PTT 1. LİG 9. HAFTA | Adanaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 24 October 2012, 21:01:29

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

Geçen sezon bursa maçından sonra Mehmet(Yılmaz) abi bizim otobüsle eskihisara kadar gelmişti maç bitiminde otobüste petkoviç için söylediği şeyleri hiç unutmuyorum, 'bu hoca ne yaparsa yapsın olmadı olmayacak demişti' aynı yorumu bende erhan hoca için yapıyorum devam etmesi halinde kesinlikle küme düşeriz

Sol Açık

Kime ve neye kızacağımı şaşırıyorum.

Hakeme kızıyorum, 3.gol kesin fauldü!
Ama maçın 2.yarısı sürekli olarak Musa Sinan'a kızdım. Sadece gayri ciddiyetle kaçırdığı golden dolayı değil. Adam maça konsantre değil, kaçırdığı golden 2 dakika önce Şaban taç atıyor, beyimiz sırtını dönmüş yürüyor, dönen top kontraatak ile tehlike oluyor. 2.yarı en az 3-4 pozisyonda ya pas vermedi, ya da iş işten geçtikten sonra verdi. Musa Sinan yetenekli oyuncu ama zeki-ciddi-konsantre değil.

Peki ya Erhan Altın? Musa Sinan (özellikle de boş kaleye kaçırdıktan sonra) oyundan tamamen düşmüş, yedek kulübesinde Ahmet Arı, Canberk Aydın, Mehmet Uğur Tülümen oturuyor, ama Erhan hoca öylece bekliyor! Hocaya kızıyorum, değişikliklerde çok ama çok gecikiyor!

Çok kızgınım, çok...

55.hakan

Erhan hoca 7 hafta dedin oldu 10.hafta herkes aldı başını gitti.Artık yeter !

Forvetim

Baskent_Samsunspor

fauldu şu kaçtı bu kaçtı mazerete gerek yok ne taktik ne sistem var takımda a.gücünün peşinden gideriz acı ama gerçek

engiz

Gelde kafayı yeme arkadaş... :kafa:

Hep çile hep çile ...Kanser sebebi bu takım ....

Ollivanders

Alıntı yapılan: CurvaSs - 28 October 2012, 22:06:42oyun anlayışımız nedir birisi söylesin; erhan hoca'ya eyvallah diyeceğim. ama benim görebildiğim kadarıyla oyun anlayışı denilen bir şey yok. 11 kişi çıkıyoruz. gol atıp, gol yiyoruz. sistem yok. hayır varsa söyleyin çünkü ben göremedim kaç maçtır. kadromuz bu ligin en iyi kadrosu olmasa da, en kötü kadroları arasında da değil. sadece oynatmak lazım.
Sadece 1 galibiyet. Doğru suç Erhan Altın'da değil. Çok iyiymiş , herkes seviyormuş . Umrumda değil. Maç kazanacaksın mac!

buraks

hoca röportajda diyor ki skor ne olursa olsun oyuncularıma siz kendi oyununuzu oynayın zevk alın diyorum, bi kere madem zevk için oynuyorsun o halde neden üçüncüyü dördüncüyü atmak gibi bir arzun yok neden adamların gardı düşmüşken gidip farkı açmıyorsun dün ki adanademirspor urfa maçınımı da izlemedin ya dünki barcelona rayo maçını, adamlar deplasmanda 5-0 önde son dakika altıncı için toplu hücum ediyorlar, zira adamlar oynamaktan zevk alıyor, gerçekten zevk alanlar onlar, biz barcelona değiliz tabiki ama karşımızda ki rayo değil adana, kusura bakma erhan hocam bence sen bu işi götüremeyeceksin, takımı kontrol edemiyorsun, baskı yapsa üçüncüyü atmalarını istese belki takım 2-1 den sonra durmayacak, sankı maç bitmiş de kazanmışız gibi oynuyorlardı bir kere de sen farka git arkadaş bak manisa bugün 4-0 yendi ne olur yani 2-1 iken 4-5 kişi hücum ediyoruz ama sanki atmasakta olur cinsinden hücum yani hani bizde bak hücum ediyoruz der gibi, bak 3-2 den sonra nasıl bizimkiler ciddileşti saldırgan hücum etmeye başladık, istediğim aslında hep böyle oynamaları, beni üzen işte buydu gerçekten çok ama çok üzgünüm 

Kadir ÇELEBİ

Bende buna çıldırıyorum Musa Sinan gününde değil belli açıkca görünüyor hatta Musa Aydını bile alabilirdi oyundan suçlu arıyorsak bu kesinlikle hakem yada musa değil HOCA bırak git allahını seversen.

samsunmania

Ben hayatımda Samsunspor gol atınca tepkisiz kalmadım. Ta ki bu seneye kadar. Neden? Hemen yiyeceğimiz gün gibi ortada da ondan. evin içinde deli danalar gibi dolanıyorum, bilgisayarın başına geçiyorum 2-2, sonra kapatıyorum, saate bakıyorum 3-2  ne zaman olacak diye, pat gol. Bunu ben buradan görüyorum da sen nasıl göremiyorsun hoca? al Şenolu koşsun. 10 dk kondüsyon olmadı mı daha? Adam kanat oyuncularını değiştiriyor, orta yaparak gol arayacak. Sen ne izliyorsun kardeşim? Hazır olmayan topçu da olsa mevkiine koyduğun adam 10 dk iş yapar. Nasıl görmezsin hocam?

Ekrem

10 hafta oldu hala istikrar yokk takımda gol atıyoruzz ne zaman yicez acaba dıye beklıyoruzz sonra la ınsan azıcık akıllanırdaa kaç maç oldu yeterr  :kafa:

buraks

beni bu andan sonra tek şey memnun eder bizim maçların farklı skorlarla bitmesi (ister kazanalım ister mağlup olalım) bıktım artık beraberliklerden 6 beraberliğimiz var ama ne oldu 3 galibiyeti olanda bizle aynı durumda o halde cesur oynayın ya çok atıp kazanın ya da atamasak yenilelim o kadar.....

ismail

suç bizde beyler..kim dedi bize memleketinizin takımını tutun, istanbulun yalakalığını yapmayın, paranın karşısında durup 'bu iş yürek işi' diye diretin diye..bizde istanbul yalakalığı yapsaydık kotun üstüne formayı giyer piç piç sırıtarak gezerdik misler gibi  :suslen:

mimar55

Iskence yasaklanmadi mi kardesim bu ne ya vallahi her hafta bize iskence yapiliyor cikar dedigim takim dusme potasina giriyor petkovic icin soyledigimiz sozlerin tekrari hoca mi atacak bos kaleye petkovic gidince anladik evet hoca atacak bos kaleye gene uyku yok

Kadir ÇELEBİ