PTT 1. LİG 9. HAFTA | Adanaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 24 October 2012, 21:01:29

« önceki - sonraki »

fanatik

29 October 2012, 11:22:28 #450 Son düzenlenme: 29 October 2012, 11:35:37 fanatik
Arkadaş kimse hocanın suçu yok demesin 2 aydır bir takımı hazırlayamayan her maç aynı hataları yapan bir takıma bu hataları görüp ona göre çalıştırmayan hoca hoca olsa ne olur.Sahada top oynamayan futbolcuya sırf kendi adamı diye sahada tutuyor taraftar bunu görüyor kör degil kimse

Şimdi özetleri izledim bir kez daha kahroldum adam utanmadan birde çıkmış çok iyi oynadık diyor ya hoca sana ne desem azdır.

cembaba

Alıntı yapılan: fanatik - 29 October 2012, 11:22:28
Arkadaş kimse hocanın suçu yok demesin 2 aydır bir takımı hazırlayamayan her maç aynı hataları yapan bir takıma bu hataları görüp ona göre çalıştırmayan hoca hoca olsa ne olur.Sahada top oynamayan futbolcuya sırf kendi adamı diye sahada tutuyor taraftar bunu görüyor kör degil kimse

Şimdi özetleri izledim bir kez daha kahroldum adam utanmadan birde çıkmış çok iyi oynadık diyor ya hoca sana ne desem azdır.

Hocanın suçu yok.

ibrakadabra55

Hoca Samsunspor Arması ile Giresunspor Arması'nı karıştıracak kadar kör değildir heralde , Samsunspor hiç bir zaman korkudan geri çekilmez , Samsunspor  Fener'e Galatasaray'a karşı bile çift forvet oynayan bir takım biri şunları hocanın aklına soksun ya da güle güle desin.

Theofanis Gekas

boş kaleye atamıyosa adam hoca ne yapsın lafları petkoviç döneminden kalma o gidince nasıl bir ivme yakaladığımızı bilmeyen yok burda,hoca değişikliğiyle bu takım play off oynayacak düzeye gelebilir

misafir

sorun ben ce kalade ıyı bır kalecı ıle her macta 2 gol atan bır takım cogu zaman kazanır ama sen 2 atar 3 yersen kazanamaazsın

Ollivanders

Musa atsaydı kimse gıkını çıkarmazdı diyenler geçen sene ekigho golu kaçırınca petkoviç'i istifaya davet etmiyorlar mıydı ?

emrullah

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=395&kulupID=3597
aradaki fark 3 puan beyler kadroya baktığımızda o senenin kadrosuyla kıyaslayabilir misiniz bu senenin kadrosunu bir de o kadro hazır başladı lige ... bırakında yaşayalım artık !

fanatik samsunsporlu

yeni bir ekigho doğuyor musa sinan yılmazer sen çok yaşa :kafa:

HoliganSamSunLu

böyle bir gece olamaz tam bir işkence gecesiydi yazıklar olsun taraftarı bu hale getirenlere musa sinan senin eserin...

55.hakan

Alıntı yapılan: emrullah - 29 October 2012, 12:30:24
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=395&kulupID=3597
aradaki fark 3 puan beyler kadroya baktığımızda o senenin kadrosuyla kıyaslayabilir misiniz bu senenin kadrosunu bir de o kadro hazır başladı lige ... bırakında yaşayalım artık !

Arada büyük bir fark var maç kazanamıyoruz ve iyi oynamıyoruz.O zaman bu kadar berbat oynamıyorduk ama kazanamıyorduk gelecek adına umut vardı.

lato

Hoca bana göre suçludur ama tek başına kimse hocaya suç atamaz. Kaleci Soner güven veren bir isim değil yediği gollerin yanında Adana'nın beceriksizliğinden yemedikleri de var ki onları da kolaylıkla yiyebilecek kapasitede. Devamında ortasahada top yapan bir Samsunspor göremedim daha savunma oyuncuları oyun kurmaya çabalıyor. Defansımız bana göre iyi bir ikili ama önünde oynayan Erdem Turgay vs yetersizliğinden dolayı onlar da çok fazla hata yapıyorlar. Son olarak da Roberts tek başına ileride gol atacak yetenekte bir adam değil. Ya çift forvete dönelim ya da Uğur Tülümen tek oynasın doldur boşaltla gol arayalım. Hocaya gelince de 9 hafta geride kaldı ve hala aynı şkilde son dakika golleri yiyorsak gerçekten takıma pek birşey kazandıramıyor demektir. Elindeki malzeme çok kaliteli olmayabilir ama maç kazanma kapasitesi olmayan bir takım bu kadar posizyon bulup dol atamaz heralde.

samsunsporlu1994

Musa Sinan boş kaleye atamıyorsa hocada aramam ben suçu. Hocanın kapasitesi belli,elinden geleni yapmaya çalışıyor. En azından devre arasına kadar sabretmeliyiz.

beşnumara

Geçtiğimiz senelerde hep ligin ilk yarısında saçma sapan puanlar kaybettik ligin ikinci yapılarında neler yaşadık hepimiz gördük.madem bunları yapabiliyordunuz neden ilk yarı oynamadınız da diyorduk.şimdi de aynı şeyleri yaşıyoruz.bu psikolojiyi kaldırabilecek mi bu oyuncu grubu.hadi biz taraftarız ne olursa olsun takımın arkasındayız.bu camia hüseyin kalparı göndermedi arkasında durdu erhan hocanın mı arkasında durmayacak? ama uyarılması lazım inadı bıraksın

samsunmania

Canıma okudunuz, yine hayattan zevk alamaz hale geldim sizin yüzünüzden. Ulan yenileceksen 3-0 yenil, bizimle 9 haftadır sanki kafa buluyorsunuz.Yazıktır neden çekiniyorsunuz, karşınızda madrid, barcelona mı var?sizlerden neleri kat kat üstün? uyuyamadım gece, musanın kaçırdığı gol, yediğimiz saçma sapan goller gözümün önünden gitmek bilmiyor.

Nuri Asan

3-1 kazanacağımız maçı 3-2 kaybettik. nereden bakarsan bak matematik hatası, ben mi kafa yaşıyorum anlamadım gitti.  tirip mi yapıyorum, hayal mi kuruyorum bu yaşananları kafadan mı uyduruyorum, rüya mı görüyorum hayır kabus olmalı. ben kendi kendime kabus üretiyorum. 3-1 kazanacağımız maçı 3-2 kaybetmememizin başka bir açıklaması olmaması gerekir. en iyisi ayılmayı beklemek