Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

özkan

Armanın ağırlığı,bunun kaldıramayacağı kadar fazla.Arkadaş kötü durumumuzdan dolayı burayıda binevi giresun sandı bizi pek iplediğini düşünmüyorum.

Petkonun senden öğreneceği çok şey var..Defensif orta sahayı sağ beke koymak,kendi sahanda 1-1 ken 90+2'de umutsuz vaka bir adamı oyuna almak,takımın banko adamını en ihtiyaç duyduğun maçta yedek bırakmak,sana en lazım olduğu deplasmanda hiç düşünmemek,nedense hala ahmet arı gibi bir şansı yıkayıp yağlamayı beceremeyip takıma kazandıramamak gibi gibi gibi..

Of hoca sabah sabah içimi daralttın be.

davidsavage

Sonerini de Erdeminide al git hoca,olmuyo senle.  :(

cembaba

29 October 2012, 12:07:51 #167 Son düzenlenme: 29 October 2012, 12:20:31 CemBaba
Erhan Hoca'nın suçu yok. Neden?

Herkes hocaya suç buluyor. Kimse bu takım geçen sene kornerden, duran toptan gol atıyor demiyor. Kimse Canberk geçen maç çok hatalı oynadı da Erhan Hoca akıl edip, KORİDOR YAPILAN sağ kanadımıza Erdem'i koyduğunu söylemiyor. Turgay neden geçmedi yeaa diyenlere diyeyim. Turgay iki adım yürüyemezdi o kanatta.

Erhan Hoca'nun suçu yok. Neden?

Tribünlerine küsmüş olan Adanaspor karşısında boş kaleye gol kaçıran Musa Sinan, yine saçma bir vuruş yapan Musa Aydın'ı konuşmuyor.

Bu sezon attığımız gollerin abartısız HEPSİ organize ataklar sonucunda oluyor. Bir tane bile diyemezsiniz ki saçma salak gol attık diye. Hepsi organize ataklar sonucunda geldi.

Hakan Arslan neden dışardaymış. Hakan oyuna girince hepimiz gördük neden dışarda durduğunu.

Bütün bunların yanında bu takımın çözülecek tek yanının kondüsyon olduğunu ve konsantrasyon bozukluğu olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca 500 milyar verin de hoca alalım beyler. 'Bu takım nasıl kuruldu yeaaa' edebiyatı yapmıyorum. Paramız olsa daha kapasiteli bir hoca kim istemez.

Hocaya 10. haftaya kadar dayanalım demiştim. Sözümün arkasındayım. Karşıyaka maçını kazanamazsak, zaten kendisi istifa eder bence.

Ayrıca yediğimiz gollerin hepsi konsantrasyon bozukluğundan kaynaklanıyor. 100 defa vursa girmez gol yiyoruz. Kalecimiz güzel kurtarışlar yapıyor. Bir tane elinden kaçırıyor. Biraz da şans be kardeşim...

Keşke paramız olsaydı da Hakan Bayraktar gibi bir oyuncu alabilseydik. Onur Abi'nin de dediği gibi futbol iyi oyuncularla oynanır.

Ollivanders

Lokman Gör'ün Denizli ve Adana maçında attıgı goller çok organizeydi kardeşim.

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 28 October 2012, 11:49:34
Hakan Arslan'ı unutmuşsun : ) HA37#
şu an hakan arslan da müthiş düşüş var da ondan

yirmiuc

29 October 2012, 13:20:27 #170 Son düzenlenme: 29 October 2012, 15:10:49 yirmiuc
14. sıradaki yerimizi koruduk.
Tebrikler hocam , çok iyi gidiyorsun.  >l<

55.hakan

Hocanın mantalitede sorun var.Bu zamana kadar 2 maç alsaydık Adana maçı için sağlık olsun derdik.Hoca küçük takımların taktiğini bize uyguluyor.İçeride de dışarıda da kontra atak futbolu korkak oyun.Sadece dışarıda olsa neyse içeride de korkak oynuyoruz.Konya maçında Denizli maçında gördük ileride oynayınca gol buluyoruz.Sonuçta bu oyun tarzıyla bu anlayışla bir yerlere gelemeyiz.Ben hocada sorun var diyorum.

lato

Alıntı yapılan: CemBaba - 29 October 2012, 12:07:51

Herkes hocaya suç buluyor. Kimse bu takım geçen sene kornerden, duran toptan gol atıyor demiyor. Kimse Canberk geçen maç çok hatalı oynadı da Erhan Hoca akıl edip, KORİDOR YAPILAN sağ kanadımıza Erdem'i koyduğunu söylemiyor. Turgay neden geçmedi yeaa diyenlere diyeyim. Turgay iki adım yürüyemezdi o kanatta.

