17. Hafta ADS - Samsunspor'umuz

Başlatan SSKLA, 16 December 2012, 16:46:44

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

sahada çok iyi mücadele ettiler oyuncularımız >l< zemin iki tarafı olumsuz etkiledi ama bugün zemin düzgün olsaydı bu maçı alabilirdik.sahada bunu gösteren oyuncularımızı kutluyorum >l<

elexir

Her şey güzel olacak umutluyum ben takımdan biraz takfiye yaparsak bu seneyi atlatır önümüzdeki seneye süper başlarız inşallah...

GökhanÇağlar

Bu zeminde,deplasamanda bir puan çok iyi.Doğan,Ercan,Canberk helal olsun çocuklara keşke daha önce yapsaydık bu hamleyi.Besim hocayı da tebrik etmek lazım çok büyük cesaret gösterdi.İnşallah ikinci yarıyla birlikte çok daha güzel günler göreceğiz.

CurvaSs

doğan ile ercan'ı kıyaslamanın mantığı yok bu zeminde. zemine göre defans oyuncusu gelen topu ileriye vurur, gerisine karışmaz. ama orta saha topu kontrol etmeli ve dağıtmalıdır. ki bu zeminde topu dağıtmayı geçelim kontrol etmek bile sıkıntı. o yüzden doğan'ı beğenmeyenleri anlamıyorum. bu zeminde fikir sahibi olamayız doğan hakkında. ben beğendim tabi orası ayrı. mücadele vardı en azından, kaleyi de denedi bir iki kere.

Desiqner

Alıntı yapılan: CurvaSs - 23 December 2012, 17:00:03
doğan ile ercan'ı kıyaslamanın mantığı yok bu zeminde. zemine göre defans oyuncusu gelen topu ileriye vurur, gerisine kaşırmaz. ama orta saha topu kontrol etmeli ve dağıtmalıdır. ki bu zeminde topu dağıtmayı geçelim kontrol etmek bile sıkıntı. o yüzden doğan'ı beğenmeyenleri anlamıyorum. bu zeminde fikir sahibi olamayız doğan hakkında. ben beğendim tabi orası ayrı. mücadele vardı en azından, kaleyi de denedi bir iki kere.

Ben daha önceki maçlardada bu hatalarını gördüğüm için söylüyorum hocam.Bu çocuklar bizim geleceğimizse şimdi yanlışı varsa konuşmalıyız.Yoksa mücadelelerine denecek birşey yok.

FaTiH_HaN

Skor olmasada mücadele 2. yarı için umut verdi. Alt yapıdan sans bulan topçularımızda görev verildiğinde hakkını verebileceklerini gösterdiler. 2. yarı için Allah yardımcımız olsun, inşallah nokta transferlerle ilk yarı yaşadığımız sıkıntılı günleri unuturuz.

samsunsporlu1994

Bugün ki mücadeleden dolayı tüm oyuncuları kutluyorum. Ligin 2. Devresi için ise yapılacak 4-5 nokta transferle Samsunsporumuz bu zor günleri atlatacaktır. Allah yardımcımız olsun.

ChucKeR

doğan için çok erken herşey, daha büyüme çağında çocuk. ama ercan değerlendirilebilir. zaten kere gibi dominant bir adamın yanında uyumlu olmak daha önemli. semih kayanın yağtığı da bu mesela. lokman da sol bek oynasın kademesini konrtol eder. şabanı beğenmiyom.

ama hücum için transfer gerekir tabii ki. yönetim gerekeni yapacaktır.

kuzey55

roberts mutlaka gönderilmeli bu kadar pasif ve vasat bir oyuncu görmedim son yıllarda.mücadele iyi en azından son haftalardaki o ruhsuz futbol yoktu sahada.1 puan iyi puan.

samuray

besim hocaya tebrikler gençlere cesaretle forma verdiği için doğanıda ercanı da beğeendim takım olarakta iyi mücadele ettik canberk her geçen gün daha iyi olacaktır geleceğimiz gençlerimiz devre arası nokta transferlerle bu sıkıntılı durumumuzdan kurtulacağız umundundayım

cgr

Besim hocanın geldiğinden bu yana yaptığı en doğru harekettir gençlerle maça çıkmak...

atakumlueray

gençleri 1 maçta değerlendirmek mantıklı olmaz,zaman içerisinde kendilerini ne kadar geliştirebilecekleri önemli,bunu da oynayarak yapabilirler tabi ki,en azından Musa Aydın,Ozan,Nsumbu oynadığı zaman yaşadığımız sinir krizini yaşatmadılar bize,bunun için hepsine teşekkür ediyorum kendi adıma...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 16 December 2012, 17:29:30
A2 takımıyla çıkalım antep belediye maçının forumunuda yazmıştım çıkalım diye çıkmadık yine rezik olduk.

Besim hoca bizi duydun sonunda

ChucKeR

Alıntı yapılan: cgr - 23 December 2012, 17:15:22
Besim hocanın geldiğinden bu yana yaptığı en doğru harekettir gençlerle maça çıkmak...

hatta tek doğru diyebiliriz.

lucarelli

Soner'in topu oyuna geç sokmasından nefret ediyorum.