53- Lokman Gör

Başlatan germencisse, 11 August 2012, 23:03:59

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

adamsın lokman,hırsın yeter

SametYılmaz55

40 yıllık Samsunsporlu gibi oynadı.mücadelesi,hırsı,oynadığı oyun süperdi bugün

Baskent_Samsunspor

sadece bu adama senin allahına kurban

cany

Digerlerinden 10 kat hırslı, yürekli oynuyon falan tamam da şu gereksiz çalıma girme işini bırak artık be Lokman

kuzey55

bu adam gibi 3 futbolcumuz olsa yeterdi

ahmetsefa55

şabandan iyi oynadığı kesin.

beşnumara

Şaban gibi bindirmeleri yok olmasını da beklemiyordum:) savunma yönü şabandan iyi.iyisin hoşsun da kardeşim şu ara ara bodoslama gitmen yok mu öldürüyor bizi havada uçuyon resmen.Daha iyi olman dileğiyle.ayağına sağlık...

samuray

lokman bugün solbek mevkindede sırıtmadı iyi oynadı iyi kanat bindirmeleri yaptı helal olsun ah birde gol atabilseydik

Kaya

Hırslı,mücadeleci bundan kimse'nin şüphesi yok.Fakat Lokman her geçen gün gücünü ve kondüsyonunu kaybediyor.Kendine çeki düzen vermeli ve daha sıkı çalışıp varsa !! gece hayatından vazgeçmeli.

cgr

Karşıyaka maçında ki etkili oyununu, Manisa maçında gösteremedi...

SametYılmaz55

bugüne kadar oynadığın oyunu hep tebrik ettim ama bugün sahada yaptığın garip hareketlere hiç bir anlam veremedim

GurbetciFanatik

Begeniyorum böyle mücadeleye devam Lokman.
En azindan mücadele ediyorsun

isa55

Erhan hocanın son maçlarında solda oynadı, hem kendisi hem de takım etkili olmuştu. Bu maçtada denenebilir.

beşnumara

Şu yavşağın sosyal alemde g..ünü kaldırmayın abi. Benim gözümde Adem Sarıdan bile sahtekar bu. Ademin ne olduğunu biliyoruz en azından. Şişirilmiş balon göreceğin en iyi kulüp de Samsunspor zaten. Samimi değilsiniz oranız buranız oynuyor.

Sadece Samsunspor