17. Hafta ADS - Samsunspor'umuz

Başlatan SSKLA, 16 December 2012, 16:46:44

« önceki - sonraki »

Desiqner

cembaba

Bu maçta da gördük ki golcü bir isme çok ihtiyacımız var. Dikine oynayıp, hem de gol atabilecek ve attırabilecek bir oyuncuya çok ihtiyacımız var. Gençler çok güzel oynadılar. Tebrik ederim. Spiker 5 dakika da bir Samsunspor gençlerle sahada deyip deyip durdu. Övdü falan. Böyle oynayarak pişecekler. Tebrikler.

İkinci yarı bitsin artık kabusumuz...

CurvaSs

Alıntı yapılan: KareAs55 - 23 December 2012, 17:06:05
Abi bana doğan özgüvensiz geldi. pek inisiyatif almıyor , dikkatinizi çektiyse bir iki pozisyonda topa hareketlenip başka birine bıraktı topu al git yani buna gerek yok güven kendine..  bu maç için görüşüm böyle zaman neyi gösterir bilemeyiz ama tecrübesizliği ön planda sanki yani doğal olarak :)

Yüreğinize sağlık hep böyle oynayın canımızı verelim !

tabi 16 yaşındaki birinden insiyatif almasını bekleyemezsin doğal olarak. oynaya oynaya insiyatif almayı öğrenecek.

Recep

doğan mı yaşamadığını anladığı Samsundan siktirsin gitsin floryada top oynasınn >:(

ngonge

Çok geç kalındı bu adamları oynatmakta.

Bu işler süper lige çıkıp sıfırdan takım kurmak, 1.lig için ayrı takım kurmakla olmuyor, olursa asansör oluyorsun.

Kendi oyuncularınla bir ekip oluşturacaksın, yerinde takviyeler ile destekleyeceksin. İlk düştüğümüz seneler böyle yapılsaydı bambaşka yerlerdeydik.

teksas3455

Alıntı yapılan: teksas3455 - 16 December 2012, 17:19:59
Maçın sonucu belli : 4-0
Maalesef...

helal olsun utandırdınız beni... Ruhsuzlara inat adam gibi savaştınız!

Recep

Alıntı yapılan: uçarlı - 23 December 2012, 17:36:43
çok ağır konuşmayın. yorum yapacaksanız bu denli hakaret ve küfür içerecek sözler sarfetmeyin. ayıptır.
benmi ağır konuşuyorum yapma lütfen
adamın ağzından çıkan laflarda Samsunda doğmaktan Samsunsporda oynamaktan dertli ya

Forvetim

sahada gezinen sözüm ona tecrübeli topçu yerine böyle mücadele eden genç samsunlu çocuklar bizi sırtlayacaktır, bu zeminde bu kadar oynanır uzaktanda olsa biraz fazla şut çekebilseydik daha iyi olurdu 1 puan iyi. hocamdan ricam şu robert denen uyurgezeri 2.devre kadrodan çıkar lütfen, gönderir misin ilk 18 e mi almazsın bilmem ama bundan bize fayda yok.

berusa55

23 December 2012, 17:47:20 #218 Son düzenlenme: 23 December 2012, 17:57:37 berusa55
Tebrikler; özellikle gençler. Ahmet Arı az becerikli olsa üç puanla dönüyorduk.

İkinci yarı yapılacak takviyelerle her şeyin daha güzel olmasını diliyoruz. Takımımız çok iyi bir kamp ve sıkı bir çalışmayla ikinci devreye bambaşka girer inşallah...

** İkinci devre 20.01.2013'te başlayacak.

GurbetciFanatik

iyi yani ney biliyormusunuz
hepimiz diyoruz ya ikinci yari daha güzel olacak diye
zaten ikinci yari daha kötüsü olamazki bunun kötüsü yok zaten.

Ben genclerden umutlandim ama hemen gaza gelmiyelim, bu cocuklar cok hata yapacak o zamanda sabir göstermemiz lazim.
11 kisislik kadroda en az bence3 tane altyapidan oynamasi lazim.

SametYılmaz55

ikinci yarı ilk üç maçımız çok önemli.düşme hattındaki takımlarla yapıyoruz direk.inşallah güzel bir kamp ve iyi transferlerle ikinci yarıya güzel bir başlangıç yaparız

King1965

Tavşanlıdan 3 puan göztepe den 3 puan sonra kartalla evimizde  3 puan Al sana 9 puanla ve bunlar 6 puanlık maç yani eder sana 18 puanlık mac :)

samsunsporlu1994

23 December 2012, 19:10:31 #222 Son düzenlenme: 23 December 2012, 19:24:47 samsunsporlu1994
2. Yarıdaki performansımız devre arası yapılacak transferlere bağlı. Bizim takıma banko oynayacak 5 tane oyuncu lazım. Bazı oyuncuların ise kulüple ilişkisi kesilmeli. İsim vermek gerekirse Turgay Gölbaşı,Ahmet Arı, Adem Sarı,Burak Çalık gibi.

gurkan

Bence bugun beraberlıkle donmemızın baslıca sebeblerınden bırıde atılla yerıne sonerın oynamasıdır ;) ( junınho nun pozısyonunda atılla kesın bacak arasından kacırırdı )

55(tuncay)55

böyle oynayın kazanamazsanızda sorun degil bu mucadelenın karsılıgında basarı zaten gelicektir >l<