Erhan Hoca'nun suçu yok. Neden?

Tribünlerine küsmüş olan Adanaspor karşısında boş kaleye gol kaçıran Musa Sinan, yine saçma bir vuruş yapan Musa Aydın'ı konuşmuyor.

Bu sezon attığımız gollerin abartısız HEPSİ organize ataklar sonucunda oluyor. Bir tane bile diyemezsiniz ki saçma salak gol attık diye. Hepsi organize ataklar sonucunda geldi.

Hakan Arslan neden dışardaymış. Hakan oyuna girince hepimiz gördük neden dışarda durduğunu.

Bütün bunların yanında bu takımın çözülecek tek yanının kondüsyon olduğunu ve konsantrasyon bozukluğu olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca 500 milyar verin de hoca alalım beyler. 'Bu takım nasıl kuruldu yeaaa' edebiyatı yapmıyorum. Paramız olsa daha kapasiteli bir hoca kim istemez.

Hocaya 10. haftaya kadar dayanalım demiştim. Sözümün arkasındayım. Karşıyaka maçını kazanamazsak, zaten kendisi istifa eder bence.

Ayrıca yediğimiz gollerin hepsi konsantrasyon bozukluğundan kaynaklanıyor. 100 defa vursa girmez gol yiyoruz. Kalecimiz güzel kurtarışlar yapıyor. Bir tane elinden kaçırıyor. Biraz da şans be kardeşim...

Keşke paramız olsaydı da Hakan Bayraktar gibi bir oyuncu alabilseydik. Onur Abi'nin de dediği gibi futbol iyi oyuncularla oynanır.

Abi çok güzel söylemişsin anlatmışsın ama hocanın da suçu var. Geçen hafta Denizli maçından bir puanı kurtaramasaydık bu hafta konuşulanlar bir hafta önceden başlayacaktı. Denizlispor ne top oynadı da biz zorla bir puana razı olduk? Canberk'le İlyas'la başladık maça  en hırslı oyunculardan Lokman neredeydi. Maçı izlerken yemin ediyorum Lokman'a üzüldüm ya nasıl çırpınıyor hoca beni alsın diye 80den sonra ancak oyuna girebildi. Çok rahat kazanacağımız Denizli'de ALTIN tepside 1 puan verip yolladık. Bir de çok güzel diyorsun konsantrasyon eksikliği var diye dünden beri heryerde yazdım ama bir kere de buraya yazayım Musa Sinan en kötü özelliğinin konsantrasyonunun çabuk bozulmsı olarak söylemiş. Bu adam boş kaleye atamadığı golden önce de çok saçma bir vuruşla gol kaçırmıştı. Oyundan kopmuştu zaten sen bu adamı farkedemeyip hala oynatabiliyorsan oyuncunu tanıyamamışsın demektir. Soner de kendini yan toplarda geliştirmeli ya da Atilla'ya şans verilmeli daha genç bir kaleci en azından onu kazanabiliriz bir ihtimal.

engiz

Karşıyaka maçı son şansı olur bence...

Kötü bir sonuçta gider hoca....

Besim DURMUŞ en güçlü alternatif bence.Bu takımı rahatlıkla düzlüğe çıkarır...

lato

Hocanın değişmesi demek yeni bir süreç demektir. Süper ligde petko-bakkal değişikliği olumlu yansımıştı ama bu aşı tutmayabilir de. Ayrıca hoca sistemini kurana kadar  4 5 haftayı daha yer bitiririz. Bence değişiklikten çok Erhan hocanın uyanıp mantaliteyi değiştirmesi daha faydalı olur. Bunun için hocanın yardımcılarına da iş dşüyor çünkü hoca herşeyden memnun vaziyette.

lucarelli

Hoca'nın hatası illaki var. Hepimizin gördüğü gibi değişikliklerde çok geç kalıyor. Erdem Turgay ilk yarı çok berbattı ikisi de 90 dakikayı çıkarttı. İkinci yarının ortalarından itibaren iki Musa da sahada yoktu. Şenol gibi bir deneyimin, Canberk gibi sezon başından güç bela elde tutulan bir adamın oyuna girmesi gerekiyordu. Ligin ilk yarısını ortaladığımız süreçte tüm oyuncuların hazır olmaması da hoca hatasıdır.

