PTT 1.LIG 13. HAFTA Ankaragücü - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan burakbas, 18 November 2012, 19:29:23

« önceki - sonraki »

beşnumara

Canberk oyuna alındı mı maçı izlemediğim için soruyorum. Musa sinanla burak calık iyileşmeden galibiyet almamız zor.

orhan

herkesin çok iyi düşünmesi lazım.Bu böyle gitmez bu kadar ruhsuz oynanmaz.Sezonun en kötü futbolunu oynadık.Bunları yenemiyorsak kimi yeneceğiz.Bu maça bu takım iyi hazırlanmamış maçı kafada kazanmışlar olacağı bu.Bizde burda sitres topu olup kanser olalım

AllydeenleaR

1- Adem sarıyı takımda görmek istemiyorum. Erdemi de yanına alabilir.
2-takımda konsantrasyon diye birşey yok. herkes kendi aleminde.

cgr

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 November 2012, 16:54:09
Canberk oyuna alındı mı maçı izlemediğim için soruyorum. Musa sinanla burak calık iyileşmeden galibiyet almamız zor.

Değişiklikler;

Erdem - Şaban

Musa - Halil İbo

Hakan Arslan - Doğan

Desiqner

Canberk girmedi.Burak Çalık son vuruşları iyi bir oyuncu o lazım.Sonra doğanla,musayla olmaz bize Nsumbu lazım ve topu alıp götürecek Musa Sinan... Süper Lig hayalleri bu sene güme...

Stoper

bizim burda millete yalamalık yapan çok. etiket peşinde olan gençler video falanda hazırlıyo artık sadece tribünde bağırmak yetmiyo. ankaragücüymüş , koduğumun çocukları trabzon diye bağırıyor. beter olsun oros... evlatları.

south_london

bırakın tsyi pkk diye bağırsa nolur bize ne bizim durumumuz bize yeter

ALİ55

DIYECEK SÖZ BULAMIYORUM RUHSUZLAR TOPLULUGU RESMEN GIYDIKLERI FORMANIN BUYUKLUGUNDEN HABERSIZ BU COCUKLAR CELIL LERIN SERKAN LARIN ZAMANINDA OLSALARDI BU TOPCULAR BIRAKIN A TAKIM A2 DE BILE YER ALAMAZLARDI İŞİMİZ DOGAN LARA HALIL IBRAHIMLERE KALMIS YAZIK HAA BEN BIR DOGAN OLSAM KIÇIMI YIRTARIM SAHADA BUMU GENC TOPCU HALIL IBRAHIM ISE SUREKLI OFSAYT DA INSAN BIR ADIM GERIDEN KOŞAR NEYSE BU SENE BOYLE ANLASILAN ASAGILARDA SÜRTEYECEGIZ BU TAKIMI KURARLARKEN INSAN BIR TANE İŞ BİTİRİCİ FORVET ALIR  GEÇEN SENE SON 6 HAFTA ILERIDE OYNAYAN AYKUT CIFT BU TAKIMDA RAHATT RAHAT OYNAR SANIRIM SIRF TRABZON LU DIYE YEDILER COCUGU KENDI DEGERLERIMIZE DESTEK CIKILMIYACAK ISE SON 6 HAFTA NEDEN O GENCLERLE OYNANDI NERDE O GENCLER ????????? ADEM SARI KUSURA BAKMASIN AMA SEN TOPÇU DEGIL POPÇU OL KARDESIM

kuzey55

amatöre düşün köpekler.şu rezil takımdan daha rezildik yazıklar olsun sizin gibi futbolculara

GurbetciFanatik

Designer arkadasim.
Süper Lig hayellerimi dedin.
Demin maci gördükten sonra Süper Ligi birak bu Ruhsuzlarla bu sene nasil bietecek diye düsnmeye basladim ben.

Stoper

Alıntı yapılan: south_london - 24 November 2012, 16:55:25
bırakın tsyi pkk diye bağırsa nolur bize ne bizim durumumuz bize yeter

orası öyle tabii.
Ama tribünsel açıdan bakarsak bazı etiketçilere ders olsun bu. ankaragüçlü abilerine yalamalık yapsınlar.

Forvetim

ilk yarıdaki silik oyunumuza yerinde değişikliklerle (doğan hariç) 2.yarı biraz ivme kazandırsakta top tutmadaki zafiyetimiz ve zayıf pas trafiğimizle yinede oyuna ortak olamadık desek yeridir. sezonun en anlamsız ve tarifsiz topunu oynayarak 1 puan aldık. bu beraberlikler artık freddy nin kabusu oldu hepimize. dışarıda 1 puan iyi ama canla başla oynayalım ya yenelim ya yenilelim, hareket lazım. uyurgezer oynamamak lazım.

atalanta8

7  18 yaş arası ergen grub...
takımada diyeçek bir şey bulamadım  halısaha veletlerini yenemediniz

Desiqner

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 24 November 2012, 16:57:20
Designer arkadasim.
Süper Lig hayellerimi dedin.
Demin maci gördükten sonra Süper Ligi birak bu Ruhsuzlarla bu sene nasil bietecek diye düsnmeye basladim ben.

Katılıyorum kümede kalalım yeter...

BEŞİKTEN_MEZARA

şenol ,musa sinan,nsumbu ,bu takımı 2 gömlek üste taşıyolar bu 11 e bakınca amatörde böle kötüleri yok.....hepinizmi gripli 40 derece ateşle iğne yad aserumla sahaya çıktınız bu ne isteksizlikkkkkkkkkk