PTT 1.LIG 13. HAFTA Ankaragücü - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan burakbas, 18 November 2012, 19:29:23

« önceki - sonraki »

target_t.t.b

birde başarıya genel anlamda bakmak lazım.samsunspor en iyi dönemini kimin zamanında yaşadı hasbi menteşoğlu.Peki ondan sonra gelen yönetimlerden (seçim aralarına denk gelen yönetimler hariç) hangisi samimi samsunsporluydu.hangisinde yönetim bütün olarak reklamı,parayı değil de sadece bu takımın başarısın düşündü.herşeyden öte artık bazı şeylerden eminiz.inancımız ve desteğimizi eksiltmeden sabırla sadece SAMSUNSPOR...

lucarelli

24 November 2012, 18:29:20 #361 Son düzenlenme: 25 November 2012, 13:16:58 lucarelli
Maçtan şimdi geldim. Maalesef takımımız bu maça kafa olarka hiç hazır çıkmamış. Ozan, Erdem berbattı. Lokman stopere geçince ara toplarla adamlar 2'yi 3'ü bulmadıklarına şükür. Lokman topa müdahale etmek yerine adamla oynayıp hem gereksiz yere strese soktu takımı hem de kendisi gerildi. Atilla fena değildi iyi toplar çıkardı. Genel olarak mücadele etmeyen bir takımıdık bugün.

Tribünlerde geçen seneki gibi olmasada fena sayılmayacak bir kalabalık vardı. Zor da olsa hazırladığımız konfetileri Doğan Abi'nin çabalarıyla içeriye alabildik. Kendisine teşekkür ediyoruz. Tribünde taşa çıkacak birinin eksikliğini hissediliyor. Şehzadeler gelmiş ama tribünleri berbat. Maçın 50. dakikası i...lik yapmayın adam gibi oynayın denmez. Gaz verilir. Gol olmuş golden sonra bile sevinmek yerine yine  i...lik yapmayın adam gibi oynayın. Yakışmıyor bize. Sahadakiler gerçekten çok kötü oynuyor ama yeni başlayan bir hocanın ilk maçında böyle bir tepki hiç güzel olmadı. Tribüne iyi bir lider lazım.

Maçtaki gerginliğe gelince numaralı tribünün sağ tarafında oturan Ankaragüçlüler grubu ile bir gerginlik yaşadık. Tam olarak göremedim ama o tarfa yakın arkadaşların anlattığı, Bizim golden sonra, bizim tribünde olan akli dengesi tam yerinde olmayan bir kişi yan tarafa el kol yapınca yan taraftan bir kaç kişiden tepki geldi. Hem Ankaragücü tribününden hem de bizim tirbünden yapılan müdehalelerle olay tatlıya bağlandı. İlerleyen dakikalarda sahadaki bir mücadele sonunda yine aynı tribünden sahaya ineriz ..... diye bir tezahürat yapılınca biz de onlara tepki gösterdik. Oradan Trabzon lehine tezahüratlar geldi bizden de gecekondu lehine. O şekilde karşılıklı bağrışmalar oldu. Bu bağrışmların gecekondu ile ilgisi yok. Maçtan sonra yolda bir sürü Ankaragüçlü gördük, herhangi bir sıkıntı olmadı. Hatta maratonda oturan gruplarından da bir kaç kişi ile konuştuk, bizden o grup adına özür bile dilediler.

Sonuç olarak biz yeneriz havasında bir takım, sahada adım atamayan Musa Aydın, kapasiteleri yetersiz oyunculara karşı genç ve istekli bir takımın maçında 3 puanı Ankaragücü kaybetti.

lucarelli

Bir de unutmadan penaltı yaptırcam diye önündeki topa hakem penaltı versin diye vurmazsan hakem penaltıyı vermez, puanın da gider.

55.hakan

O kadar sinirim bozuk ki hiçbir umut kırıntısı yok içimde.O kadar beceriksizler ki yanındaki adama top vermekten aciz adamlar.Her şey kötü iyi olan bir oyuncu yok sahada.Zaten 1 tane iyi olsa maç böyle bitmezdi.Atağa çıkıyoruz adam yanındaki 2 kişiye atamayıp taca atıyor topu.Hakan o pozisyonda penaltı yaptırmaya çalışacağına golü atacaktın bak ne geldi başımıza.3 puan cepte sanki.Erdem ve Ozan bu takımı yakıyorlar.Hoca bırak ilaç olmayı artık sahada daha az mücadele eden bir takım var.İşimiz daha zor anlayacağınız.Ha bir de Musa Sinan ın artık oynaması lazım ileriye çıkamıyoruz.

FaTiH_HaN

Dün gece ankaragücü maça çıkmayacak haberinden sonra bizim topçular otobüsü taşak tarlası yapmışlardır eminim, 3 atarız 5 atarız, almayacaksın rakibi hafife almayacaksın.

İnşallah hafife aldığımız için kaybetmişizdir, eğer ankaragücüyle aynı kuvvetteysek zaten konuşak bişe kalmıyor.

samuray

Alıntı yapılan: south_london - 24 November 2012, 16:26:26
spiker gole üzüldü resmen
kya harbi bu spiker a.güçlümü ne maç anlatması öyle manidar golde üzüldü adeta

beşnumara

Muhtemelen bizimkiler rakibi küçümsediler nasıl olsa yeneriz diye maça motive olamadılar. Oyuncular çok rahat abi bu kadar rahatlık iyi değil. Kusura bakmayın ama dayak yemekte çok geç kaldılar.

samsunmania

ikinci yarı dayanamayıp sokağa attım kendimi. Sonra özetleri seyrettim. resmen 1 puanı kurtarmışız. Yazıktır, ayıptır ya.

55cem55

yeni bir rekora doğru gidiyoruz 21 mac var ve 8 beraberlik aldıgımız taktirde tokatsporun 17 maçlık rekorunu kırmış olacagız

samuray

yorum yapacak bişey ortada sahada teh tel döküldük bu fubolla 1 puianı kurtardığımıza şükredelim gidişat kötü sonumuz hayırlı olsun :kafa: :kafa: :kafa:

Theofanis Gekas

34 SS 1965

bu sefer inş diye diye, gözüm önünde pardon filmi canlandı.

SametYılmaz55

sınavdaydım maçı izleyemedim ama Allah sonumuzu hayır etsin :(

Karabudun

Futbolculara inceden inceye ayar olmaya başladım.Neyin peşinde bunlar?Tamam lan;tecrübe yok,birbirinize alışamadınız da yeter oğlum!Neyi bekliyorsunuz?Sezon sonunda mı alışacaksınız birbirinize?Aldığınız para helal mi haram mı bir düşünün diyorum.Hepsi bir kenara Samsunspor bu ligden düşecek takım değil,olur da o pozisyona gelirse emin olun sizler çok daha farklı şekillere gelirsiniz.Bu şehrin de sabrı bir yere kadar!Sonra gediğine oturttururlar, lafla da bırakmazlar.

orhan

İşin kötü yanı futbolculardaki öz güven kaybı. İşler kötüye gitmeye başladı Haftalar ilerledikce daha iyi olmamız gerekirken daha da kötü olduk.Emin başkan acil bir çözüm bulmalı.Bu maç beni gerçekten çok korkuttu.