PTT 1.LIG . 16 HAFTA SAMSUNSPOR'umuz - Gaziantep BBS

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 08 December 2012, 15:55:20

« önceki - sonraki »

binikalamadım

en azından bu sefer berabere kalmamayı başardık

dessperadodo

erzurumspor kayyuma kaldı.kapandı
diyarbakırspor kayyuma kaldı.sürünüyor
kocaelispor kayyuma kaldı:esamesi okunmuyor
malatyaspor kayyuma kaldı:yalama oldu
milan ve bayernmünih kayyuma kaldı:şampiyonligi finali oynadı

durun ya bizde kayyuma kalalım

Kadir ÇELEBİ

Önce Bunları hamama götürmek sonrada bulunduğumuz şehirlerde Kurban falan kesmek lazım

GurbetciFanatik

Kayyum meselesi kapansa hic fena olmaz.
O kadar düsmedik.
Bayagi uazdi bu sacma konu.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 16 December 2012, 15:41:21
birbirimizi kırma diye bişey yok tartışıyoruz kapanırsa bu takım yeni bir takım kurulşur kardeş dünyanın sonu değil 1919 Samsun nasıl :)

La olum şakamısın nesin yazdıklarına bak git kendine başka yerde eğlence ara...

lato

Alıntı yapılan: ALİ55 - 16 December 2012, 15:50:10
TAKIMIN ILK POZISYONU DK 85 DE  DAHA NEYIN TARTIŞMASINI YAPIYORUZ  ERHAN ALTIN KESKE GITMESEYDI DEMEDIM HICBIR ZAMAN ONUN ZAMANINDADA TAKIM BASKI KURAMIYORDU AMA EN AZINDAN DÖNEM DÖNEM YAPIYORDU NE ZAMAN TAKIMIN ISKELETIYLE OYNADI TAKIMIN AHENGI BOZULDU ILK MACLARDAKI TAKIM SAVUNMASI DÖRTLUSU GUZELDI NEYSEE KUME DUSME POTASINDANN 3 PUAN UZAKDAYIZ SORUN DEGIL BU GÜN LER GEÇER KÜMEDE DÜŞMEYIZ AMA BENIM UZUNTUM BU KÖTU LIG DE EN KÖTU 6 YA GIREBILIRDIK SENEYE ARTIK BIRDE NEDEN MULTECSU VEYA TIMOFTE TEKNIK DIREKTÖR OLARAK DUSUNULMEDI BEN MULTECCU NUN GELDIGI ILK SENENIN TUM IDMANLARINA GIDERDIM SAMSUNDA IKEN SERKAN LARIN CELIL LERIN VURAL LARIN CIKTIGI ILK SENE YAŞAR VARDI OZAMAN TAKIMDAKI EN BOZUK FUTBOLCU AMA ONU BILE ZAMAN ZAMAN TAKIMA MONTE ETMISTI BENCE IYI BIR YAPILANMA ŞART AMA HEP ÇIKAR KAYGISI VAR PARASIZLIKDA BILE VAR MALESEF INSANIN DOGASINDA VAR OYSA MULTESCU ALT YAPIYA GETIRILEMEZMI YADA TIMOFTE VEFA ISE VEFA ŞUAN SAHADA ATILLA VE HAKAN ARSLAN TAKIMDAN GITMEDIKLERI ICIN ILK ON BIR DELER SANIRIM SONER ATILLADAB BIR GOMLEK USTUN KALECI GELENI YEDI MASALLAH NEYSE PAZAR PAZAR SIKILDIK YINE  GEÇEN SENEKI ON ALTI HAFTADAKI GENCLERDEN KIM VAR BUGUN SAHADA ???

Multescu paracı bir adam diye biliyorum Soner'e gelince benim fikrim Atilla'dan daha bomba senin dediğin gibi bir durum olsa sene başında Soner as kaleci olmaz iki üç maç sonra da Hakan yedeğe çekilmezdi. yapılanma şart ama kayyumla değil bugünler de gelir geçer inşallah

GökhanÇağlar

Sövsek ne fayda,saysak ne fayda.Kalmışız beş on beceriksizin eline her hafta eziyet çekiyoruz.Bu zor şartlarda sorumluluk alan yönetime yazık,tribüne gelen taraftara yazık.Devre arası adam gibi transfer yapılmazsa işimiz mucizeye kalır..

RT55

THE END..kim nederse desin sonun başlangıcındayız..

ibrakadabra55

Bu takım maç kazanamaz !  a_d_s maçına gençlerle çıkalım rezil olalım hiç olmassa gençlere çıktıkta böyle oldu demeye yüzümüz olur.

senol

besim durmuş 3 puanı alacağız dedi...Evet 3 puanı 3 golle aldık...hoca seninle iyice rezil olduk...

ALİ55

valla kayyum olayı kapansın böyle gıtsın daha ıyı kayyum olayı derneklerde farklı sırketlerde farkıysa bılmıyorum bılmedıgım konu hakkındada bugune kadar asla yorum yapmadım kendım muhasebecıyım ve suan calıstıgım fırma ıflas erteleme kararı aldı ve kayyum atandı bundan oncekı durumda vergı daıresı ve 3 cu sahıs alacaklıları ıcra hacız vs hergun sırketın ıcınden avukat gırıyor ıdı ama tedbır kararından sonrakı surecde ıse vergı daıresıne tedbır kararını sundum tamam ıyı yapmıssınız bu bır kalkandır bır nefes almadır alacaklılara karsı yanı suan samsunspor boyle bır surece sırketlerdekı gıbı gırebılırse zararına degıl kar ı na dır en azından vergı taksıdını odıyecegı rakamlarla topcu transferı yapar veya seyırcı hasılatları veya yayın gelırlerı vs hacız koyanlara dırek gıtmez dırek sırket kasasına gırer sermaye olarak bırıktırılır ve uygun donemde alacaklılar arasındakı esıtlık ılkesıne dayanılarak paylaştırılır odemeler oyle ahmet alır mehmet bakar olmaz kazım yılmazın alacagı bıtenee kadar en az 5 sene geçer benımkısı ıcınde oldugum bır olay hakkında bılgılendırmektır yoksa bılgım olmayan bır hususda oyle olmasın boyle olmasına gerek yok onumuzde ornekler var ok dıger spor takımları vs vs ama nasıl bır durumda kayyum a kalınmıstır ona bakılmalı neyse bu sekılde gıdılsın bırısı cıkar elbet takıma sahıb cıkar sonra o bırıde cıkar bana destek yok der o gıde gıder yıne bırı gelır boyle gıder bu ıs kısıler degısır degısmeyen tek sey samsunspor dur  burda herkesın ortak sevdası amacı samsunspor un ıyı yerllere gelmesı herksınde fıkırlerını beyan etmesı dogal amac dogruyu bulabılmek

ibrakadabra55

zamanında dedik Dobi Hasan ile olmaz bu işler diye sizde demiştiniz o adam takım için gecesini gündüzüne katıyor demiştiniz katmasa neler olucaktı acaba ?

55.hakan

İlk yarı bu ligin üstünde kendini kanıtlamış transferler yapmazsak düşeriz uzun uzun yazmaya gerek yok.Yaşamla ölüm arasındaki fark gibi ortada her şey.Olmuyor işte bu ruhsuzlarla olmuyor.

Gorkem

samsunmania

koskoca şehrin onuru ile oynayan iki pası bile beceremeyen vasıfsız insanlar.nefret ediyorum sizden.