PTT 1.LIG . 16 HAFTA SAMSUNSPOR'umuz - Gaziantep BBS

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 08 December 2012, 15:55:20

« önceki - sonraki »

elexir

Yazık etmişiz Erhan hocaya onun zamanında takım en azından top oynuyordu, be ne rezalet ya bu hocayla bu lig bitmez...

binikalamadım

bu sene ligde kalabilmek çok büyük bir başarı olacak anlaşılan

lato

Dua edelim de üçü yemeyelim belki averaja kalır işimiz

elexir

Şu roberts ne iş yapar ya bir tane olumlu hareketi yok ne ruhsuz adam hoca nasıl katlanıyor bu adama anlamış değilim...

Shane_Falco

Sahada 4 tane altyapımızdan yetişmiş futbolcu var.3'ü Gaziantep'de 1 i bizde oynuyor.Sanırım bu herşeyin açıklaması...

Vural temiz

yapilacak hic bir sey kalmadi. maci kaybettik. ikinci yari bir kirmizi kart, ve 1 gol mac sonucu Samsun 0 Antep 3

senol

bu maçı 3-0 alacaktuk,ademsarıylamı,robertlemi,yoksa ahmet arıylamı ,daha doru dürüst bir posizyonumuz yok
bu maç gitti.adan maçıda gider.sonra hoca gider...

lucarelli

Son dakkalarda çok gol kaçırdık. Roberts veya Musa Sianan birini atsaydı çok iyi oacaktı.  Maçı çevirebileceğimize dair umutlarım sürüyor.

ALİ55

YAZIKK BU MAC GITTI KUME DUSMEMEYE OYNARIZ BUSENEDE PTT BIRINCI LIGDE BU TAKIM OYSA BU SENE EN KÖTU ILK 6 YA GIRERDI ZAMANINDA DOGRU HAMLELER YAPILSAYDI KAYYUM DAN DA KORKMAYIN CALISTIGIM SIRKET KAYYUMDA BU SURECTE NE VERGI ODUYORSUN NEDE ALACAKLILARA BIRSEY MALI YAPI DUZELENE KADAR ODEEME YAPTIRMIYOR KAYYUM BENCE BUDURUMDA EN IYISI KAYYUMA KALMASI TAKIMIN OTEKI TURLU VERGI TAKSITLERINI ODIYECEGIZ DIYE DILENCI DURUMUNA DUSUYOR TAKIM KOSKOCA SAMSUNSPOR U BU HALE GETIRENLER UTANSIN ONUNE GELEN BU FORMAYI GIYMEYE BASLADI YAZIKLAR OLSUN ADAM DEDIGIN SÖZUNDE DURUR BU TAKIM 3 LIG E DE DUSSSE BIRAKMAM DIYENLER NERDELER KENDI ALACAKLARININ PESINDELER YAZIKLAR OLSUN CANBERK HUCUM OYUNCUSU ON SAG ACIK ADAMI BEK YAPMISLAR MADEM BEK YAPICAN HIC OYNATMA ROBERTS IN TEK ARTISI YOK BAL YAPMAYAN ARI GIBI SEN EN IYI ADAMINI VER YERINE AHMET ARI MEHMET SAK MIYDI NE BOŞ ADAMLARI AL BONSERVIS ALSAYDI DAHA IYIYDI BU SENE BOYLE SÜRÜNÜR TAKIMDA BİZDE HER HAFTA STREST MERSIN DE HOCA BIRAKMIS NURULLAH SAGLAM I ALSALAR BARİİİ BESIM DURMUS ELINE GELEN FIRSATI KULLANAMADI TAKIM I ÖNE BILE CIKARTAMIYOR  DOLDUR BOŞALT UZUN TOPLARLA OYNUYORUZ ERHAN HOCANIN NE GUNAHI VARDI HOŞŞ OZAMANDA TAKIM BISEY OYNAMIYORDU AMA EN AZINDAN HUCUM EDIYORDU KONUŞ KONUŞ DURR ICIMIZ YANIYORR

davidsavage

Yok ya yok bu beceriksizlerin yaninda sansda yok,kansrr olduk resmen ya.

alperen_55

besim hoca bu takima çare olamaz devre arasi en az 5_6 banko oyucu lazim

lato

İnşallah yanılırım ama bu maçtan puan alacağımıza hatta haftaya Adanademir'den puan alacağımıza hiç inancım kalmadı her hafta daha da kötüye gidiyoruz bir kere de şaşırtın lan bizi bir kere

55cem55

Tek istegim ligde kalsinlar en buyuk basari bu olur bu futbolcular ve bu hocayla

kadifekaleli

Alıntı yapılan: lato - 16 December 2012, 14:43:03
Dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım ikinci yarıya yeni transferlerle durum düzelebilir bence
ne bekliyoruz gekas ve 3-5 topçu gelecek şampiyon mu olacaz ben 2006 dean beri bu takımın  bir arpa boyu yol almadığını görüyorum şampiyon olduk ilk iş başkanı değiştirdik bizim camia kaypak abi birgün öyle birgün böyle daha dün Erhan hocaya sövenler bugün yanlış yapmışız diyor şehir kendinden bezmiş yöneticiler aman bizi karıştırmayın samsunspora diyorlar şehrin iş adamları bırakın yardım etmeyi samsunspordan para koparmanın peşinde bakın trabzonlu iş adamları da 1461'e sahip çıkıyo gerekirse biz alırız diyorlar. Yusuf Ziya Yılmaz gibi  belediye reisin Kazım Yılmaz Galip öztürk gibi cahil iş adamın olursa senin şehrinin takımı da böyle olur iki adım atamayan roberts ve adem'e bakarız biz ne zaman gol atacaklar diye kulübü yönetenlere hiçbirşey demiyorum oraya gelene kadar çok şeyler var da neyse

lato

Samsunspor taraftarı ne kadar kayyum meraklısıymış arkadaş ya ondan sonra yok sahipsiz şehir sahip çıkmayacak adama yalakalık yapalım çıkana da kayyum kayyum diye köstek olalım taraftarın anlayışı böyle olduktan sonra bizim kimseden ah almamıza gerek yok amatöre düşsek müstehaktır