Yeni Formamiz yine Puma, reklam Samgaz !

Başlatan MeL_55, 27 September 2007, 14:02:27

« önceki - sonraki »

MeL_55

arkadaslar yeni formamiz puma yi nasil buluyorsunuz? ben begendim... gecen senekinden daha güzel kaliteli gözüküyor .. sizden ricam bu forma ciktignda budaki üyelere haber vermeniz..

KIRMIZI FORMAMIZ :

BEYAZ FORMAMIZ :

alWays

evet bu forma çok hoş hiç değilse geçen seneki tşörtlerden iyi ama tahsin kosif abimiz geçen seneki güzelli bu sene yapıcakmı yapıp yapmicanı bilmiyorum ama biraz ısrarcı olursak samsunsporlu oldu için bizi kırmicaktır

mail adresleri
mets@mets.com.tr
sube@mets.com.tr

telefon numarları
0.362 431 55 23 - 24
0.362 230 45 00 - 05

adresi zaten herkez biliyo gazi caddesi iltri duranın karşısı..birde çiftlikde açtı yeni şube herkez bir mail atsa yeterli gelcene inanıyorum...

MeL_55

always ben yolladim hadin arkadaslar yolluyalim ariyalim.

bafradan55

Böyle bişey olmaz ya güzelim formaya yapıştırdıkları reklama bak, görgüsüzler. Az estetik olur insanda ya. Reklamsız hali güzel olmuş ama.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "bafradan55"Böyle bişey olmaz ya güzelim formaya yapıştırdıkları reklama bak, görgüsüzler. Az estetik olur insanda ya. Reklamsız hali güzel olmuş ama.

bence yeşilyurt un o yeşil reng,ndeki ambleminden çok daha iyi olmuş  :wink:

timofte

Bir ara Samsunspor Lotto ile anlaştı haberi çıkmıştı. Ben de sonbahara girerken aldığım çanta ve montta Lotto'yu tercih etmiştim. Yazık oldu. Takım yine Puma'dan devam ediyor.

Reklam konusuna gelince kimden reklam alırsak alalım, forma ile uyumlu bir şekilde monte edilmeli. Geçen yıl Yeşilyurt hizaya gelince hem yazısı daha iyi okundu hem bizim içimize sindi. samgazı da forma üzerine bir bez yerine doğrudan beyazın üzerine kırmızı ya da kırmızının üzerine beyaz şekişlde yazsalar daha iyi olurdu..

maço

beyaz forma guzel bayram nedenıyle samsuna geldıgımde bı tane alırım.aslında grup ıstanbul atkısı olsaydı fena dururdu yanyana ama neyse

Forvetim

formalar gerçekten çok hoş, geçen sene ki puma arması ortada olanı sevmemiştim basit kalıyordu, armaların sağda ve solda olması göze daha bir simetrik geliyor güzel. fazla desen cümbüşü de yok. ben bir de çubuklu formamızı seviyorum.

nomak55

gerçekten puma güzel forma yapıyor özellikle renkler tek kelimeyle mükemmel ancak bizim renklerimizde siyahta var formaya biraz da siyah desen verilse çok daha güzel olurdu bence ayrıca benim için vazgeçilmez olan kurulduumuzdaki formamız yani çubuklu formamızdır efsane o yaa

MeL_55

vallah formalar süper ama bedenleri cok büyük ben iste celilin boyundayim.. :) gicik oluyorum hic S M L XL cikarmiyorlar. büyük takimlarda orjinal formayi bebekler giyor. biz icinde yüzüyoruz :)

Harun55

O.YILMAZ

Bu seneki formaları beğendim. En azından geçen seneki tişörtlerden kurtulduk.

Reklam ise önemli bir konu. Şu formadaki reklamı veren firmanın reklam kelimesini sadece kulaktan duyduğunu gösteriyor bana.

Bence bu uyumsuzluktan dolayı istediği amaca ulaşamayacaktır. Belkide ulaşmak istediği amaç fazla değildir. Belki de reklamın etkinliğinden haberi yoktur. Yada önemli bir firma değil. Bilemiyorum.... aklıma gelen, bende uyandırdığı tanıma izlenimlerinin hepsini yazmaya gerek yok. Konferans vermiyorum burada.

Takımımızın giyeceği her formaya göre renkler formaya uygun bir biçimde adapte edilmiş görselliğiyle göz okşayıcı olması gerektiğini bu firmaya birisinin söylemesi gerekmekte. O firmanın sahibi ben olsaydım bir an bile düşünmez reklam sorumlusunun görevine son verirdim. O sorumlu kişinin yaptığı bu reklamı rastgele seçilmiş herhangi bir kişide yapabilirdi.

Tabiki bu yazdıklarım sorunun nedeninin firmaya ait olduğunda geçerli olabilir.

Söz konusu forma reklamının basılması ve formaya dikilmesi kulüple alakalı ise o zaman kulüp yönetiminin bu duruma bir an önce el atması gerekli. Formadaki göze hitabın bir göğüs reklamı yüzünden  bozulmaması gerekli.

CeLL-O

ben hergün gidiyorum met's e forma almak için ama 1 hafta sonra diye atlatıyolar her seferinde  :?

Cagdas Ünver

jean

kizmiri formayla cikalim maclara daha iyi yakisiyor bize