PTT 1. LİG 9. HAFTA | Adanaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 24 October 2012, 21:01:29

« önceki - sonraki »

kuzey55

takım hücuma çıkınca ciddi oynayınca neler yaptığını gördük daha önce.adamlar oynuyo biz izliyoruz.savunma yapmayı becerbilsek anlayacm ama erdem malı ile savunma yapmaya çalışıyoruz.tek sorumlu sensin Erhan Hoca ! herkesin iyi niyetlü mücadelesine balta vuran sensin.vizyonsuz çapsız dar kafasın arkadaş.

buraks

son olarakta lütfen tüm maçlarda oynayıpta daha bir gol atamayan ancak santroforum diye ileride oynayan kendiside nezaket gösterip ben futbolcu değilim demeyen Robert'ın bir daha oynatılmaması insan kazayla bir gol atar yani, ben pozisyona girdiğini dahi doğru dürüst görmedim, iyi golcü önce çok pozisyona giren futbolcudur, bunu unutmayın şöyle bir hayal edin bu takımda sene başından beri gekas oynasaydı şu an kaç puna daha fazla alırdık ne düşündüğünüzü tahmin edebiliyorum iş işten geçmeden uyarıyorum...Roberts bence golcü değil ve yirene kim oynasa ondan daha iyi oynar o kadar

ibrakadabra55

Ben şeyi anlamıyorum nedir bu bize gelen T.D'lerin gol yemeden oyuncu değişikliği yapmama hastalığı.

cany

kimi suçlayacağımızı da şaşırdık artık, boş kaleye kaçıran musa'yı mı dersin, faulü vermeyen hakemi mi erhan hocayı mı? 2.yarıyı izleyemedim aks tv'den takip ediyodum. ben de 2-1 diye seviniyom, saat 9'a doğru bi açtım 3-2 diyo yok böyle bi olay ya

jurista

Şu takımın santraforu olsam utancımdan sokağa çıkamam ... Kere denen adam her hafta gol atıyor lokman gol atıyor bu embesil adamlar pozisyona giremiyor ...
Yazık günah değil mi bize ya ?
3.golden sonra elimdeki bardakla beraber elimi masaya vurdum 4 dikiş attırdım gittim canım bu kadar acımadı ya ,İçim yanıyor içim !!!

kuzey55

ve bizim çapsız hoca o kadar rahat ki ne güzel ropörtaj veriyo muhteşemdik diyo.kafayı yememek elde değil  :kafa: :kafa:

berusa55

Alıntı yapılan: jurista - 28 October 2012, 22:42:16
Şu takımın santraforu olsam utancımdan sokağa çıkamam ... Kere denen adam her hafta gol atıyor lokman gol atıyor bu embesil adamlar pozisyona giremiyor ...
Yazık günah değil mi bize ya ?
3.golden sonra elimdeki bardakla beraber elimi masaya vurdum 4 dikiş attırdım gittim canım bu kadar acımadı ya ,İçim yanıyor içim !!!

Dostum cok gecmis olsun  :(

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: kuzey55 - 28 October 2012, 22:51:37
ve bizim çapsız hoca o kadar rahat ki ne güzel ropörtaj veriyo muhteşemdik diyo.kafayı yememek elde değil  :kafa: :kafa:

bu hareket bize kimi hatırlatıyor??? bi aslan vardı hani

red_white

ya abi kafayı yicem muhteşemdik diyor  :kafa:

samsunmania

Sioux

olacak iş değil
yine baş ağrısı başladı
yine moral bozukluğu.

kalptenþimþek

28 October 2012, 23:25:22 #431 Son düzenlenme: 28 October 2012, 23:35:56 kalptenþimþek
kalp, akciğer, karaciğer, beyin, mide, ince/kalın bağırsak, böbrek, safra kesesi son on yıl içerisinde hepsinden doktora gittim bu aralar pankreas içinde gideceğim lakin endişelenmiyorum..doktor tahlilleri/filmleri inceleyecek ve daha öncekilerde olduğu gibi teşhisi koyacak stres! sonra manalı manalı soracak; "sen ne iş yapıyorsun ki bu kadar streslisin" diye..gel de anlat şimdi diyerek usulca kalkacağım yüreğimle mırıldanarak; Samsunspor Sen Çok Yaşa..Canım Feda Olsun Sana...

mehmet yılmaz

@jurista geçmiş olsun
Aslında hepimize geçmiş olsun.
Aynı şeyleri hissediyor, aynı moral bozukluğunu yaşıyoruz.
Tablo ortada, iç ve dış sorunlar, sebepler var.
Emin Başkanın futbol tecrübesine güveneceğiz şu aşamada. Onun yazacağı reçeteyi uygulamak lazım. Biz de fikirlerimizi söyleyeceğiz elbette.
İnşallah Samsunspor'umuz için çıkış başlar.

kuzey55

son yıllarda öyle şeyler yaşıyoruz ki başarısızlık bir yana şanssızlık,gudubetlik,entrika heyecan,,,,her zaman söylediğimiz tezahürat gerçek olacak gibi....

SAMSUNSPOR SEN ÇOK YAŞA CANIM FEDA OLSUN SANA...

lucarelli

TRT3'te Erhan hoca maçtan sonra elini çatlatmış diye bir haber çıktı doğruysa çok geçmiş olsun.