Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

FaT1h

Baskent_Samsunspor

e be adam geçen hafta nsumbu yedek bıraktın bu hafta hakan arslanı macera filmlerin bittiyse bi dramayla gitsen artık

Ollivanders

AllydeenleaR

ultrasamsun

petkoviçte yapılan hata bunda yapılmamalı erkenden gitmeli

kuzey55

çok şey kaybettirmeden gitmeli.daha erken diye düşünmeyelim olmayacağını gördük.her bakımdan bu adam hoca falan değil.

ibrakadabra55

Petkovic > Erhan Altın
-Petkovic taktik ve teknik bilgi bakımından neymiş öyle ya kurban oldum resmen Petko'ya , beterin beteri varmış demekki.

qunqor55

güle güle demek gerek artık hocaya

twitter

hoca gelse. o da diyecek hazırlanma zart zurt bi 5 hafta falan. o ara zaten atı alan üskadar'ı geçecek.

hoca kümede kalsın, trabzon'a yenilmesin kâfi.

bir de hoca:)

------------soner
ozan - gurur - turgay - şaban
musa - hakan - erdem - musa
--------lokman - kere

beşnumara

hoca 7-8 haftada ancak hazır oluruz dedi 9. hafta bakacağız dedik öyle veya böyle yenildik. sonerin atilladan fazlası ne? atilla o kadar mı kötü? erdem ile turgay bu kadar mı iyi futbolcu yedekleri yok mu? diğer oyuncular neden hala hazır değil...

Stoper

Bir Teknik direktörün takım üzerinde ki etkisinin önemini en fazla gösteren hoca. Maddi açıdan sıkıntılı bir kulüpde çalışmanın rahatlığı var. Öyle ya.. Hocayı göndermek,yeni bir isim bulmak kolay şeyler değil bunlar. Bizim için ise çok çok zor. Takım ligde kalır,hedefimize ulaştık diye açıklama yapar. 

55.hakan

Bu hafta hoca konusunda bir karar bekliyorum ben.Bir açıklama yapılacaktır en azından.Bence çok geç değil takım oturdu oturacak derken düşme potasına geldik.Hocanın mantalitesi ile bu işin yürümeyeceği açık.

SametYılmaz55

Emin kaptan,yönetimdeki abilerimiz taşın altına eline koydu ve üstlerine düşen ne varsa fazlasıyla yaptı.artık sende taşın altına elini koysan iyi edersin

orucreis

binikalamadım

hocam erdem şen'i sağ beke çekince eyvah dedim bu maç gitti