PTT 1.LİG 14.HAFTA SAMSUNSPOR'umuz - Bucaspor

Başlatan samsun 55, 24 November 2012, 17:42:51

« önceki - sonraki »

celebi

musa aydının ilk 11 girmememesi lazım zaten ama ismini koyuyorlar takıma maalesef

55.hakan

Musa Sinan ve Burak Çalık acil girmesi lazım.Canberk ve Nsumbu dışarı Turgay sağ beke

SametYılmaz55

Musa-Ahmet çok yetersizler.topu kanatlardan ileriye taşıyacak iki oyuncumuzun maşallahı var.orta sahada oynayan Turgay-Hakan-Nsumbu üçlüsünün zaten öyle pas yapıp oyunu rakip alana yığacak özellikleri yok.durumu nasıl bilmiyorum ama oynayacak durumdaysa Musa Sinan'ın mutlaka oyuna girmesi gerekir.bu oyunla anca berabere kalırız gene :(

binikalamadım

artık ikinci yarı maçı besim hoca oynayacak...iyi oynarsa alırız üç puanı ..ilk yarı vasatın bile altındayız bence..

celebi

bucalılarda bizden 2 gömlek üstün olduklarını söylüyorlar forumda. ah ulan ne hallere düştük kafayı yiyeceğim arkadaş ya

burakbas

Bizim kadro budur. Canberk beklediğimden iyi. Musa Sinan değişikliği galibiyeti getirir.

evolution55

musa aydının sanırım son maçları,yollar ayrılır sanırım ilk yarı sonunda

SametYılmaz55

çok düşük paraya anlaşıp Samsunspor'umuza iyilik yaptı güya.hiç bir şey yapmadan para alıyor

Lusage

Burak %90 hazır bile olsa oynamasın mümkünse. Tekrar sakatlanmasın.. Ona ileride çok ihtiyacımız olacak.

Musa, Ahmet, Hakan ortada yoklar. Roberts tek forvet ne kadar oynuyorsa o kadar oynuyor..

Musa Sinan hazır ise onunla birlikte Adem Sarı girerse daha etkili oluruz diye düşünüyorum..

SametYılmaz55

duruşuna kurban olayım başkanım.herşeyi geçtim Emin kaptan için oynayın lan

Lusage

Sana zahmet çıkar şunları hocam.. Faydaları yok zararları çok..

binikalamadım

mimar55

evolution55

binikalamadım

iyi bir değişiklik daha ancak bu hakemle işimiz zor