PTT 1.LİG 11.HAFTA :Manisaspor- SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunmania, 03 November 2012, 19:35:45

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

10 unda ve 12 sınde sınavım var.yıne kactı bu sene manısa deplasmanı  :(

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsunmania - 05 November 2012, 01:32:49
Sen de gelsene.

İbrahim Taş'ın düğününde olduğum için seyredemediğim Göztepe maçı tek galibiyetimiz olunca ,totem yapıp maç seyretmesem mi diyorum.Maça gelip sırtımı mı dönsem bilmiyorum  :hnk:

samsunmania

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 05 November 2012, 18:49:52
İbrahim Taş'ın düğününde olduğum için seyredemediğim Göztepe maçı tek galibiyetimiz olunca ,totem yapıp maç seyretmesem mi diyorum.Maça gelip sırtımı mı dönsem bilmiyorum  :hnk:

İbrahim kardeşime çok çok selamlar. Allah ikisine de mutlu, uzun bir ömür nasip etsin.
Canlı yayın bağlanırsın, biz sana maçı anlatırız o zaman.

celebi

Alıntı yapılan: samsunmania - 05 November 2012, 19:04:39
İbrahim kardeşime çok çok selamlar. Allah ikisine de mutlu, uzun bir ömür nasip etsin.
Canlı yayın bağlanırsın, biz sana maçı anlatırız o zaman.

Gelecek abi nereye gelmiyor. Ibrahimin dugunu taaaaaa oncedendi. Pazar sabah namaziyla yola cikariz insaallh

55.hakan

Bizim maç yerine İtalya ligini veriyor Trt 3.

mehmet yılmaz

Boşverin, bırakın totem işlerini beyler...
Herşey nasip, orada otursak, o maçı izlemesek, gitsek, tek ayakta dursak, uğurlu forma, uğursuz atkı vs. vs...
Ben de bazen yapıyorum öyle şeyler ama boş verin.

Bekliyoruz biraderler ;)

samsunsporlu1994

Bu maçı kazanmamız lazım. Manisaspor'un en büyük avantajı bu ligin en iyi forveti olan Kaheye sahip olmasıdır. Manisasporda geçen seneki kadrosunu koruyamadı,geneline baktığımız zaman genç oyunculardan oluşan bir ekip görünümündeler. Bu deplasmandan şartlar ne olursa olsun 3 puan ile döneceğimize inanıyorum. Her hafta 3 puan dileklerimizi söylüyoruz ama bir türlü maç alamadık. İnşallah şeytanın bacağını hafta sonu Manisa da kıracağız.

kaptan 55

maraton

samsunluhakan

bir puan iyidir arkadaşlar manisa maçında tabi 3 puan süper olur ama yenemiyorsan yenilmeyeceksin
asıl hedef urfa maçı
manisa_spor 1
sanli_urfa 3
ankara_gucu 3
yaparsak düzlüğe çıkarız

Ahmeti

Takımda ve taraftarda aşırı derecede özgüven eksikliği oluştu. Bu özgüveni yakalamamız için Manisa maçını kazanmaktan başka çaremiz yok.

maraton

kumköylü ahmet

arkadaslar bu macida alamazsak basda mehmet yilmaz olmak uzere istifaya davet edelim  :D..icimizden biri girdi samsunumuzun icine ama degisen birsey yok yeter yahu..manisayi alamazsaniz gelmeyin samsuna kalin manisada artik mehmet yilmaz ve musatafa kar ona gore :-)))

celebi

beşnumara

Bu sene tribünler iyi olsaydı içerdeki beş beraberliğin en az ikisi galibiyetle biterdi.İnşaallah düzelme olur da artık gelenin eli boş döner.