Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

Dartagnan

2.yarı hiç bir şey yapmayan futbolcular vardı.Herhalde çoğu kişi aynı düşüncede.Peki sahadaki 2 adım atamıyorken neden taze kan olarak adam sokulmadı ? Diyorsunuz ki yedek kulübesi yetersiz.Eeee arkadaş sahadaki adam ondan fazla bir şey yapmadı ki 2.yarı.Hiç olmazsa taktiğine uygun bir adam koyar taze kanla,canla basla koşardı.Mücadeleyi üste çekerdin...Kım ne derse desın.Ben bu görüşteyim arkadaş.

cembaba

Alıntı yapılan: ##kdc## - 23 October 2012, 16:30:23
Abi bu adama böyle sallayınca kendime söylenmiş gibi hissediyorum. Allah aşkına yedek kulübemizde kim var da kimi soksun oyuna?? Canberk'i mi sokalım? Kartal maçındaki heyecanlı oyununu gördük. Şenol'u mu sokalım? Henüz yeterli değil işte. Gelin tesislere idmanları izleyin, maçtan önceki gün olmadığı sürece yasak değil. Ondan sonra hocaya sallayın. Bu takımın sahaya sürdüğü oyuncuları dışında oyuna etki edebilecek yedek oyuncusu yoktur. Futbolcularıyla ilişkisini iyi kuran iyi niyetli bir teknik adam işte. Yedek kulübesindeki oyuncusu yetersiz ise o napsın??

Sioux

hocanın iyi niyeti ve çalışkanlığından şüphem yok
ancak bz Samsunspor'uz
evimizdeki maçta tek forvet oynamayı bünyem kabul etmiyor
biz fb,gs,bjkye karşı bile tek forvet oynamazdık hiç bir zaman
korkma hocam, saldırsın takım.

germencisse

Tribunlere yaptıgın içten tavırlar tuylerimi diken diken etti..Zor bir sürecte takıma gelmis olması yuzunden işi zor gibi..

fanatik samsunsporlu

iç sahada   

soner
turgay         kere          lokman            şaban

erdem
musa aydın          nsumbu           musa sinan

roberts              uğur tülümen

deplasmanda

soner
turgay         kere          lokman            şaban
                          erdem

canberk              nsumbu                  musa sinan

musa aydın
                         roberts             

Jnr.Serkan

Hakan Arslan'ı unutmuşsun : ) HA37#

ngonge

Birkaç haftadır kendimi tutuyorum ama olmayacak bu iş hocayla.

Çok iyi biri, harika bir insan olabilir ama bu takımı ligde tutmak için bile yeterli olduğunu düşünmüyorum.

55.hakan

Yol yakınken istifa et Erhan hoca

Theofanis Gekas

bırak bu işleri düşme potasına soktun sonunda bizi,hoca değilsin iyi bir abisin sadece ama öylede yürümez bu işler

Lusage

55__Gurbet__55

Sana mac sonu röpörtaji yasaklanmali

Recep

ha biz bu adama mecbursak denecek bir şey yok ama herhangi birisi tribünden bile gelse bundan daha fazla futboldan anlar bizimle taşşak geçmek için mi geldin ya

maraton

engiz

Oyuna müdahale konusunda becerikli olsaydı şu an en az 5 puan fazlamız vardı.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: maraton - 28 October 2012, 22:15:30
:-X

abi gözünüzü seveyim yollayın şunu geçen sene yeterince yıprandık bu senede böyle devam ederse yakında bi kaçımız gider öbür tarafa