Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Stopere bir transfer farz oldu. Kulübün transfer yapacak bütçesi var mı onu bilmiyoruz ama inşallah gerekli transferler yapılır.

ismail

##kdc##

Arkadaş her habere inanmayın ya, yalandır o yalan..

Jnr.Serkan

Kim bu Cüneyt Yaşar . Gekas haberlerini ilk çıkartanda bu gazeteci arkadaştı  :P

cgr

Haberi yapan arkadaş çok heyecanlı :P Sonucunu pek beklememiş  :peeh::P :D

Samsunspor'da Kere Şoku

Samsunspor'un bugün Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı idmanda sakatlanan savunma oyuncusu Kere, kritik Gaziantep Belediye maçı öncesi teknik heyeti korkuttu.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Bugünkü idmanda yapılan çift kale maçta bir pozisyonda kaleci Soner Şahin ile çarpışan başarılı savunma oyuncusu Kere acı içinde yerde kaldı. Pozisyon sonrası yerden kalkamayan Kere'ye ilk müdahaleyi saha içerisinde Besim Durmuş ve yardımcıları yaparken, fizyoterapist Abdurrahman Duran ve Mehmet Bank ile beraber hastaneye giden savunma oyuncusunun çekilen filmde elinde kırık tespit edilmediği bildirildi. Daha sonra MRı çekilen Kere'nin sonuçlarının ise daha gelmediği belirtildi.

İlk müdahaleler sonrası kırık olduğu ve sahalardan yaklaşık 2 ay uzak kalacağı tahmin edilen Kere'nin film sonrası elinde kırık görülmemesi tüm camiayı sevindirirdi. MR sonucuna göre başarılı stoperin hafta sonundaki maçta oynayıp oynayamayacağı belli olacak.

FaTiH_HaN

Ayağı kırılan 2 ay sahalardan uzak kalmıyor bu nasıl iş  :(  :)

##kdc##

Muhabir arkadaş tesisten canlı canlı haber yapmış daha ne istiyonuz??
İmdat Arslan ilk yanına gelip baktığında eli kırılmış demiş. Diğer hocalarda en az iki ay maça çıkamaz diye yorum yapmışlar.

Geçen sezon önümüzde Yenal örneği varken eli kırılan birinin iki ay sahalardan uzak kalabileceği örneğine şaşırmamak lazım.
Haberi yapan muhabirle konuştum böyle dedi, yorum yapan arkadaşlara da çok pis küfür etti. Yalan transfer haberi yapıp duygularıyla oynattırmasınlar beni dedi.  :-\

Ertuğrul Sağlam

Kolum iki yerden kırıldı yanlış kaynama yüzünden 15 gün sonra tekrar kırıp ameliyatla düzeltildi toplam 45 gün sonra halısahalara döndüm. En geç ikinci devrenin ilk maçında sahada olur...

pardon kırılmamış

furkan5534

ismail

ayak değil ya bu.kırıldıysa da sürmez bence de o kadar  :x((

furkan5534

SametYılmaz55

devrelerim yandı yemin ederim :deli:

**KaR6**

baskanın gekasla ilgili olarak cakıl taslarıyla orneklendirdigi bi acıklaması varmıs, onu da koysak ne guzel olur..

Kere de haftasonu sahada olacakmıs, o mechul kimseler yine 1461 maglubiyetini unutturmak icin yem atmıslar..

Mechul yoneticiler acilen ihtiras etsin..

Yonetim ihtiras!

samsunmania

Ulan Kere, ödümü ...ma karıştırdın. Şans bu sefer yüzümüze güldü herhalde. Darısı pazar gününe.

samsunmania