Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

kaybetmemek bir yere kadar iyi fakat Erhan hoca kendisini hala Giresunsporda sanıyor galiba

Lusage

Konya deplasmanında kaybedilen 2 puan'ın değerini anlamışsındır ama iş işten çoktan geçti..

özkan

22 October 2012, 10:21:09 #122 Son düzenlenme: 22 October 2012, 10:44:08 özkan
Sezon başındaki sözleri 8 haftalık periyodunu özetliyor bana göre hocanın.Bu ligin kalıcı takımlarından olacağız diyerek bugünlerin sinyalini vermişti.

Tamam takım 40 günlük,2 sözleşmeli topcumuz vardı bir zamanlar,ama o bir zamanlar geçti hoca,elinde gayet güzel kadro var,oynatmasını bilirsen.

Takımın potansiyeli,hocalık kişiliğinin üzerinde senin.Kaldıramıyosun bana göre.

Bence senin planların 3 maçda 1 beraberlik,1 galibiyet,1 mağlubiyet.Ortacısın yani.Ama burası giresun değil hoca.

Senin yapman gereken bir an önce ahmet arıyı kazanmak,onu musa sinanın yerine takviye edip,adem sarıyı kadrodan silmek,robertsin yanına musa sinanı katarak iç sahada çift forvet oynatman gerek hoca..

Birde oyuncu değişikliği yapılmasını hatırlatıcı bir alarm sistemi kurulsun yedek klübesine.Unutuyor adam.90+2 de evinde 1-1 değişiklik yapıyosun..

Problem ?

Theofanis Gekas

22 October 2012, 10:25:47 #123 Son düzenlenme: 22 October 2012, 11:31:04 Theofanis Gekas
denizli maçında olurda bir kazaya uğrarsak defolur gider zaten,vizyonu dar adamlarla iş yapılmaz,tamam 2 ay önce takımımımız yoktu ama bu takım ilk 3 maçta çok etkili oynadı,petkoviç dönemi gibi takım gittikçe gelişeceğine daha beter olmaya başladı

Birinin şuna buranın giresun olmadığını söylemesi lazım

Burak

AlıntıBirde oyuncu değişikliği yapılmasını hatırlatıcı bir alarm sistemi kurulsun yedek klübesine.Unutuyor adam.90+2 de evinde 1-1 değişiklik yapıyosun..

Problem ?
[/quote]

tamda bunu yazmak için girmiştim bu sayfaya bir insan evinde berabere olduğu bir maçta neden 90 + da Oyuncu değiştir ki ? skordan memnun olan bir hoca yapar bunu sadece  :-X

GökhanÇağlar

Geçen hafta Konya deplasmanında da aynısını yaptı.Oyuna çok geç müdahale ediyor.Kendi sahamızda beraberlige razı bir havası var geldiginden beri.Şenol'u 70 de oyuna sokması gerekirken adamı 90 da alıyor.İyi niyetinden şüphem yok ancak beraberliklerle bu lig bitmez hocam...

Lusage

İç saha da Çift forvet?? Bir dene bence..

ibrakadabra55

Hocanın oyun sistemiyle tesadüften sonlara doğru 1 gol bulamassak her maç berabere bitecek gibi geliyor bana.

emre

biraz önce Ntvspor radyodaydı.

Kaçıncı haftadan sonra galibiyet için oynayacağız ve neden değişiklikler 80-90'da diye sorduk.

Biz her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Futbol kötü sonuçlarla heyecanlı hale geliyor. İlk hedefimiz pozitif futbol oynamak 2. hedefimiz 3 puan. Benim elimde yeterli bir kadro yok. Oyunu bozmak istemiyorum, ancak yorulmalar olduğu zaman değişiklik yapıyorum gibi şeyle söyledi.

Theofanis Gekas

oyunu bozmak mı istemiyomuş  :) hangi oyun ?? iyi bu seneki bahanemiz yeterli kadro yok o zaman

##kdc##

Abi bu adama böyle sallayınca kendime söylenmiş gibi hissediyorum. Allah aşkına yedek kulübemizde kim var da kimi soksun oyuna?? Canberk'i mi sokalım? Kartal maçındaki heyecanlı oyununu gördük. Şenol'u mu sokalım? Henüz yeterli değil işte. Gelin tesislere idmanları izleyin, maçtan önceki gün olmadığı sürece yasak değil. Ondan sonra hocaya sallayın. Bu takımın sahaya sürdüğü oyuncuları dışında oyuna etki edebilecek yedek oyuncusu yoktur. Futbolcularıyla ilişkisini iyi kuran iyi niyetli bir teknik adam işte. Yedek kulübesindeki oyuncusu yetersiz ise o napsın??

beşnumara

hoca çapını belli etmiştir açıklamalarıyla.oyuncuları bir an önce hazır hale getir.bizim onca sıkıntımız var zaten her an ekonomik olarak patlayabiliriz sen bari üstüne düşeni yap be hoca Allahını seviyorsan.

samsunsporlu1994

Erhan Hocayla bu sene iyisiyle kötüsüyle geçecek. Samsunspor'un hoca değiştirme lüksü ve maddi olanağı yok. Bu sene hedef şampiyonluk ve play-off da olmadığına göre Erhan hocaya fazla yüklenilmemeli diye düşünüyorum. Hoca oyuna geç müdahale ediyor hatalı da ama yapacak bir şey yok. Hocayla yola devam etmek zorundayız, başka şansımız yok.

engiz

Oyuna müdahalenin ne demek olduğundan bihaber olan Hüseyin Kalpar ile biz Süper Lig'e çıktık.Erhan Altın ,Kalpar'a göre çok daha pozitif ve  iletişimi herkesle daha iyi.Zor kaybeden bir takım olduk,kolay kazanmaya başlarsak sıkıntı kalmaz.
Kamp görmeden lige başlayan bir takımın hocasına fazla yükleniliyor bence...

özkan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 23 October 2012, 16:30:23
Abi bu adama böyle sallayınca kendime söylenmiş gibi hissediyorum. Allah aşkına yedek kulübemizde kim var da kimi soksun oyuna?? Canberk'i mi sokalım? Kartal maçındaki heyecanlı oyununu gördük. Şenol'u mu sokalım? Henüz yeterli değil işte. Gelin tesislere idmanları izleyin, maçtan önceki gün olmadığı sürece yasak değil. Ondan sonra hocaya sallayın. Bu takımın sahaya sürdüğü oyuncuları dışında oyuna etki edebilecek yedek oyuncusu yoktur. Futbolcularıyla ilişkisini iyi kuran iyi niyetli bir teknik adam işte. Yedek kulübesindeki oyuncusu yetersiz ise o napsın??
haciii görüşlerin,staddakiani tepkilerin çohh önemli benim için fekattt bir ahmet arı,bir mehmet sak adam olamamışsa hala disiplinsizce takılıyorsa bu hocanın suçudur.90+2'de oyuncu değiştir sonra da hedefim 3 puan de.Salağız zaten biz hoca.Bence kadro forvet hariç yeterli.O yapması gerekenleri yapsın sonra kadro yetersiz desin.