Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: samsuni - 02 November 2012, 17:25:29
Neyse Serkan, en azından gerçekten Samsun'da olmadığını öğrenmiş olduk.
Yupppiiiiii...............  >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Abi ben store gidip kendi gözlerimle görmeden inanmam : ) ama bence aliihsan abi bu bir tesadüf değildir çağrı senin nerede olduğunu öğrenip oralarda takılmıştır : ) adam gizli polis gibi hiç beklemediğin anda karşına çıkıyor  :D

ali ihsan

Alıntı yapılan: Serkan - 02 November 2012, 17:29:24
Abi ben store gidip kendi gözlerimle görmeden inanmam : ) ama bence aliihsan abi bu bir tesadüf değildir çağrı senin nerede olduğunu öğrenip oralarda takılmıştır : ) adam gizli polis gibi hiç beklemediğin anda karşına çıkıyor  :D

Doğru diyorsun Serkan  .55 numara tespit yapmışsın  samsunspor_x  Adam Üsküdar Milli Eğitim orada köşede pusuya yatmıştı...

mehmet yılmaz

Askolsun serkan. Hadi çağrı'ya inanmıyorsun da ali ıhsan abine de mi inanmıyorsun? Dünyada çağrı'dan 2 tane olamayacağına göre kesin odur. Zaten beni arayıp anlattı durumu, ali ıhsan abiyi gördüm diye. Ben de hemen ali ıhsan hocayı arayıp kör taklidi yapmasını ya da milli eğitimde bir isim var azıcık bekle deyip kaçmasını tembihledim :)

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 02 November 2012, 17:33:14
Askolsun serkan. Hadi çağrı'ya inanmıyorsun da ali ıhsan abine de mi inanmıyorsun? Dünyada çağrı'dan 2 tane olamayacağına göre kesin odur. Zaten beni arayıp anlattı durumu, ali ıhsan abiyi gördüm diye. Ben de hemen ali ıhsan hocayı arayıp kör taklidi yapmasını ya da milli eğitimde bir isim var azıcık bekle deyip kaçmasını tembihledim :)

Hobaaa.Milli Eğitimde az işim var bekle dedim zaten  :evet: Eeeeee gidiş o gidiş tabi  al_sana

Serkan

Ali ihsan abi bizim pörtlek gözlü çağrı dimi karıştırmıyorsun :S

ali ihsan

Alıntı yapılan: Serkan - 02 November 2012, 17:36:00
Ali ihsan abi bizim pörtlek gözlü çağrı dimi karıştırmıyorsun :S

Ta kendisi Serkan.Yok arkadaş olmasa yanımda bende şüphe ederdim ama harbi o  pörtlek  ???

Serkan

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 02 November 2012, 17:37:35
Ta kendisi Serkan.Yok arkadaş olmasa yanımda bende şüphe ederdim ama harbi o  pörtlek  ???

Bu konu hakkında sözü üstad Mehmet abime bırakıyorum :) ben hayretler içersindeyim

mehmet yılmaz

İstanbul Valiliği Konuyla ilgili açıklama yapacakmış Serkan
Kriz masası toplantı halindeymiş :)

ali ihsan

Çağrı bereket getirdi İstanbul'a .Yağmur yağıyor dışarıda

europe_55

Abiler Samsun'da tavsiye edebileceginiz bir ic hastaliklari doktoru var mi acaba?

Simdiden tesekkürler...

binikalamadım

SAMSUNUMUZDA ARTIK HİÇ KÖY YOK ...! ARTIK HİÇ BELDE YOK ... !

Bütünşehir yasası nedeniyle belde belediye başkanlıkları ve köy muhtarlıkları kaldırıldı
nüfusu 500 ün altında olan köyler artık köy olmadıkları gibi mahalle bile olamayacaklar...bu durumdaki köyler yeni kurulacak en yakın mahalle muhtarlığına bağlanacaklar...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: binikalamadım - 02 November 2012, 20:31:29
SAMSUNUMUZDA ARTIK HİÇ KÖY YOK ...! ARTIK HİÇ BELDE YOK ... !

Bütünşehir yasası nedeniyle belde belediye başkanlıkları ve köy muhtarlıkları kaldırıldı
nüfusu 500 ün altında olan köyler artık köy olmadıkları gibi mahalle bile olamayacaklar...bu durumdaki köyler yeni kurulacak en yakın mahalle muhtarlığına bağlanacaklar...
oh ne guzel.hayirli olsun.

5trawberry

Alıntı yapılan: europe_55 - 02 November 2012, 19:38:12
Abiler Samsun'da tavsiye edebileceginiz bir ic hastaliklari doktoru var mi acaba?

Simdiden tesekkürler...

Gazi Devlet Hastanesi'ndeki Mustafa Ketenci'yi çok övüyorlar. Randevu almak bile zor oluyor bazen. Özel hastaneleri önermem. Para tuzağı.

feticalik

yarın saat 13.00 da vizem olduğunu şimdi öğrenmem kötü değil de maç saatinde vizede olcak olmam kötü :(

Burak

Alıntı yapılan: europe_55 - 02 November 2012, 19:38:12

Simdiden tesekkürler...

Atasam'da bir doktora dedemi götürmüştük eğitim araştırma da 2 hafta gezen adamın teşhisini 1 saatte koydu dedem de ülser için endoskopi çekindiğiyle kaldı önceki rahatsızlıkları anlattırarak 10 dakika da anladı ama emin olması tahlillerden sonra tabi.YÜKSEL KAŞ şu anda MEDICANA da imiş