Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cgr

Özellikle Çarşamba gününe dikkat beyler...

CurvaSs

tribündergi'de ortalık yine karıştı.

Musti

her önüne gelen yazıyor oraya. sonra ortalığı toplamak size kalıyor. bilen de yazıyor bilmeyen de.

lato

Tribün dergide istemeden de olsa Suat Kılıç'ı savunur duruma geldik. Demek ki süper ligde arkamızda dursa bu adamı başbakan yapardık heralde. Samsunspor'un büyüklüğü işte Suat efendi bir adım atana on adım geliyor..

Recep

Suat kılıçı görünce adını duyunca helede bize faydası olduğunu söylediklerinde şu çok sevdiğim hikaye geliyor aklıma;
- Bir zamanlar yoksul adamın biri bir yılanla dost olmuş. Adam ne zaman sıkışsa, darda kalsa yılanın kuyusunun başına gidermiş. Orda bekler, yılan da kuyudan çıkıp adama bir altın lira verirmiş. Bu hep böyle sürmüş.

Derken aradan uzun yıllar geçmiş. Adam bir gün hastalanmış, yataktan kalkamaz olmuş. Sonra oğlunu çağırmış, oğluna demiş ki :

"Filanca kuyunun yanına git, orda bekle... Bir tane yılan çıkacak ordan, -o yılandan korkma, dosttur o yılan-, yılan sana bir altın lira verir, onu alır gelirsin, demiş.

Neyse, çocuk gitmiş kuyunun başına, beklemiş. Yılan gerçekten çıkmış, yere bir altın lira bırakmış.

Çocuğun aklından şeytanlık geçecek ya, kafasından geçirmeye başlamış; "Demek ki kuyu altın dolu! Ben bu yılanı öldürürsem, kuyudaki altınları çıkartır, zengin olurum!" demiş ve yerden hemen bir taş almış, taşı yılana fırlatmış. Yılanın kuyruğu kopmuş. Tabii, yılan da can havliyle çocuğun üzerine atlayıp, ısırmış. Çocuk zehirlenip ölmüş.

Aradan zaman geçmiş ve adam iyileşmiş. Adam aslında bilgeymiş ve olayın iç yüzünü de bilmekteymiş. Bir süre sonra kuyunun yanına gitmiş, sonra yılan da çıkmış. Adam yılana bakmış, bakmış ve demiş ki:

"Yılan kardeş, bizim çocuk bir densizlik yapmış ve cezasını da bulmuş. Ama biz dosttuk ve yine dost kalabiliriz" demiş. Ama yılan bu teklife yanaşmamış. "Yok, yok, bu imkânsız" demiş.

"Sende bu evlat acısı, bende de bu kuyruk acısı olduktan sonra, artık biz dost olamayız." demiş.

King1965

Yarın Spor 55 Programına Katılacak Olanlar Gruplar ve İsimler..
Saat : 22:00 veya 22:30'da

ÇILGINLAR | Ümit İren, Carsı Onur..
FORZA ŞİRİNLER | Mehmet Soykan, Doğukan Bayrak..
ŞEHZADELER | Mehmet Çetir, Hikmet Şimşek..
MEKANSIZLAR | Kenan Karpuzoğlu..
GENÇ TERMELİLER | Ali Kondakçı..
ÇARŞAMBALILAR | Uğur Çapkın..

5trawberry

Arkadaşlar bir sorum olacak, bugün aöf sınavına girerken kapıda cebimdekileri çıkarayım derken silgiyi düşürmüşüm galiba:D , aksi gibi de tc no kısmında hata yaptım sınavdaki arkadaşları rahatsız etmeyeyim diye de sona bıraktım, çıkarken bi arkadaştan aldım düzelttim, alelacele bi hata olmuş mudur acaba diye içime kuruntu düştü :) olası bi hatada sınav iptali gibi bi durum olur mu yoksa, dilekçeyle işi sağlama mı alayım. ağlanacakhalime gülüyorum :)

Sonuna Kadar 55

Alıntı yapılan: King1965 - 07 January 2013, 00:42:30
Yarın Spor 55 Programına Katılacak Olanlar Gruplar ve İsimler..
Saat : 22:00 veya 22:30'da

ÇILGINLAR | Ümit İren, Carsı Onur..
FORZA ŞİRİNLER | Mehmet Soykan, Doğukan Bayrak..
ŞEHZADELER | Mehmet Çetir, Hikmet Şimşek..
MEKANSIZLAR | Kenan Karpuzoğlu..
GENÇ TERMELİLER | Ali Kondakçı..
ÇARŞAMBALILAR | Uğur Çapkın..
istanbul ankara bursa şirinler katılmıyor mu

feticalik

Spor 55 Programını seyreden arkadaşlar ne olup bittiğini bizimle paylaşabilirler mi ?

feticalik

burakbas

Tribünlerimizden arkadaşımız Sefa Ediz' in babası vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Karabudun

Alıntı yapılan: burakbas - 07 January 2013, 12:58:48
Tribünlerimizden arkadaşımız Sefa Ediz' in babası vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ALLAH rahmet eylesin.Kalanlara baş sağlığı diliyorum.

lucarelli

allah rahmet eylesini. mekanı cennet olsun

King1965

Bir haber Gördüm ;

Uzun süreden beridir Samsun spor gündemini adeta sarsan haberler ve köşe yazıları sonrasında gözler Şubat ayında yapılacağı açıklanan

Haber Link : http://bit.ly/V1rB2o

King1965

Bugun Fanatik Ptt 1 .lig sayfasında ki mansetlerdeki 5 ana haberden 3 ' ü samsunspor ' un haberleri var
http://fanatik.com.tr/1-Lig_2_KategoriSayfasi_89.htm