Ruhsuzlar Ordusu

Başlatan Sadece Samsunspor, 08 December 2012, 15:53:50

« önceki - sonraki »

varol55

BÜYÜK KAPTAN BURAYA  ERCAN BURAYA...

CurvaSs

onlar kaçmadı yoldan.
onlar kaç kere yandı, yine dayandı.
onlar benim yolumun yolcularıydı.

bu yol çok uzundu,
çok ıssızdı,
çok yalnızdı.

zindanları çıldırtıcı gardiyanlar çok amansızdı.
bu yol, bir ışık için bir ateşle yananlarındı.
onlar gider, masallarda, şarkılarda yaşarlardı.

onlar yok artık varol55...

varol55

NE YAPALIM CurvaSs...KENDİMİZİ AVUTUYOZ  AMA BELKİ İBNELER OKURLAR BUNLARI D BU FORMAYI KIMLERİN GİYDİĞİNİ İDRAK EDERLER...

beşnumara

Tribünlerle ilgili bir şeyler yazarım çok doluyum bu hususta ama birilerinin canı yanar uzar gider bir yere varamayız bundan sonra kimse çıkıp şöyle tribün yaptık şunları bunları... neyse susuyorum kim ne hali varsa görsün. Bu takım tribüne ayak uydurdu tepkisiz kaldığımız için bunlar başımıza geldi. Geçen sene yine 15. Hafta mersin maçı dönüşü havaalanına gidilip gereken yapılmıştı sonra gördük nasıl oynayabiliyorlarmış. Futbolcu milleti sopayı görmezse bizi s...er atar. Bunlarda haysiyet olsa Emin abiye bakıp utanirlar.

celebi

Bence gereksiz bir baslik olmus

CurvaSs

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 December 2012, 22:18:35
Tribünlerle ilgili bir şeyler yazarım çok doluyum bu hususta ama birilerinin canı yanar uzar gider bir yere varamayız bundan sonra kimse çıkıp şöyle tribün yaptık şunları bunları... neyse susuyorum kim ne hali varsa görsün. Bu takım tribüne ayak uydurdu tepkisiz kaldığımız için bunlar başımıza geldi. Geçen sene yine 15. Hafta mersin maçı dönüşü havaalanına gidilip gereken yapılmıştı sonra gördük nasıl oynayabiliyorlarmış. Futbolcu milleti sopayı görmezse bizi s...er atar. Bunlarda haysiyet olsa Emin abiye bakıp utanirlar.

abi tribün mü kaldı? neyini eleştireceksin ki, ortada tribün yok.

burakbas

Neresi gereksiz abi. Allah belasini versin bunlarin. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

King1965

Alıntı yapılan: celebi - 08 December 2012, 22:20:45
Bence gereksiz bir baslik olmus

gereksiz değil bence de haklı olarak açılmış bır konu . ARtık gereken tepki verilmeli !

özkan

Organize bir harekatın başlığı olur umarım.

Var mı Senden Öte

ben bukadar gudubet bi sezon görmedim eskiden yine yenildiğimiz maçlar olurdu ama tribünde bağrırdık çağrırdık bi sosyal aktivitemiz vardı bu sezon onuda bitirdiler saolsun arkadaşlarımız fatihin dediği gibi bu duruma gelmemizde tribünlerin etkisi yadsınamaz.

jean

yonetime uzuluyorum vallahi iyi niyetliler cok en cok onlar uzuluyor bu ise toparlariz ins en kisa surede

ngonge

Türk futbolcusu iyi muameleden, hoşgörüden anlamıyor.

yirmiuc

Eee hani bu futbolcular "Samsunspor tarihinin en karakterli oyuncularıydı." ??

Desiqner

Canberk gibi futbol altyapısı sağlam 10 tane daha çocuğumuz olsaydı sahada darmadağan ederdi trabzonu.Ama işte Türkiye'de 25 yaşına gelip kaşarlanmadan oynayamıyorsun...

mimar55

Bunlari falakaya yatiracaksin