PTT 1.LİG 14.HAFTA SAMSUNSPOR'umuz - Bucaspor

Başlatan samsun 55, 24 November 2012, 17:42:51

« önceki - sonraki »

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: celebi - 01 December 2012, 21:58:22
ben artık kimse kusura bakmasın iyi niyetle bu işin olacağını sanmıyorum bizim dostlarımız arkadaşlarım Samsunsporumuz sahipsiz kalmasın diye aldı ama. bu iş olmuyor dostlar olmuyor. başka takımlar gibi düşeceğimiz belli olsa bu kadar koymaz adama. bu resmen işkence oluyor işkence çekerek öldürülen mahkumlar gibi olduk. can çekişe çekişe düşüyüoruz. bizim dost ve arkadaşlarımız sadece meseleyi biraz daha uzatmış oluyor. bence bıraksınlar bu işi ve de rahatça düşeli. en azından günah keçisi olmazlar taraftarın önünde.

Abi Yeni Maç Başlığına Bi El atsan Artık 

jean

Yonetimle ne alakasi var parali yonetim gelmedigi surece aynisi olacak

buonanotte

Paralı yönetimler yüzünden bu hale gelmedik mi?

55ertan

Alıntı yapılan: hacettepeli - 01 December 2012, 22:26:34
arkadaşlar bu kadar karamsar olmamak lazım yine de. takımın tek eksiği ofansif oyuncu, defansımız çok da kötü değil. gol atacak adamımız yok sadece bunu da yarı dönemde alacağımız 2 veya 3 forvet oyuncusuyla hallederiz diye düşünüyorum.

Robertsin yerine iyi bir forvet ve bir iki mac kazandimi düzelir bu takim eminim

55.hakan

Her futbolcu Canberk kadar cesaretli olsaydı dün fark atardık.Artık beraberliğin yenilgiden farkı yok bizim için bunu anlamadılar mı futbolcular.Gol atmak için ne yapar bir takım.5 kişi rakip ceza alanından çıkmaz değil mi.Denizli maçının son dakikalarında olduğu gibi.Maç boyu öyle oynayalım artık ama gol yiyeceksek de yiyelim yenilelim.İleride sadece Roberts bir o yana bir bu yana salınıyor.Tek adamla nasıl gol atacağız.İleride çoğalma yok gol yemekten korkuyoruz çıkın bir ileri gelmeyin ya gelmeyin bu kadar korkak olunmaz ki.
Biri de sanki oyunculara tek oynayın demiş.Top ayaklarına gelir gelmez ileri vuruyorlar anında geri geliyor.Pas yüzdemiz inanılmaz düşük.Pasın kime gittiği önemli değil.Vur gitsin demişler sanki.Zenke ve Agbetu gibi ileride top tutacak ve sürecek adamları çok arıyoruz bence.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 01 December 2012, 21:58:22
ben artık kimse kusura bakmasın iyi niyetle bu işin olacağını sanmıyorum bizim dostlarımız arkadaşlarım Samsunsporumuz sahipsiz kalmasın diye aldı ama. bu iş olmuyor dostlar olmuyor. başka takımlar gibi düşeceğimiz belli olsa bu kadar koymaz adama. bu resmen işkence oluyor işkence çekerek öldürülen mahkumlar gibi olduk. can çekişe çekişe düşüyüoruz. bizim dost ve arkadaşlarımız sadece meseleyi biraz daha uzatmış oluyor. bence bıraksınlar bu işi ve de rahatça düşeli. en azından günah keçisi olmazlar taraftarın önünde.

Maç sonunun yoğun duygusallığı ile yazdığını düşünüyorum hocam. Bitmiş birşey yok, biz olalım ya da olmayalım, bitmez de...

mehmet yılmaz

Besim Hocamızın tespitlerine katılıyorum. İç sahada tempo yapamadığımız bir maç oldu. Bucaspor, formda bir rakipti, savunma anlamında istediklerimizi yaptık diye düşünüyorum. Ancak hücum zenginliğini sağlayamadık. Beraberlikler serisinin verdiği bir panik ve başaramama duygusu var oyuncularımızda. İki puan kaybettiğimiz ancak bence genç kardeşimiz Canberk'i kazandığımız bir maç oldu. Tedirginliğini attı ve bundan sonra üzerine koyarak oynayacaktır. Pek çok takımın boş tribünlere oynadığı Türk futbolunda taraftarımız yine hatırı sayılır bir ilgi gösterdi maça. Kazanamadığımız için özür diliyoruz; onları üzmek futbolcularımızı da üzüyor. İlk devre için üç maçımız kaldı. Azami puanı toplayıp devre arasına o şekilde girmek istiyoruz.

