Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

15. Piyade Eğitim Tugayı nereyedur?

Karabudun

red_white

yine bi oyunlar dönmüş 1461 bizden daha az ceza almış hayırdır

cembaba

Küfür yüzünden yemişiz. Halbuki hiç küfür etmedik... - Çömlekçi çocukları küfür mü? :(

FaTiH_HaN

Bu yeni yasalar trabzonla maç yaptığımızda hep bizim aleyhimize işliyor, koy kelimesini küfür olarak algılamışlar galiba.

lato

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 13 December 2012, 22:33:47
Bu yeni yasalar trabzonla maç yaptığımızda hep bizim aleyhimize işliyor, koy kelimesini küfür olarak algılamışlar galiba.

O zaman her maç ceza almamız lazım hatta tüm takımların ceza alması lazım küfür olmadıysa tribünde itiraz edelim edelim bizim için az para değil

Sercan

Sadri Şener fenerliymiş ya la önceden :)

Serkan

Sercan

Alıntı yapılan: Serkan - 13 December 2012, 22:55:44
Amasya

Hacı Amasya'da da varmış ama Samsun'daki Esentepe Kışlası da 15. Piyade Eğitim Tugayı olarak geçiyormuş...

Serkan

Alıntı yapılan: Sercan - 13 December 2012, 22:57:34
Hacı Amasya'da da varmış ama Samsun'daki Esentepe Kışlası da 15. Piyade Eğitim Tugayı olarak geçiyormuş...

aynen tugay amasya'da ama Samsun'da bir tane taburu var :) detaylı bilgi için hapay reyiss

beşnumara

Hayy trabzona daa pilotuna daa tffsine pfdksına daa  alayınızın Allah müstehakkını versin emi. Ayıp lan ayıp çömlekçi çocukları küfür etti diye tv sesini kıstı neyin kafasını yaşıyorsunuz siz şerefsizler

Ertuğrul Sağlam

''İstediğini al''

Samsunspor Başkanı Emin Kar bazı oyuncular için transfer görüşmesi yaptığı Ts başkanı Sadri Şener'den olumlu yanıt aldı. Şener'in ''1461 ts'den kimi istersen al Emin Başkan. Sizden parada istemiyorum'' dediği öğrenildi.
Samsunspor'da başta Göksu olmak üzere 3-4 futbolcu için girişimlere başladığı öğrenildi.

Haber/Muhammet Çavuşoğlu

Bu haber doğrumu bilmiyorum ama doğru ise iki seçenek var.
1- Samsunspor'un manevi değerleri.
2- Profesyonellik. (Futbol camiasında sıkıştığında sığınılan kapı)

hakan55

yoktur böyle bir şey. serefs.z habersiz gazetesi nolcak

south_london

1461i komple bize versinler sıkıntı yok  :oyun:

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: south_london - 14 December 2012, 11:05:46
1461i komple bize versinler sıkıntı yok  :oyun:

Tamda bunu sormak için girmiştim foruma.

Sabah işe gelirken duydum, başka duyan eden varmı diye sorucaktım. 1461 süper lige çıkarsa ts %95 olan payını Samsunspor a devredecek diyorlardı.  :hnk: