17. Hafta ADS - Samsunspor'umuz

Başlatan SSKLA, 16 December 2012, 16:46:44

« önceki - sonraki »

binikalamadım

bence bugün 11-0 kazandık... yeni bir onbirimiz oluyor...

AhmetDenizci

Geçen haftaya inat muhteşem mücadele ve ruh örneği gösterdiler: Helal olsun!

mimar55

Bu sefer bence formalar dayanamadi onlar oynadi bazen arma kazanir bu Puani bence arma aldi

lato

Besim hocayı tebrik ederim en sonunda biraz mecburiyetten de olsa gençlere güvenen bir adam bulduk ikincisi de tam Ahmet Arı'ya sövmeye başladığım anlarda oyundan aldı Ahmet çok top ezdi zemin yere sağlam basıp hızlı koşacak oyunculara göreydi Halil İbrahim bile ilk onbir çıkabilirdi Doğan 16 yaşında daha eleştirenler dikkate alsın ayrıca bu çocuğun kafa yapısında çevrenin de etkisi var önce tribündeki beşiktaşlı cimbomlu dostlarımız yola gelsin sonra çoluk çocukla uğraşalım. Adem Sarı Doğan'ın t..aklarını yesin şu çocuk kadar cesaret edip iki şut atan adam daha olsaydı keşke

YaSeF55

bi site vardı maçı 90 dakika boyunca izleyebiliyorduk o site neydi abiler..maçımızı 90 dakika izlemek istiyorum da

Recep

Daha düne kadar Samsunlu olup ta İstanbul da doğan yaşayan İstanbul takımların tutan  ama memleketi olduğu için Samsunsporu takip eden ve bu foruma giren insanlara yaptığımız ve söylediğimiz lafları hatırlıyorum da bizde baya bi genişleme olmuş çözemediğim bir şekilde
Ve görünen o ki takımın küme düşmesiyle düşüncelerde küme düşmüş.
Bu çocuk Samsunda doğmuş büyümüş ve yıllarca kırmızı beyaz forma ile iç dış olmuş bu takımın alt yapısında yetişmiş buna rağmen hoş görecekmiyim asla ben buyum arkadaş hala geri kafalıyım formamızı onun üzerinde gördükçe kahroluyorum yazık yıllardır verilen emeğe

isa55

Bu sahada iki takımdan da iyi futbol beklemek doğru olmazdı.
Takımımız iyi mücadele etti.
Hoca maçın başında takımı hücum oynatarak Adana'nın ilk dakikalarda yapacağı baskıyı önlemesi çok olumluydu.
Son 4 maçtan beraberlik bekliyordum, olmadı.

King1965

Alıntı yapılan: YaSeF55 - 23 December 2012, 23:43:13
bi site vardı maçı 90 dakika boyunca izleyebiliyorduk o site neydi abiler..maçımızı 90 dakika izlemek istiyorum da
http://yildiz.tv/

red_white

Alıntı yapılan: Recep - 23 December 2012, 23:54:51
Daha düne kadar Samsunlu olup ta İstanbul da doğan yaşayan İstanbul takımların tutan  ama memleketi olduğu için Samsunsporu takip eden ve bu foruma giren insanlara yaptığımız ve söylediğimiz lafları hatırlıyorum da bizde baya bi genişleme olmuş çözemediğim bir şekilde
Ve görünen o ki takımın küme düşmesiyle düşüncelerde küme düşmüş.
Bu çocuk Samsunda doğmuş büyümüş ve yıllarca kırmızı beyaz forma ile iç dış olmuş bu takımın alt yapısında yetişmiş buna rağmen hoş görecekmiyim asla ben buyum arkadaş hala geri kafalıyım formamızı onun üzerinde gördükçe kahroluyorum yazık yıllardır verilen emeğe

yazdıklarına aynen katılıyorum recep abi ancak mademki bizim alt yapımızdan yetişti Samsunlu oyuncu diyorsak gerekli dersi verilmelidir kendine çeki düzen verirse bazı şeyleri taraftar affeder çocukluğuna verir ama illede florya derse ozaman yapılması gereken yapılır diye düşünüyorum

samsunmania

24 December 2012, 00:28:16 #234 Son düzenlenme: 24 December 2012, 00:33:21 samsunmania
O,anca Florya kasabına gider bu kafayla. 16 yaşında ergenin kafasında böyle şeyler varsa bize nereye kadar nasıl faydası olacak? Recep doğru söylüyor. Ben de kabullenemiyorum. Ben de 16 yaşında oldum hiç florya demedim. Bi de altyapıda top oynasam o zaman stadın çimlerini yerdim herhalde.

mehmet yılmaz

Ercan 18, Canberk 17, Doğan 16 yaşında...
ADS karşısında mücadele ettiler, savaştılar çocuklar.
Takım olarak savaştık, bence çok kritik 1 puan aldık.

burakbas

Serkan

maç hakkında bir şey demeye gerek yok sahada oynandı sahada kaldı..

tek bir şey dikkatimi çekti adamların 2. grubu var aralarında silahlı çatışmaya uzanan problem var ama iki tribünde besteyi kim girerse onu devam ettiriyor bizim için ne kadar uzak bir durum :(

jean

yeniliriz saniyordum 1 puan moral oldu diyebiliriz yanliz artik acil bir sekilde puanlar lazim gecen senede sadece 11 puan aldik ilk yari ikinci yari bayagi aldik yanliz yetmedi o yuzden artik vakit kaybetmemek lazim

feticalik

Alıntı yapılan: Serkan - 24 December 2012, 14:53:47
maç hakkında bir şey demeye gerek yok sahada oynandı sahada kaldı..

tek bir şey dikkatimi çekti adamların 2. grubu var aralarında silahlı çatışmaya uzanan problem var ama iki tribünde besteyi kim girerse onu devam ettiriyor bizim için ne kadar uzak bir durum :(

yok bi babayiğit. Herkes triplerde egolarda..