PTT 1.LIG 13. HAFTA Ankaragücü - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan burakbas, 18 November 2012, 19:29:23

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

erkutdem55

Haftasonumuzun yeni başladığı saatlerde tüm haftasonunu sayenizde bombok geçirecez.gerçi kabahat bizde,s....t et de geç ama olmuyo işte,kanımıza işlemiz.

fanatik samsunsporlu

musa aydın daki bu isteksizlik nedir arkadaş.en çok ihtiyacımız olan adamın yaptığına bak.zaten hakan -erdem dökülüyor

varol55

ya bırakın arkadaşlar bu nasıl iş..iğreniyorum hepsinden bizim halı sahadan toplasak  bunlardan daha iyi pas yapardık.yönetimde bırak artık fakır edebiyatı  en azından mücadele ederler ibneler...ankaragücüne bak helal olsun gençlerine...yok bizde yeni serkanlar var  yok yeni celil ler ver..yar...k var...onları şu yaşta koysanız bastonla oynamazsa şerefsizim...hepinizden takım olarak iğrenıyorummmmmmm...

GurbetciFanatik

Adem-Kemal-Gekas-Murat
bunlar bana suan Messi gibi geliyor nedense.

alperen

GurbetciFanatik

Ah abiii yaktin beni.
1984 de 9 yasindayken girdi beynime Samsunspor diye.
Niye be abi beni futbol manyagi yaptin.
Biraksaydinda Basket -Voleybol ne bilim hatda Balerin hastasi olsaydim.
Kücücük yasta masumken girdin beynime sayende küfür ede ede cehenmmlik oldum.
Yetmiyormus gibi sinir krizi geciriyorum senin yüzünden.

ALİ55

BIR LAFIMDA HOCAYA AYNI KADRO VE AYNI OYUN TAKTIGI ILE CIKACAKTIK NEDEN ERHAN ALTIN A YOL VERILDI ??????????? TAKIM OYUNU RAKIP ALANA YIKAMIYOR KIZ GIBI TOP OYNUYORLAR PARMAKLARININ UCUNDA SANKI BALE YAPIYORLAR BU TAKIMDA ORTA SAHA DA OYUN KURUCU EKSIK VE ILERIDE FORVET YOK 4-4-2 OYNA AMA ADAM GIBI OYNA BAKIYORUMDA TAKIM 4-5-1 OYNUYOR SAMSUNSPOR UMUZA HIC YAKISMIYOR MADEM BU SENE BÖYLE OZAMAN IKI KANATDA HALIL IBRAHIM CANBERK I OYNAT BARİ SENEYE TOPCU KAZANSIN BU TAKIM ROBERTS ISE BENCE BU YOKLUKTA ORTA SAHANIN ORTASINDA OYNAYABILCEK TEKNIK KAPASITEDE
ATILLA  KERE LOKMAN SABAN OZAN ROBERTS HAKAN TURGAY HALIL IBRAHIM CANBERK ADEM  NERDEN BAKILIRSA BAKILSIN KISITLI KADRO IKINCI BIR FORVETIMIZ YOK CIKMIYOR BUDA YILBASINDAKI PLANMANIN COK COK COK EKSIK YAPILDIGIDIR SIRF TAMAMEN SAVUNMA FUTBOLU ADINA KURULMUS BIR KADRO YAZIK OLUYOR INSAN COK UZULUYOR BU LIGDE BU TOPLAMA TAKIM BILE ILK 6 YA RAHATLIKLA GIRER BIR ZENKE OLSAYDI COK SEY DEGISIRDI DEVRE ARASINDA INSALLAH IYI TRANSFERLER YAPILIRSA KAÇIIRILMIS BIRSEY YOK

fanatik samsunsporlu

ara sezona kadar sallantıda gideceğiz anlaşılan.umarım zenginlerimiz para verir de takımdan gönderileceklerin yerine iyi oyuncular alırız

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 24 November 2012, 17:03:51
ara sezona kadar sallantıda gideceğiz anlaşılan.umarım zenginlerimiz para verir de takımdan gönderileceklerin yerine iyi oyuncular alırız

onlar suana kadar verdiklerini istemesin yeter bize

cgr

@ALİ55

Bi sus daa birader. Yönetime salladıgına göre, bi taraflar iyi doldurmuş senii.

fanatik samsunsporlu

o zaman bu futbolcularla kanser olmaya devam dediğine göre

55__Gurbet__55

Cok merak ediyorum acaba oyuncular suan ne düsünüyor. Insan aynaya bakmaya utanir. Reziller !!!

Forvetim

19 yaşında lise bebelerini yenemiyoruz kimi yeneceğiz bu ligde, biz 3 puanı hangi maçta alırız? cevabı basit aslında,,
rakip kim olursa olsun savaşarak oynadığımız maçta

GurbetciFanatik

Neyse hayirli günler hepinize ben kactim.
Hava alaninda karsilama olacakmi.
Söyle bi omuzlara alsak sunlarida ama disariya degil baska yere götürelim.