PTT 1.LİG 14.HAFTA SAMSUNSPOR'umuz - Bucaspor

Başlatan samsun 55, 24 November 2012, 17:42:51

« önceki - sonraki »

celebi

ben artık kimse kusura bakmasın iyi niyetle bu işin olacağını sanmıyorum bizim dostlarımız arkadaşlarım Samsunsporumuz sahipsiz kalmasın diye aldı ama. bu iş olmuyor dostlar olmuyor. başka takımlar gibi düşeceğimiz belli olsa bu kadar koymaz adama. bu resmen işkence oluyor işkence çekerek öldürülen mahkumlar gibi olduk. can çekişe çekişe düşüyüoruz. bizim dost ve arkadaşlarımız sadece meseleyi biraz daha uzatmış oluyor. bence bıraksınlar bu işi ve de rahatça düşeli. en azından günah keçisi olmazlar taraftarın önünde.

binikalamadım

2 puan gitti canberk geldi...musa aydın yedek olarak kullanılmalı bence..

ngonge

Şu anda yapacak bir şey yok, devre arasına kadar alabileceğimiz puanları almaya çalışalım.

Oyuncular çok ruhsuz ve ümitsiz. Besim Hoca genç oyuncularla iyi anlaşan biri, A2'den takviyeler ve genç oyuncu transferi ile çözer bu işi.

Erhan Hoca iyi güzel diyoruz ama bu oyuncuları 2-3 yıl önce hallerini düşünerek aldı, kimi Amerika 3.liginden, birçoğu 3.ligden, kimi boştan, kimi Kıbrıs'tan. Haliyle ya formsuzlar ya maç eksikleri var ya da bitmişler.

İyi bir eleme ile sahada gezinen adamların yerine genç oyuncu koysak daha iyi olur bence.

burakbas

Denemeye zamanimiz yok, kumar oynamayiz. Mecbur guvenecegiz bu ruhsuzlara!

hacettepeli

arkadaşlar bu kadar karamsar olmamak lazım yine de. takımın tek eksiği ofansif oyuncu, defansımız çok da kötü değil. gol atacak adamımız yok sadece bunu da yarı dönemde alacağımız 2 veya 3 forvet oyuncusuyla hallederiz diye düşünüyorum.

lucarelli

Devre arasında gelecek iyi bir forvet ve ortasaha ile takım iyi yerlere gelecektir.

isa55

Abay hakem falan değil.
Canberk ilk 10 dakikadan sonra oyuna ısındı, 2. yarı takımın en iyisiydi.
Kalan 3 maçtan da beraberlik bekliyorum.

mimar55

Ya yenilmiyoruZ da yenemiyoruz da ne takimiz yaa

orhan

orduda seyrettiğim şenol ile bunun arasında dağlar var  Şenola verilen şans kesinlikle gençlere verilmeli.Daha fazla zaman kaybedilmemeli.Musa aydın beklentilerin çok uzağında bir tane olumlu hareketini görmedim kendisini acil düzeltmeli yada yedeğe çekilmeli.Ahmet arı takımı ileri taşıyacağına hep yavaşlattı el freni gibiydi kafasında futbolu bitirmiş bir hali var bu yaşta bir futbolcu böylemi olur.Buca spordaki istek ve arzu bizde yoktu takım bir kaç futbolcu haricinde kaçak güreşti.Sorumluluk alan oyuncu sayımız çok az.İlk şutumuzu 51. dk.attık oda öylesine vurulmuş bir şuttu.Bir takım 90 dakika boyunca bir tane gol pozisyonuna girmezmi kanatlarımız hiç çalışmadı beklerimiz ileri çıkmadılar bir tane bindirme yapılmadı.Bunların yanında,oyundan çıkana kadar yüreğiyle oynayan turgaya,kereye,lokmana,canberke ve roberst e  verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederim.

isa55

Beraberliklerle ligi etkilemiyoruz ama kendimizi bir bir bitiriyoruz.

HoliganSamSunLu

radikal-fma

canberk defansın sağında olmuyor kaldıramıyor  ilk yarı Kere Turgay ve hakan onun açıklarını iyi kapadı. 2. yarı canberk şekil değiştirdi ve kendine güveni geldi. ben hocanın yerinde olsam onu musa aydının mevkisinde oynatır musayı yedeğe çekerim. roberts görüldiki tek forvet oynayamıyor her şeye rağmen adem derim. tek forvet oynayacaksak robertsin bu takımda yeri yok. Nsumbu çok çok kötüydü keza Musa aydında öyle. Musa sinan formunu ve inancını kaybetmiş şekilde gördüm. ahmet arıyı ilk yarı beğendim bir şeyler üretmeye çalıştı en azından

S.b.ç Çağrı

Beyler bu macta şöyle böyle demeye gerek yok önümüzdeki maça bakalım yaşandı bitti artık.

cembaba

Alıntı yapılan: lucarelli - 01 December 2012, 22:29:17
Devre arasında gelecek iyi bir forvet ve ortasaha ile takım iyi yerlere gelecektir.

Kesinlikle...

furkan5534