PTT 1.LIG 13. HAFTA Ankaragücü - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan burakbas, 18 November 2012, 19:29:23

« önceki - sonraki »

King1965

Stoper

bize her yer trabzon diye bağırdılar. tansu polatkan piçini napcaz.

jurista

yazıklar olsun , ne ruh var ne istek var ... ölmüş bitmiş 15 yaşındaki çocuklar kadar olamadınız
a2 takımı çıksaydı daha iyi mücadele ederdi ,kendize de saygınız yok formanıza ruhsuz adamlar

samsunum

ankaragücü taraftarına da yazıklar olsun yaaaa

Desiqner

Bumu futbolcu olacak ? Bu ergen artist floryaya gidip ağzı açık gezi yapsın.Besim hoca sende Doğan'ı sokacak zamanımı buldun ? Canberk hiç olmazsa akıllı birkaç top atıyor...

target_t.t.b

isyan etmeye gerek yok.bu sene böyle gidecek.gücümüz bu zaten.ama acilen galibiyete ihtiyacımız var.hocanın doğan ve h ibrahim hamlesi sevindiriciydi

bluegreen55

33 yaşındayım şu idmansız halimle adem sarıdan faydalı  bir forvet olurum..
yazık ya adam etkisiz eleman...

BEŞİKTEN_MEZARA

bu futbolcuları seçerken sadece 50 ye kadar top sektirmelerine mi bakıp aldınız hayatımda yemin ediyorum alt ligler dahil en yeteneksizlerin basit düz özelliksiz aynı tip oyuncuların olduğu takımız yemin ediyorum midem bulandı 33 yaşındayım 26 yıdlır bu takımın hastasıyım kimse bişey beklemesin bunlardan ligde kalsınlarda bizi daha da rezil etmesinler yeterr

Shane_Falco

Erhan hocanın başını boşuna yemişiz.Asıl gitmesi gereken futbolcularmışş...

Jnr.Serkan

ercan0655

gene berabere 1-1
allah sonumuzu hayretsin 10. beraberlik
takım mı ? valla bizim veteranlar kıçını kaldıramazsa da halı sahada daha iyi paslaşıyor
karşımızdaki takımdan hiç bir fazlamız yok. her maçı seyrederken sinir oluyorum sanki amatör takım

fanatik samsunsporlu

gecekondu trabzon diye bağırıyor bizimkiler ise burdaki maçlarda  lal la lay lay ankaragücü .şerefsizler

Desiqner

Ben artık maçları bile izlemek istemiyorum... A2 takımımız çıksa kafa kafaya oynardı.Çünkü karşımızdaki Ankaragücü a2 kadrosu...

ChucKeR

doğan girene kadar müthişti herşey o girince iş döndü zaten. ruhsuz oynuyolar dedikten sonra neden tecrübesiz girdi demek ironik.

GurbetciFanatik

Rakip liseli cocuklari bizim kiler orta okul talabelri gibi oynadilar.
Sizin icin mesale yakan arkadaslara üzülüyorum yaptiklari masrafa harcadiklari vakitlerine.
Rezilsiniz bizide rezil etdiniz.