihan keskin diş üzerine başka doktor tanımam gürbüz camiin altındaki marketten direk karşı arada

emrullah

[/quote]
Alıntı yapılan: Sercan - 03 January 2013, 21:39:40
Barış sallı Sehir klübünün 100. Yıl bulvarına çıkan arasında

Sercan

Parayı gömmeyelim ama dişçilere :)

babasamsunlu

olm tarık kaptan var daa gitsene ona... medicalparkta.. .samsunsporludan başkasına gitme gönderme.. ;)

hakan55

istemihan keskine ailecek giderdik ve işini hep baştan savma yapıyordu şahsen tavsiye etmiyorum. Fitnat fişekçi var öğretmen evi karşısında tavsiye ederim hem eli de hafif :) :)