53- Lokman Gör

Başlatan germencisse, 11 August 2012, 23:03:59

« önceki - sonraki »

isa55

Hoca neden kesmiş Lokmanı. 3 gün önce topla bir çıkış yapmıştı, ondan mı acaba?
Helal olsun sana.

Lusage

Alıntı yapılan: hakan55 - 24 October 2012, 23:28:04bir kaç kişi girme oyuna şerefin varsa girme oyuna dedi.

Şerefleri varsa bir daha gelmesinler stada...

Turgay'ı oynatıp Lokman'ı kesmek.. Bilemiyorum.  :(

Serkan

lokman sakattı hoca Adana maçı için riske etmek istemedi....

mehmet yılmaz

Kaptan Ercan canlandı gözümde.
O ne anlamlı bir goldü öyle, helal olsun Lokman...

lato

Kale arkasında ısınırken sırf zaman geçmesin diye top toplayıcılık yapan, rakip takımın kornerlerini hızlı kullanması için topu gidip çizgiye diken, ikinci yarı başlarken arkadaşlarına hırsıyla verdiği gaz yüzünden belli olan formayı hakkıyla terleten büyük insan seviyorum seni.. Ayrıca dayının biri Lokman'ı ne diye alıyorsun deyip hocaya çıkışırken sen attığın golle en güzel cevabı vermiş oldun..

Sercan

Valla hocanın Lokman'ı forvete aldığını görünce  acayip sinirlendim. Ama hepimizi utandırdı, helal olsun...

utb 55

Söylenecek çok fazla şey yok herkes senin gibi hırslı olsa keşke

55.hakan

Helal olsun yüreğinle oynadığın için.

germencisse

Hocanin doldur boşalt taktigine cuk oturdu golunude atti..Bu kadar yürekten oynayan bu kadar takımı için savaşan bir oyuncumuz var,gectigimiz gun konusma fırsatı buldum burada daha uzun yıllar calısmak ıstedıgını soyledı taraftarı ve kenti cok seviyor..

beşnumara

adama bodoslama giriyorsun tehlikeli bölgede oynuyorsun dikkat et kendine daa :) bu hakem vermedi başkası verir penaltıyı.frikik öncesi ısrarla erhan hocaya ben kullanayım dedi hoca görmemişti en sonunda gördü git sen kullan dedi golünü attı.maç öncesi adanadaki son idmanda hoca duran top çalışması yaptırdı bu maçta meyvesini aldık.

Kaya

Defansif anlamda inanılmaz kötü işler yapıyor.İlk golde büyük hatası vardı.Yan toplarda hiç yok.  :-X

beşnumara

İnanç ne düşünürsün bilmiyorum ama iki stoperimiz de aynı özellikte ve patlamaya hazır bir bombalar.kemal gibi bir adamımız olsaydı tüm topları süpürürdü.Gurur bu yönde eksiğimizi kapatır mı bilmiyorum.sahi bu gurur iyileşmedi mi hala durumu nedir.daha önce de söyledim orta sahada aynı özellikte üç adam var zaten lokman da bazen bu oyuncuların işini yapmaya çalışıyor geri boş kalıyor.dikkat etmesi gerek.

Kaya

Cepheden gelen toplarda iki stoper de çıkıp vurabiliyor.Kere biraz daha iyi.Yandan gelen toplarda defansımız acınacak durumda..Kere ve Lokman'ın yan toplarda hiç bir etkisi yok,üstüne bir de kalecimiz Soner çıkıp yan top almadığı zaman çok basit goller yiyoruz.Kanatlardan gelen her top kalemizde büyük tehlike oluşturuyor.Gurur bu işi her anlamda çözer ama o da mücadele açısından hala hazır değil.Şuan yapabileceğimiz tek şey rakibin kanatlardan gelen toplarında nefesimizi tutmak..  :'(

beşnumara

zaten ya nefesimizi tutarak ölecez ya da kahırdan ölecez kardeşim Allah hepimizin sonunu hayıreylesin.

5trawberry

Herkes Lokman'ın mücadelesini gösterse bazı şeyler farklı olacak gibi.