PTT 1. LİG 9. HAFTA | Adanaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 24 October 2012, 21:01:29

« önceki - sonraki »

King1965

trt spıkerlerı ne dıyor abı samsun gelmez. 

mecbur gelecek ucakları var

adamlar suan yayında olduklarından haberı yok

55.hakan

Top oynamıyoruz ki önümüzdeki maç kazanalım diyelim.İçeride de tek forvet korkak oyun dışarıda da.Her zaman cesurlar kazanır çıktığımız sene de olduğu gibi.Takım kalitemiz çok kötü değil ama sürekli kendi yarımızda oyunu kabul edince gol yiyoruz.Artık neşter zamanı geldi.

red_white

erhan hoca sanırım yanlış maçı izledi... yada kendisinin futbola bakış açısı çok farklı.

Forvetim

şu adama birileri oyuncu değiştirme konusunda bir ikaz yapamaz mı arkadaş, galipsin rakibin gardı iyice düşmüş, yorulan oyuncunu değiştir zaman kazan rakibin açığını gör oraya yeni adam al orta alanı ele geçir vs. birşeyler yap gol yemeyi bekleme, bunu niye yapamıyorsun yahu anlamıyorum

King1965

ulan tum totemlerı yaptım tum maclara gıttım dedım berabere kaldık dedım denzlı macına gıtmedım yıne berabere kaldık. totem kalmadı lan 3 puanı bız goztepeden belese almısız

ismail

bıktım, sıkıldım.. bulaştık bir kere bırakamıyorum da. ömründen ömür gidiyor. her maçtan sonra 2 gün kendime gelemiyorum yeter artık

CurvaSs

oyun anlayışımız nedir birisi söylesin; erhan hoca'ya eyvallah diyeceğim. ama benim görebildiğim kadarıyla oyun anlayışı denilen bir şey yok. 11 kişi çıkıyoruz. gol atıp, gol yiyoruz. sistem yok. hayır varsa söyleyin çünkü ben göremedim kaç maçtır. kadromuz bu ligin en iyi kadrosu olmasa da, en kötü kadroları arasında da değil. sadece oynatmak lazım.

beşnumara

adamların forvetleri gol atıyor biz kaleciyi geçiyoz atamıyoz var mı böyle bi dünya.yan hakem vermiyo golü faul var diyo orta hakem gol diyo.la altı pasta kaleciye dokunmak faul adam kalecinin üstüne çıkıyo devam diyon...

ult55ras

geçen seneye petkoviçi erkenden yollamadık küme düştük. kusura bakmayın ama erhan hocada bir umut yok devre arasına kadar böyle gider. tek çözüm şimdilik hoca değişikliği bence

Forvetim

oyun anlayışı yok zaten kardeşim, her maç 2 gol atıp maçı alamıyorsan sistemin mistemin yoktur oyunu okumanda yoktur müdahalende yoktur işte

saim55

samsunmania

Ben artık maçımıza tecrübeli denen hakemler verilince korkuyorum. Yeni palazlananlar böyle BİLİNÇLİ yanlışlar yapmıyor.

Sioux

3. gol bariz faul.
ancak bu kadar çok ve basit gol yiyen bir takımla nasıl başarılı olabiliriz?
deplasmanlarda 2 gol atıyoruz ama maç kazanamıyoruz

FaT1h

Bu takım beni kanser edecek arkadaş geriye düşüyoruz çıldırıyorum gol atıyoruz berabere oluyo bunda şükür diyoruz sonra öne geciyoruz vay be diyoruz musa sinan boş kaleye gol kacırıyo biz neymişiz diyoruz sonra hakem hop diyo ben varım diyor bi köşe atışı gol ardından faul var yine gol ve hakemin dediği oluyo bizim hoca kenardan izliyo yeter artık biri birşeyler yapsın bu takıma. SİHİRLİ DEYNEK NERDESİN !

maraton