PTT 1.LIG . 16 HAFTA SAMSUNSPOR'umuz - Gaziantep BBS

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 08 December 2012, 15:55:20

« önceki - sonraki »

lato

Aslında canımızı yakan yenilmek ya da düşmek değil sadece armayı taşıttığımız i..neler

kadifekaleli

acaba biz de 1919 samsun [/font] diye bir takım mı kursak taraftarlardan bundan iyi olur eminim

dessperadodo

ben eleştirme demiyorum ama neyi eleştirdigine bak.neyin kayyumu.kayyum nedir.neolur sonu bir araştırın allah aşkına.80-90 lı yıllarda bizde vardık ama biz ogüzel günleri gördük şimdi zorlukda devlete gel kayyuma al bizi demek olmuyor.kayyum başkanı kapanış verse ne yaparsın merak etdim.

GurbetciFanatik

Bu ruhsuzlar icin burda birbirimizi kirmayalim.

Shane_Falco

Lan gol istemiyorum onun bunun çocukları 3 tane isabetli pas yapın kendi adıma maçı kazandık sayıcam lan çok şey mi 3 tane pas milyarlar alıyorsunuz bu işten siz

55.hakan

alperen_55

maç bitti pozizyon yok..resmen komedi. bu takım 3. lig takımını bile yenemez..2. devrede besim durmuş büyük risk olur takım adına..

samsunmania

bu adamlar nasıl idman yapıyor acaba?Dk80 yeni giren adamlarımızın dili dışına çıktı. Fizik kondüsyon sıfır. Kamp yemedik tamam da 16.haftaya geldik be kardeşim. İğrendirdiniz beni futboldan.

city ultras

red_white

kadifekaleli

birbirimizi kırma diye bişey yok tartışıyoruz kapanırsa bu takım yeni bir takım kurulşur kardeş dünyanın sonu değil 1919 Samsun nasıl :)

twitter

Furkan

Takımda yetenek yok sıfır. Ama Erhan hoca zamanında en azında ruh vardı. Kolay pes etmiyorduk. Şimdi ruh felan da kalmadı. Eriyoruz günden güne :( :(

atakan

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 16 December 2012, 15:38:37
Bu ruhsuzlar icin burda birbirimizi kirmayalim.

katılıyrm.bunlar gidici.baki olan sadece samsunspor ve taraftar.

binikalamadım