PTT 1.LIG . 16 HAFTA SAMSUNSPOR'umuz - Gaziantep BBS

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 08 December 2012, 15:55:20

« önceki - sonraki »

atakan

yok herseyi geçtim bunlar bizi bırbırımıze düşürecek.

CurvaSs

kadifekaleli

alın size 3-0 kardeşim olmuyor bunun faturasını birileri ödeyecek

kadifekaleli

Alıntı yapılan: lucarelli - 16 December 2012, 15:19:36
Hocam şaka mısın ya? Senin çslıştığın yer değil burası. Kayyuma kalan takımların durumlarını takip etmiyor musun? Kayyum demek, yok olmak demek.
şaka saha da kardeş

Sadece Samsunspor

bu ne ya stoper sol bek oynuyor. forvettekiler orta sahada soldaki adam sağda karmakarışık

lato

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 16 December 2012, 15:20:32
alın size 3-0 kardeşim olmuyor bunun faturasını birileri ödeyecek

Kardeş kazımın 30 trilyonu varken de 3 ü yiyorduk fatura kesilecektir elbette sinyallerini de gördük öküzün altında buzağı aramayalım

GurbetciFanatik

simdi TRT ye hak veriyorum.
sahada Futbol oynanmiyorki neden versin maclarimizi.
resmen Futbol katiliyz oynadigimiz futbolla

kadifekaleli

bu besim durmuş u çok mu aramışlar biz az biraz top oynuyoduk hep bitmişiz abi bu ne yaaa adem ve roberts i derhal kovsunlar

dessperadodo

yapmayın allah aşkına.yok bir kelle lazım yok kayyuma kalalalım yok bizden birr bok olmaz.tutmayın kardeşim ozaman samsunsporu.zorlamı tutduruyor kendisini size.sakaryada son dakikada direkden dönen topla 2.ligde kalmışdık sonra neler oldu neler.bugünlerde geçer allahın izniyle.

kadifekaleli

Alıntı yapılan: lato - 16 December 2012, 15:22:51
Kardeş kazımın 30 trilyonu varken de 3 ü yiyorduk fatura kesilecektir elbette sinyallerini de gördük öküzün altında buzağı aramayalım
öküzlere top oynatmaya çalışıyoruz be kardeş bu robert la adem tam öküz yaaaaa

Kadir ÇELEBİ

Umutsuzluktan umut çıkarmaya çalışıyoruz Samsunsporum..

GurbetciFanatik

lato

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 16 December 2012, 15:26:39
öküzlere top oynatmaya çalışıyoruz be kardeş bu robert la adem tam öküz yaaaaa

Büyük ihtimalle devre arasında bişeyler değişecektir ama bunun için bizim de yönetimin yanında olmamız lazım maddi destek veremiyorsan manevi anlamda bari güç ver o bile yeter

dessperadodo

canın sagolsun samsunsporum.bugünde çok mutluyum.allahıma şükürler olsunki nefes alıp SAMSUNSPOR diyorum.gerisinin hiç önemi yok.lafda demiyorum ben seni kaldırımda desteklerim diye.kimler 3.lige düşmediki sende düş.senin kulüp binanın kapısı açık olsun da sen bal da oyna oyna umrumdamı sanki.

kadifekaleli

Alıntı yapılan: dessperadodo - 16 December 2012, 15:26:38
yapmayın allah aşkına.yok bir kelle lazım yok kayyuma kalalalım yok bizden birr bok olmaz.tutmayın kardeşim ozaman samsunsporu.zorlamı tutduruyor kendisini size.sakaryada son dakikada direkden dönen topla 2.ligde kalmışdık sonra neler oldu neler.bugünlerde geçer allahın izniyle.
senin lafına göre biz biz hiç eleştiri yapmayacaz öyle mi kardeş biz bu takımı dün tutmadık ben bu takımın 80 ve 90 larda ligin tozunu attırdığını görmüşüm bana bu sahada debelenenlere eleştiri yapma diyemez kimse bizim içimiz yanıyor kahroluyoruz tutma demekle olmuyo bir trabzonsporlu yüzümüze gülünce zorumuza gidiyor ha sen böyle iyi diyorsan senin bilceğin iş ama bize bu takımı eleştirmeyin demeyin