17. Hafta ADS - Samsunspor'umuz

Başlatan SSKLA, 16 December 2012, 16:46:44

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

su bugünkü mücadelenin yarisini gecen hafta gösterseydiniz en az 3 cekerdik

forever5557

ahmet arı sezon başından beri takımdasın yapma allah aşkına ya hiçmi çalışmıyorsun anlamak çok zor.
bunu nasıl gol yapamazsın kardeşim ya,nasıl olcak peki nasıl 3 puan alacağız

SametYılmaz55

Gökhan Kabanın forvet oynadığı bir takım süper ligi kovalıyor :rulet:

Desiqner

Önündeki adama pas atamayan şu Roberts devre arasında gider umarım.

Desiqner

CurvaSs

maçın en net pozisyonu ahmet arı'nın vurduğu kafaydı heralde. iyi mücadele ettik, gençleri beğendim. monte etmek gerekir takıma yavaş yavaş.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Desiqner - 23 December 2012, 16:52:00
Bu Doğanın neresi topçu ya.
şu zeminde kimin ne kadar topcu olup olmadıgını nasıl anlayabılırız kı ?

GurbetciFanatik

tebrik ederim sizi cok güzel mücadele etdiniz
ve hak etdigimiz 1 puani aldik 3de olabilirdi malesef olmadi
ahhh ahmet ahhh

Desiqner

Hocam defansa yardıma geldiği pozisyonlarda hiç engelleme yapamadı.İleride sorumluluk alamadı.Yani 96lı bir çocuktan fazlasını bekleyemeyiz ama ben yinede yeterli görmedim.Ayrıca bu yağmur'a rağmen Ercan çok iyiydi.

Uğur Yıldız

1 puan çok iyi alt yapıdan 8 oyuncuyla aslanlar gibi oynadılar.Helal olsun utansın kendisini süper lig! topçusu olarak görenler

Atakumlu

Helal olsun cocuklara 1 puan bizim icin iyi oldu ... Doğan'ı beğenmedim bı tek orta saha olmasına rağmen cok kacak oynamaya calisiyo onu da zamanla asacak artik ...

cgr

Doğan, Ercan  >l< >l<

Hiç sırıtmadınız tebrikler çocuklar...

Tufan

Mücadele güzeldi özlediğim durmadan koşan basan savaşan gençler. Hakan Bayraktar,stoper, forvet takviyesi ile ligi kafamız rahat bitirelim önümüzdeki yıl bu gençler iş yapacak Sercan, Cefa, Turgut üçlüsüne sabrettiysek bu çocuklara da sabretmeliyiz.

forever5557

arkadaşlar herkes bişeler söyleyebilir ama maalesef bu takımdan bişey çıkmaz.göztepe yendi kartalda yenerse puan tablosu hiçde iç açıcı olmaz bizim için.tamam transfer yapacağız belki ama kimse yerinde saymayacak.
içim acıyor ama hiç bu kadar umutsuz olmamıştım.

Desiqner

Doğanın daha tecrübe kazanması gerek ama ,Ercan sırıtmadı.Canberk'e söylenecek söz yok ,artık çok rahat :)