Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

target_t.t.b

adnan sezgin kolay gidebilecek biriydi ama ali kemal gedikli için durum aynı değil.bu ekipten kim gitse sorunu büyük algılarım.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: özkan - 14 November 2012, 15:48:57
Gitmesi gereken en son kişilerden birinin ilk istifa eden olmasının altında büyük bir sebep olmalı.İnşallah dobiyle alakalı değildir.
Olduğunu duydum!

Desiqner

Dobiyle alakalıysa haddinden fazla yerde adının geçmesi herkesi rahatsız edecektir artık...

twitter

samuray

şok oldum ya ali kemal gediklinin istifasına tatmin edici bi açıklama bekliyoruz sayın gedikliden

target_t.t.b

bu yönetim ve teknik ekip kurulurken tek soru işareti dobiydi.

orhan

samsunspor için büyük kayıp olmuş bu zamanda en çok ihtiyaç duyulan kişiydi Samsunspor futbol şubesine bilgi ve birikimiyle  çok yakışıyordu.Gerçekten çok yazık oldu.

Stoper

Dobiyi sevmeyen çok. Mevcut yönetimdende sırf Emin başkanın hatrına susanlarda vardır eminim. Eğer sıkıntı dobi ise yazık.. Ali Kemal Gedikli bu yönetimin olmazsa olmazlarından birisiydi.Işler kötü. Allah kolaylık versin.

lato

Eski futbolculara ödenecek borç nedeniyle transfer tahtası kapanabilir diye bir haber vardı aslı var mı?

isyan

Theofanis Gekas

Levent ÖCAL

Bizimkiler boş kaleye 6 pas da gol atamaz elin adamı havada takla atarak gol atıyor  :rulet:

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 15 November 2012, 09:44:38
Bizimkiler boş kaleye 6 pas da gol atamaz elin adamı havada takla atarak gol atıyor  :rulet:

Bizimkiler ( roberts 100.000 Avro) vs. Elin Adami ( Ibrahimovic 45.000.000 Avro )
eh arada biraz fark olsun yani  :D :D :D :D

buonanotte

"Messi en iyi olabilir Ronaldo da en istikrarli ama bazi goller var ki onlari sadece Zlatan İbrahimovic atabilir." twitterdan alıntı

Levent ÖCAL

Bugün Peygamber Efendimizin Mekke'den Medine'ye Hicretinin 1434. yıl dönümü. Bugün İslam aleminin hicri yılının ilk günü.

1434. Hicrî yılımız mübarek olsun! Yeni yılımız Tüm İSLAM Alemine birlik ve huzur getirsin İnşallah.