TFF 1.Lig, 6.Hafta l Karşıyaka 3-2 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 24 September 2007, 20:32:08

« önceki - sonraki »

Forvetim

akıllı bir kurguyla şu andan itibaren beraberlikten ziyade alabileceğimiz bir maça döndü, hayırlısı bakalım.

berusa55

ilk yarıda beraberliği yakalayamadık ne yazık ki...

nilsah

ne kurgusu ne kurgusu böyle defans olmaz yahu.ordudan bu kadar gol yiyen defans mı olur.hala aynı kadro cıkarmı

berusa55

10 kisi kalan takımdan ne guzel gol yiyiyoruz:)3 oldu:)))

körfez55

evet yedik 3.golüü...malesef bitti artık bu maç dönmezzz..

samsunum

55samsunlu55

hakem zorlaya zorlaya golü attırdı:((

Forvetim

yazıklar olsun,,az önce bu savunma bizi yakacak diye yazacaktım, yazmaya kalmadı bile..

berusa55

artık bize karsı oynayacak takımların stratejisi belli!10 kisi kalın bize 5 gol atın yenersiniz valla!!!

radikal-fma

ömür ejder'i niye değişti anlıyamadım Feridunsorumusuzun biri...bu arada kalemiz boş gibi

Forvetim

Alıntı yapılan: "nilsah"ne kurgusu ne kurgusu böyle defans olmaz yahu.ordudan bu kadar gol yiyen defans mı olur.hala aynı kadro cıkarmı

haklısın, o kurguyu yapacak hoca lazım, öyle değil mi?

berusa55

anlasılan kaleci ercumenti fazla abartmısız iki haftada döküldü!

Forvetim

adamlar skorun üstüne yatar bizde deli danalar gibi saldırır dururuz, kontradan fark yemesek bari, gerçi ha 3-1 ha 5-1 ne farkeder ki. beraberliğe ters takla atacaz.

nilsah

ya rakibin karsıyaka bu takım saldırmayı seviyor ama beceriksiz bir forveti var sen bunu bile bile neden 3 adamla başlarsın celil,serkan,caner senin oyunu ortada tutman lazım zaten 90 dakika koşamıyorsun 30 dakika sonra bitiyorsun.o zaman neden karsıyakayı ortda durdurmak yerine orta sahayı boş tutup defans ve forvet arasında boşluk verirsin al sana defans delik deşik

körfez55

her hafta en az 3 gol yenirmi yaa bunu göremiyomu bu adamlar.bu nasıl bir defans nasıl bir oyun??