TFF 1.Lig, 6.Hafta l Karşıyaka 3-2 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 24 September 2007, 20:32:08

« önceki - sonraki »

berusa55

10 kisi kalan takımdan 5 yemeyi seviyoruz sanırım 5-2 gibi bitebilir bu maç :(

King Of The North

45 dakika daha var umutla bekleyeceğiz,yemeden atarsak 20 dakikada 3-3 yapabiliriz artık ne var ne yok saldıracaklar.

kayacan

3-4 yıldır şu kaleci sorununu çözemedik.Allah ne verdiyse yiyorlar.

55samsunlu55

İçime doğmuştu böyle olacağı. tam ümitlenirken yıkılıyoruz. zor maçları alıp kolay maçlarda hüsrana uğruyoruz.

Forvetim

ordu maçında 10 kişilik takımdan yenilen 5 gol, anlaşılan o ki ipucu vermemiş, ders çıkarılmamış, gedik görülmemiş. bunları tespit edecek teknik kapasite, bilgi, beceri yoksun gibi. maalesef

nilsah

kocaeli ve ordu maclarında araya pas vardı defansı dagıtan daha bir kez duvar pası yok ortada.hazırlık pası bile 3 olmuyor

nilsah

havadan doldurma pas ile golmu atılır atılırda 3 tane nasıl atılır.herkez ercüment mi

nilsah

ya orta saha olsa karsı yaka sahasından cıkmaz yeminle pres yapması gereken biziz adamalr yapıyor

55samsunlu55

mardin bile altayı 3-0 net skorla yendi. yıllardır böyle rahat bir skor yapamadık. 4-0 öne geçtiğimiz maçta bile (rakip 10 kişiyken) yenilgiden zor kurtuluyoruz.

Forvetim

bu takım adamı kanser eder be, zaten küme düştük 6 ay kendime gelemedim, üzüntüden saçlarım döküldü anasını satayım, bir de şimdi kanser et de mezara göm. ne zaman gülecez lan biz.

körfez55

erkan55

King Of The North

Atağımız yok ya adamlar 10 kişiyle topa daha fazla sahip.Samsunspor son oyuncu değişikliğini yapıyor.
dak.65 3-1

celebi

inşaallah içerideki maçları alırızda telafisini yaparız ne oldu bu ercü ye ya :cry:

samsunum

sipiker hakem tüm kozlarını samsunspordan kullandığını söylüyor.bakacağız artık BU ARAA
KSK GOL KAÇIRDI