Ruhsuzlar Ordusu

Başlatan Sadece Samsunspor, 08 December 2012, 15:53:50

« önceki - sonraki »

jurista

Bu durumun tek sorumlusu ruhsuz ,vicdansız ,izansız topçulardır.İçinde bulunduğumuz durumu bile bile ,göre göre hala bizimle tşşk geçen sporcu müsvetteleridir.Ağır yazmamak için siliyorum yazıyorum siliyorum siliyorum siliyorum ...

15 dakika daha canını dişine takamayacak kadar ,tekmeye kafanı sokamayacak kadar acizmisiniz ? 10 kişilik takımdan 5 dakikada 2 gol yemeye utan mıyormusunuz ? Sene başından beri yokluktan varlık çıkarmaya çalışan başkana,yöneticiye,sizin yüzünüzden hasta olan taraftara hiç mi acımıyorsunuz hiç mi vicdanınız sızlamıyor ?

Menemen yiyerek öğün geçiren ,tesislerindeki 37 ekran tv bile haczedilmiş A.Güçlü 17 yaşındaki çocuklara bakın da utanın utanın !!! Kaybetmek mühim değil ,sizde ruh yok ruh !!! Acıma duygusu ,sorumluluk alma becerisi gelişmemiş adamlar tayfası ...

Bu takımın kaptanı ne iş yapar ,15 dakika kalmış saldırın ,mücadele edin,yırtın parçalayın diye saha içinde arkadaşlarını hiç mi yönlendirmez , motive etmez ateşlemez ? Gemisini batıran kaptan ancak böyle olur ...

11 kişi kaleye dizilseniz 5 dakkada o goller yenmez yazıktır günahtır....

Sabaha kadar yazsam yine de öfkem dinmeyecek , yanımda 13 yaşındaki  çocuk saatlerce ağladı bu çocuğun ,diğer çocukların ,güce tapmamış memleketinin takımının peşinde yollara düşmüş taraftarın gözyaşlarının hakkını nasıl vereceksiniz ,bu vebalin altında kalıp ezileceksiniz ...

since1965

Alıntı yapılan: Desiqner - 09 December 2012, 01:24:45
Canberk gibi futbol altyapısı sağlam 10 tane daha çocuğumuz olsaydı sahada

Budur işte Samsunspor'un özeti.Sene başında Samsunspor ile masaya menajeri ile oturan canberk bugün kahraman oluyor.Samsunspor altyapısından yetişecek ama menajeri ile Samsunspor'u görüştürecek.Hangi alt yapı hangi Samsun'un çocugu.Biraz palazlansın bakın neler yapacaktır

berusa55

09 December 2012, 17:53:13 #32 Son düzenlenme: 09 December 2012, 19:03:40 berusa55
Futbolcuda her seyden once yaptigi ise saygi olacak; camiasina, taraftarina ve armasina saygi... Her seyi gectim buyuk kaptana saygisi olacak.

Ruh timsali Emin Kar orada dururken bu ruhsuzluga pes!

dessperadodo

hangi yapılan transferden tam manasıyla memnunuz.yada kim bukadar kabiliyetsiz futbolcuyu aldı.

kuzey55

Alıntı yapılan: dessperadodo - 09 December 2012, 17:59:41
hangi yapılan transferden tam manasıyla memnunuz.yada kim bukadar kabiliyetsiz futbolcuyu aldı.

sen daha iyisini alırdın bu şartlarda eminim.

red_white

keşke sen gelseydin başa

Sioux

kendinle çelişme bari, ayıptır!!

Alıntı yapılan: dessperadodo - 18 November 2012, 19:39:34
maddi gücü olmayan ve binbir zorluklarla bu takımı ayakda tutmaya çalışan kimseden destek görmeyen bir yönetim bu kadar olumsuzlukların üstüne nasıl ve ne kadar bütçeli bir hoca alabilir bu tartışılır.eldeki malzemenin kaliteside bariz şekilde ortadayken.kimse şu kadrodan mucize beklemesin.ne adem sarıya nede erhan hocaya laf söylenmemeli.çünkü bizim bütçemiz buydu ve buna göre oyuncu alındı..hocanında kalitesi düşük çünkü verdigimiz rakamda düşükbizim şuan devre arasında tranfer yapıp yapamıyacagımız önemli.daha dogrusu nekadar bütçeyle nekadar kaliteli oyuncu alabiliriz.birde herkes daha dikkatli davransa iyi olur çünkü yarın bir gün emin başkanın aldıgı oyuncu ve teknikdirektör bukadar tartışılırsa herinsanda olan sabır taşı ondada çatlar ve dönüp bize ne haliniz varsa göründer ve gider.

