Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

15 December 2012, 09:54:02 #34440 Son düzenlenme: 15 December 2012, 13:18:24 özkan
Taraftarın Sesi programı yorumcularından Hüseyin Karataş'a aittir aşağıdakiler;

LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN: BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARLARI VE SEVGİLİ TARAFTARIN SESİ İZLEYİCİLERİ SON GÜNLERDE GAZETELERDE ÇIKAN TRANSFER DEDİKODULARINDAN BAZILARINA DEĞİNMEK İSTİYORUM ÖZELLİKLEDE BUGÜN SAMSUNDA HERKESİN DE BİLDİĞİ VE OKUDUĞU GİBİ ESKİ FUTBOLCUMUZ ADEM ALKAŞİ'NİN SAMSUNSPOR'A DEVRE ARASINDA GERİ DÖNECEĞİ YAZIYORDU BUGÜN ÖĞLE SAATLERİNDE TELEFONDA GÖRÜŞTÜĞÜM SEVGİLİ ADEM ALKAŞI ŞU ANDA ÖYLE BİR ŞEY OLMADIĞINI HABERİDE BENDEN DUYDUĞUNU VE ÇOK ŞAŞIRDIĞINI SÖZLERİNE EKLEDİ VE KESİNLİKLE BUNU YALANLADI AMA SAMSUNSPORU ÇOK SEVDİĞİNİDE SÖYLEDİ YANİ BU BİRİNCİ ASAPARAGAS HABER... GELELİM 2. HABERE YİNE AYNI GAZETEDE ÇIKAN BAŞLIKTA SADRİ ŞENER İLE EMİN BAŞKANIMIZIN BİR RESMİ VE SÖZDE KONUŞMA DİYOLOĞU VARDI ŞİMDİ BURADAN SORMAK İSTİYORUM SAMSUNUN BİR EVLADI OLARAK VE SAMSUNSPOR TARAFTARI OLARAK BUNU BENDE 6 GÜN EVVELİNDEN BİLİYORDUM SİZLERDE DOĞAL OLARAK MESLEĞİNİZ GEREĞİ ÖĞRENMİŞSİNİZ AMA O NASIL BİR BAŞLIK Kİ SAMSUNSPORUMUZU BU KADAR RENCİDE EDİYORSUNUZ YAZIK DEĞİLMİ GÜNAH DEĞİLMİ BENİM ŞEHRİME.... 3. SÜ İSE AKŞAM ÜZERİ TELEFONLA KENDİSİNE ULAŞTIĞIM ESKİ FUTBOLCUMUZ HAKAN BAYRAKTAR SAMSUNSPORDA DAİMA SEVE SEVE HER ZAMAN OYNAYABİLECEĞİNİ ÇÜNKÜ SAMSUNLU OLDUĞUNU BİR BAŞKASI 5 VERECEKSE SAMSUNDA MEMLEKETİNDE PARANIN HİÇ ÖNEMİ OLMADIĞINI ÖNEMLİ OLANIN SAMSUNSPORU BU ZOR DURUMDAN KURTARMAK OLDUĞUNU VE OYNAYABİLECEĞİNİ BUNDAN DA ÇOK MUTLULUK DUYACAĞINI SÖZLERİNE EKLEDİ İŞTE GERÇEKLER SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM VE GURBETTE YAŞAYAN BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARLARI...55

berusa55

yetkin55

Samsunspor , Mersin İdman Yurdu oynayan Hakan Bayraktar ile her konuda anlaştı.

haberın dogrulugu varmı?

cgr

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 December 2012, 15:43:52
Kartal1-1 Tavsanli dk. 87

87.dakika da Ümit Tütünci penaltıdan attı. Beraberlik bizim için çok iyi skor olur.

Jnr.Serkan

Mükemmel skor . 1-0 ken üzülmüştüm  derken 2-1 kartal

berusa55

Kartal uzatmalarda 2-1 yapti; mac bitti.

55.hakan

Tavşanlı nın yenmesinden daha iyi bir skor Kartal zaten son üçteydi.

samsunsporlu1994

Kartal'ın yenmesi iyi oldu. Bir bakıma bize çalıştı diyebiliriz.

ismail

düşmeme hesapları yapıyorsanız sevinin tabi

##kdc##

cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cen.

burakbas

**KaR6**

Alıntı yapılan: yetkin55 - 15 December 2012, 15:45:41
Samsunspor , Mersin İdman Yurdu oynayan Hakan Bayraktar ile her konuda anlaştı.

haberın dogrulugu varmı?

hayır, bazı cok zeki arkadaslar gecen hafta taktigimizi cozdugu icin, olası bi gbb beraberligine karsı smdiden gundemi degistiriyoruz.. Umarım bu sefer anlasılmaz..

berusa55

Samsunspor Başkanı Emin Kar, transferde doğru adımlar atarak sonuca ulaşmaya hedeflediklerini belirterek, "Bunu gerçekleştirip Samsunspor'u daha yukarılara taşımayı amaçlıyoruz" diye konuştu

Son dönemde adı sıkça Samsunspor ile anılan Gekas'ın transferi hakkında da konuşan Başkan Kar, "Şuanda Gekas boşta ama bizim sözleşmeleri  devam eden 3 yabancımız var. Hocamız Besim Durmuş ile oturup değerlendirme yapacağız. Şu ana kadar bize birşey söylemedi" dedi

3 YABANCI VAR
Samsunspor Başkanı Emin Kar, son günlerde gündemi oldukça meşgul eden transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Ara transfer  dönemi yaklaştıkça  çok sayıda ismin telaffuz edildiğini belirten Başkan Kar, "Çalışmalarımız devam ediyor. Ancak doğru adımlar atarak ilerlemek durumundayız. Hedefimiz kulübümüzün ekonomik yapısınıda göz önünde bulundurarak takıma faydalı olabilecek doğru transferler yapmak. Bunu gerçekleştirip Samsunspor'u daha yukarılara doğru taşımak amacındayız" dedi.  

TAHTA TEHLİKESİ VAR
Gekas konusuna da değinen Başkan Kar, "Gekas şuan boşta. Kadromuzda 3 yabancı var. Sözleşmeleri devam eden oyuncular bunlar. Önümüzde iki maç var. O maçlardan sonra hocamızla oturup konuşacağız. Hocamız şuana kadar bize birşey söylemedi. Adana Demirspor maçından sonra değerlendirme yapacağız. Geçmiş dönemden 40'a yakın futbolcuya borç var. Yazışmalarımız devam ediyor. Şu an için transfer tahtası açık görünüyor. Ancak kapanma tehlikesi var" diye konuştu.

SADRİ ŞENER'LE GÖRÜŞTÜM
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile de yaptığı görüşmenin doğru olduğunu vurgulayan Başkan Emin Kar, "Görüşmede 1461 Trabzon Başkanı Suat Şen'de vardı. 1 saatten fazla konuştuk. Beğendiğimiz 2-3 futbolcu var.  Hocamızla da oturup konuştuktan sonra  girişimlere  başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak

Burak

Sonuçta kulüpler arası transfer olabilir bunda bir sakınca yok ama ******* haber gazetesi yav....ça haber yaptığı için sıkıntı oluyor. Göksu ve Sercan Kaya bize faydası olabilecek futbolcular

özkan

15 December 2012, 18:51:28 #34454 Son düzenlenme: 15 December 2012, 19:17:33 özkan
Menteşoğlu;ben trabzona futbolcu bile satmam dediği yerde oradan adam almak..Bana yanlış geliyo..Onlardan bedelsiz alım yapmak bişeyleri kabullenmek olmuyor mu ?