PTT 1.LIG 10. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Karsiyaka

Başlatan celebi, 28 October 2012, 22:19:39

« önceki - sonraki »

isa55

Denizli maçına kadar ki süreçte iyi sayılabilecek sonuçlar aldık. Kızmadım, kızamadım.
Ama lig başlayalı 2 ay olmuş, verdiğin süre dolmuş, halen takımı oluşturamıyor ve skoru alamıyorsan, Emin Kaptan arkadaşın da olsa ağabeyin de olsa iş biter sayın hocam.

kuzey55

yok canım bu maçıda kazanırız herhalde  :-X

isa55

Evinde kazanamayan tek takımız.
Karşıyaka'nın deplasmanda 1 yenilgisi var.

furkan5534

berusa55

29 October 2012, 01:20:20 #19 Son düzenlenme: 29 October 2012, 01:23:54 berusa55
Futbolcularımızdan teknik heyetimize; artık işin şakası falan kalmadı...  :-X

5trawberry

Yemin ederim kalp dayanmıyor. Zaman makinası olsa da 34.Haftaya gitsek. Hakkımızda ne hayırlısı ise onunla karşılaşsak.

Stoper

Ahmet Arı ve Uğur Tülümen ilk 11 başlasa birşeyler değişir mi acaba. Forvetlerimiz gol atıyormuş la deriz belki.

Kaya

Sahasında ezdiğimiz ve kaleci hatamız nedeniyle yenildiğimiz Rize lider  :hnk: delirmemek elde değil..

Kazanmalıyız ve kazanacağız.Maça bir puan da alsak olur mantığıyla çıkmadığımız,cesur ve Samsunda kendi evinde oynayan bir SAMSUNSPOR olarak mental olarak çıkarsak hedefe ulaşırız.Tipik gol atıp skoru korumaya yönelik hareket edersek sonuç malum olur.

beşnumara

hoca erdemi kesip ya ahmet arıyı ya da uğur tülümeni oynatacak turgayı oynatmayacak oyuna zamanında müdahale edecek izlemeyecek soner top tutmasını öğrenecek veya bir kere de olsa kaleye atilla geçecek o zaman kazanacağız yoksa şu oyuncu grubu alt sıralarda kalan takımı kurtaramaz.karşıyakada bir numara yok içerde oynayacağız korkak oynamayı bırakalım artık.Samsunspor başka bir kulüp değil.

fanatik

AhmetDenizci

3 puan şart! İnşallah çıkış maçımız olur Karşıyaka maçı. Erhan Hoca evimizde oynadığımız maçlarda inşallah çift forvet çıkar artık.

Karşıyaka'da tanıdık isimler var: Orhan Taşdelen, Ersin Veli, Adnan Güngör, Onur Türk. Ayrıca Makukula gibi bir forvet yedek.

binikalamadım

samsunsporlu1994

Mutlak kazanmamız gereken bir maç. Allah korusun bu maçıda kaybedersek gerisini düşünemiyorum bile. Karşıyaka kazanmayı alışkanlık haline getirmiş takım biz ise kazanamayan bir takım görünümündeyiz. Allah yardımcımız olsun ne diyelim.

fanatik samsunsporlu

hocanın son şansı.yoksa emin kar bile artık dayanamaz

Recep

mutlak kazanmalıyız ama bu takım anlayışla imkansız