Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

europe_55

lato

Yarın sabah uçakla izmir'e geçeceğim. Yanımda kavurma kıyma bal gibi cam kavanozda besinler var bunları bagaj olarak alıyorlar mı bilen var mı boşuna taşımayayım almıyorlarsa?

supernatural_55

Benim parfüm şişesi kırılmıştı bagaja verdiğimde kardeşim, bal götürmezsen iyi olabilir, ya da kırılsa bile diğer eşyalarına bulaşmayacak bişeye koyarsan ayrıca cam kavanozu iyi olabilir;) bagaja alırlar ama skıntı olmaz. kabine almıyolar

kalptenþimþek

bizim kavanoz balları almamışlardı :(

lato

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 02 November 2012, 23:11:32
Benim parfüm şişesi kırılmıştı bagaja verdiğimde kardeşim, bal götürmezsen iyi olabilir, ya da kırılsa bile diğer eşyalarına bulaşmayacak bişeye koyarsan ayrıca cam kavanozu iyi olabilir;) bagaja alırlar ama skıntı olmaz. kabine almıyolar

Teşekkür ederim sarmaya iyi sardım kavanozları inşallah alırlar :)

lato

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 02 November 2012, 23:13:11
bizim kavanoz balları almamışlardı :(

Heralde çalışanların insiyatifine kalacağız :(

supernatural_55

ben bagaja verirken sadece kilosuna bakmışlardı, ilk girişte mi almıyolar abi?

emre

Bal sıvı olarak geçiyor. El bagajında götüremezsin ama valizde sıkıntı olacağını sanmıyorum.

ali ihsan

Alıntı yapılan: emre - 02 November 2012, 23:25:39
Bal sývý olarak geçiyor. El bagajýnda götüremezsin ama valizde sýkýntý olacaðýný sanmýyorum.
Petek bal ne olarak geciyor hocam  :-*

Serkan

alt bagaj'da sıkıntı yapmazlar, el bagajı yaparsan sıkıntı olur benim de parfüm şişeleri patlamış kokular birbirine girmişti tüm cantada :d

BigBadMama5552

03 November 2012, 00:35:57 #33865 Son düzenlenme: 03 November 2012, 00:47:41 BigBadMama5552
Yalnız Samsun Havalimanı'ndaki görevliler de çok dikkatli, daha girişte bile görünce hemen uyarıyorlar. Ben en son geldiğimde İstanbul'a dönerken az daha diş macunumu kaptırıyordum. Kapıya girerken gördükleri zaman da çöpe atıyorlar sanırım, en azından ben öyle gördüm.

Edit: Belirtmemişim, el bagajı için konuşuyorum. Valizde sıkıntı olmaz.  :)

cembaba

cgr

hepinizi eşekle kınıyorum :)  çok am çok tşk.ler sevgiler :)  :-*

King1965

Şu Resmi hazırlayan arkadaşda birçoğu taraftar gibi aynı düşünüyor.. facebookda gördm koyim dedim

Desiqner

Öyle birşey olmaz çok grupluluk değil tek grup olmak bizi güçlendirir.Geçen sene bu olay Şirinlerle faaliyete geçmişti sanki.Deplasmanlarda falan sadece Şirinler pankartı vardı ama zirvedeki grup alındı şimdi alalade bir grup haline geldi...