King1965

Şu tabloyu özleyen kaç kişiyiz?

dessperadodo

kendimle niye çatışayım arkadaşım ben başkan mı yaptı diyorum sana transferi.bu oyuncuları izleyen veya takasda araştıran kişiler de suç yokmu.savundugunuz şeye önce bakın.tamam 11 tane adam alıp 4 tane si tutar gerisi bozuk çıkar anlarım ama bugün hangisinden yararlanabiliyoruz.hangisi tam manasıyla olumlu işler yapıyor.dobi hasan denilen şahsın görevi ne kulüpde bakdınızmı.ama yokkk ben olsam daha iyisiini alırdım demeye devam edin.ama unutmayın yazmakdan çekinmekden zarar görüyor bu takım.bu kadar transfrdn aşı hiç tutmadıysa sorumlu sadece futbolcular olamaz.

yetkin55

Alıntı yapılan: dessperadodo - 09 December 2012, 19:19:02
kendimle niye çatışayım arkadaşım ben başkan mı yaptı diyorum sana transferi.bu oyuncuları izleyen veya takasda araştıran kişiler de suç yokmu.savundugunuz şeye önce bakın.tamam 11 tane adam alıp 4 tane si tutar gerisi bozuk çıkar anlarım ama bugün hangisinden yararlanabiliyoruz.hangisi tam manasıyla olumlu işler yapıyor.dobi hasan denilen şahsın görevi ne kulüpde bakdınızmı.ama yokkk ben olsam daha iyisiini alırdım demeye devam edin.ama unutmayın yazmakdan çekinmekden zarar görüyor bu takım.bu kadar transfrdn aşı hiç tutmadıysa sorumlu sadece futbolcular olamaz.

helal kardeşim NOKTA.

yetkin55

sezon başından beri dobı hasan dobı hasan dıye tutturtular al sana dobı hasan;

Yarın bütün görevlerinden istifa edip oglunuda alıp gitsin............

lato

Takımın büyük çoğunluğu istediği zaman aslan gibi oynayabilecek adamlar sezon başı iki oyuncusu kalan takım için fazla bir eleştiri bence istedikleri zaman nasıl mücadele ettiklerini de gördük en başta süper ligden gelen eski oyuncumuz Musa Aydın var en büyük hayal kırıklığımız sene başında 2. ligden hangi takıma sorsanız Musa'yı bayıla bayıla kabul ederlerdi ama oynamıyor işte adam futbolcular ruhsuz olduktan sonra onları getiren adam ne yapsın? (dobiyi savunmak için yazmadım bunu bende bayılmıyorum ona ama sürekli hoca gitsin şu gitsin bu istifa etsin yerine o gelsin sürekli birbirimizin çukurunu kazıyoruz Samsun bu kafayla amatöre kadar gider bazı sitelerde Emin Kar istifa diye gezinen gerzekler bile görüyorum birlik beraberlik adamakıllı sağlanmadıkça kafa yapılarımız düzemedikçe işimizi çok zor görüyorum)

bluegreen55

Futbol zekası, çağdaş futbol, oyunu okumak.
Bu kavramların Samsunda altyapılardaki oyuncuları üst kademelere yükseltirken yada oyuncu seçerken doğru  tahlil edilemediğini düşünüyorum.
Çok iyi oyuncular çıkarma kapasitesi olan bu şehirden yönetici eksikliklerinden dolayı hep çalımcı kafasını önüne eğip çalım atabilen ama verimsiz oyuncular parlıyor parlarsa.

Mesela Ankaragücünün seçtiği oyuncular falan amatörler ama gerçektende gelecek vadediyorlar.

altyapılarda iyi oyuncular seçilemiyor....

Futbolcudan anlayan bir yönetici lazım bize bulacak altyapılardan amatörlerden sokaklardan 5-6 tane yetenekli oyuncu kurtaracak  10 yılımızı ... yoksa para yok böyle sürünürüz...

samuray

iki maçla besim hocaya yuklenmenin nedenini anlamıyorum evet hepimiz çok öfkeli kızgınız bu duruma ne yapacaz her iki maçta hocamı değiştirecez yani biraz mantıklı olalım önce bu ruhsuz topçulara bu formanın kutsallığını hatırlatmalı tepki konulmalı bu yönde şimdiye kadar netice ne olursa olsun moralleri bozulması ndiye taraftarlarımız hep destek verdi alkışladı maç günü moralleri bozmamak adına antemanlarda  görsel yazılı basında sitede fec.te nette her türlü tepki konulmalı diye düşünüyorum :kafa: :kafa:

Forvetim

formanın kıymetini, takımın, armanın, bu kulübün değerini anlatmak açısından eski emektarlarımızdan ulaşabildiğimiz ve davet edebildiğimiz birkaçını (serkan, celil, ercan, tanju gibi) takımın bir antrenmanına yada bir toplantısına davet etsek abileri kardeşlerine biraz öğüt verse biraz söyleşi yapsa kulaklarına küpe olacak birkaç cümle etseler buranın nere olduğunu bilin, alın takımı sırtlayın götürün mirasımıza emanetimize hakettiği yeri ve değeri verin tarzında. bilmiyorum olabilirmi olmazmı aklıma geldi yazdım, şu durumda herkes birşeyler üretmeye çalışıyor ne yapabiliriz baabında, bende bir fikir olarak bunu düşündüm, gerçekleşirse mutlaka takım üzerinde faydası olur diye tahmin ediyorum hayırlısıyla.