Ancak; Eldeki oyuncularla bu kadar oluyor. Musa Aydın dışında takımda üst düzey oyuncu yok. Keşke kayyumun köşesinden dönmeydik de Murat, Adem, Kemal gibi yerli oyuncularımızı tutabilseydik. yabanclarımız Kelhar, Gekas olsaydı. Transferimiz Hakan Bayraktar olsaydı. Sonuçta alınan adamların tümü çok az paralara oynayan adamlar. Bu takımın maliyeti belli, Takımın maliyetine göre bulunduğumuz sıra normal. Herkesi duyor gibiyim, Biz Samsunsporuz. Bizim şampiyonluğumuz çalındı. Feneri, Beşiktaşı, Trabzonu, Galatasarayı haşemat edip gönderdik yıllarca. Böyle bir oyun anlayışıyla oynamak, bu sıralarda olmak hepimizi üzüyor ama bu şartlarda ancak bu kadar oluyor. Gözden kaçırmamız gereken çok önemli bir konu var. Bu takım Kocaelispor, Sakaryaspor olma yolundaydı. Onlar da yıllarca istanbula kök söktürdü. Türkiye kupası kazandı ama şimdi nerelerdeler?

Sene başında çizilen yol belli. bu sene düşmemek ve takıma mümkün olduğunca genç kazandırmak. Takımın maliyeti ancak bu işi yapabilir. Bu işi başarabilmek için de yenilme, atarsan 3 puan alırsın mantığını uygulmak zorundayız. Benim de zoruma gidiyor ama maalesef böyle.

Jnr.Serkan

Her maç 90. dakikada gol yemekle takımın maliyetinin ne alakası var bende bunu anlamıyorum.Bu beceriksizlikten başka birşey değildir.Zaman geçirmesini,top çevirmesini bilmiyorlar.Ayrıca ligin en ucuz kadrosu isek bu yönetimin başarısıdır.Musa,Kere,Şaban.Adem Sarı,Roberts gibi isimleri çok ucuza getirdiler.Belki başka takımda hepsi 2 katı paraya oynayacaktı.

Takım ucuz kalitesiz tecrübesiz ayakları yapılıyor çözemiyorum.Takım genç değil bizim.Soner Kere Turgay Şaban Adem Sarı Roberts Musa Aydın Ozan   bunlar hep 25 yaş üstü adamlar.Çoğu 30'lu yaşlarda.Bu takım mı tecrübesiz.Her puan kaybında aynı bahanenin arkasına sığınılıyor.Genciz tecrübesiziz vs. Geçelim bu ayakları

lato

Bu zamana kadar beraberliğe yatan takımların sonu hep hüsran olmuştur. Önümüzde üç zorlu maç var. Evet hedef ligde kalmak kabul ama berabelik mantığıyla çıktığımızda yapamıyoruz. Ksk- Manisa- Şanlı Urfa bu üç maçtan üç puan alsak ligde kalmaya yeter mi? Bucaspor'un düştüğü seneyi hatırlayın. Hep korkak oynadılar ne zaman düşeceği kesinleşti açık oynamaya başladılar çok yediler ama çok da gol attılar. Sene başından beri böyle cesur oynasalar belki de daha çok puan toplarlardı. Biz de cesur oynamak zorundayız her türlü gol yiyoruz. Yememeyi öğrenemiyorsak daha çok atmayı denemeliyiz. Tek forvetle oynayacak yapı yok takımımızda malesef.

RT55

körü körüne savunmak yersiz bence..şu an için eksileri artılarını sollamaya başladı..

germencisse

Hocanin hatasi yokmu illaki var yok degil ancak hocanında kacan gollere yapacagı bir şey yok..hatalı degisiklikler yada geciken degisikliklere diyecek birseyim yok  ancak bu saaten sonra erhan hocayı yollarsak yerine kimi getiricez.. :-\