isa55

Takımın kaderini değiştirecek bi adamımız yok diyor arkadaşımın biri.
Evet, böyle bir oyuncumuz yok. Ama oyunda olupta bizi eksik bırakan Musa Aydın kenara çekilse, yerine H.İbrahim oynasa fena olmaz bence.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 02 December 2012, 16:16:08
Maç sonunun yoğun duygusallığı ile yazdığını düşünüyorum hocam. Bitmiş birşey yok, biz olalım ya da olmayalım, bitmez de...

yok hocam nac sonuc duygusalligi ile yazmadim bu sefer

55cem55

gecen hafta adanasporlu futbolcularla konuşma fırsatım oldu,onlarda çok şaşırıyorlar bu kadar beraberliğe ama dedikleri 1 puanları yabana atmayın 2 3 galibiyetle bile iddialı duruma getirir bizi bile geçebilirsiniz bu gidişte demişlerdi...şimdi puan durumuna bakıyorum tek sorun 2 3 seri galibiyet sonrası bi anda iddiaya dahil edebiliriz kendimizi..ayrıca adanalı arkadaslar Burak Çalıktan bahsetti onun takıma dahil olmasıyla gol sorununu çözersiniz çok iyi golcu dediler..Ayrıca iyi bi takım oldugumuzdan kendi maçlarında musa sinanın onlarıı kurtardıgından bahsettıler doğal olarak...

samsunsporlu1994

Maç boyunca bir takım ne kadar etkisiz oynayabilir onu dün çok iyi gösterdi bizim takımımız. Maç boyunca 1 tane etkili atak yapamaz mı bir takım? Musa Aydın diye bir oyuncumuz var bu formuyla 18'e bile giremez bakıyorsun 11 başlıyor. Ahmet Arı diye bir futbolcu var ne yaptığı belli değil. Hepsini geçtim bir takım üst üste 5-6 pas yapamaz mı? Ben bu kadar geri pas yapan bir takım hatırlamıyorum. Turgay,Hakan,N'Sumbu aldığı her topu geriye oynadılar. 90 dakika boyunca 1 tane kaleyi bulan şutumuz yok. Bu takım ligde kalırsa büyük başarıdır kimse de kusura bakmasın. Bu futbolla ne yaparız onu da bilemiyorum. Devre arası mutlak 4 tane nokta transfer yapılmalı. Yoksa bu orta saha ve forvet hattıyla biraz zor maç kazanırız. Haftalardır eleştirmeyelim diyoruz olumlu bakıyoruz ama olmuyor. Bir yerde eksiklik var. Sorun nerede onu da bilmiyoruz. İnşallah toparlanırız başka ne diyelim.

Ollivanders

Sorunumuz forvet eksikliginden cok ortasaha oyuncularının düzlüğü , sorumluluk almayısları ve topu ileriye taşıyamamaları. tek forvet oynuyoruz ama tek forvet taktiginin olmazsa olmazı olan ortasaha kontrolunu yapamıyoruz. Bence Forvetten önce ortasaha tespitlerini yerinde yapmalı daha sonra etkili bir forvet alınmalı. Musa Aydın'a çok guvendik ama ayakta duramıyor.

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 29 November 2012, 13:02:27
boyle hakemleri samsuna sokmamak lazim tepkimizi göstermemiz lazim yaaa yemin ediyorum yazik yazik.Yarinda Husyein göcegi verirler Yeter artik Tapkimizi iyice koyalim biz yapamadikca kendi kendimize konusdugumuzla kaliyoruz..gelde izle simdi maci
dedigim oldu maci katletti hakem denilen sifat bozuntusu

FaTiH_HaN

Son yıllarda düştüğümüz durum ve şu anki halimize baktığımda gördüğüm tek şey şehir olarak bitmişiz, burda mevzu yönetim, topçular falan değil öyle bir şehir olmuşuz ki Allahın kulu Samsuna yapacağı yanlıştan korkmuyor, tınlamıyor bile, normal şartlar altında spor bakanının memleketi! olan takımın maçını yönetecek hakem bu şekilde maç yönetememeli, korkmalı ulan bi yanlış yaparsam yakarlar beni diye.He bunları söylerken bizi kayırsın demek değil niyetim ama dün resmen bizimle taşak geçen bir hakem vardı sahada. Zirveye çıkmak için en dibi görmek gerekiyorsa şu an en dipteyiz, şehir olarak silkelenmeliyiz, yoksa yolumuz yol değil.

Serkan

Alıntı yapılan: celebi - 02 December 2012, 16:45:22
yok hocam nac sonuc duygusalligi ile yazmadim bu sefer

abi niye böyle düşüncelere kapılıyorsun, büyüğümsün sana sonsuz saygı ve sevgim var ama inan kırıcı oluyorsun heves kırıyorsun.