10- Adem Sarı

Başlatan Kaya, 01 August 2012, 16:26:45

« önceki - sonraki »

beşnumara

Gökhan kaba kazmasının 5 golü var bilmem anlatabildim mi...

5trawberry

Gökhan Kaba bile en iyi hizmeti verdi gitti.

Ollivanders

Alıntı yapılan: 5trawberry - 21 October 2012, 23:41:57Gökhan Kaba bile en iyi hizmeti verdi gitti.
emin misin?
Samsunspor tarihinin en utanç verici transferlerindendir G.Kaba.

5trawberry

10 gol atıp giden bir oyuncunun nesi utanç verici bilemem ama, Gökhan Kaba potansiyelinin de üzerinde hizmet verdi demek istedim.

Ollivanders

Isterse 100 gol atsın. Gökhan kaba kabagin tekidir bu kadar basit. Bence bu takıma hiçbir şey de vermemiştir.

5trawberry

Kabağın teki değildir demedim. Bu takımda senelerdir 10 golü geçen kaç tane adam var.Bir de Burhan Coşkun vardı sanırım 12 gol falan atmıştı. Şuan bitik ayrı mesele. Ve şu da gerçektir ki Gökhan Kaba şuan bu takımda olsaydı en azından takımın en skoreri olabilme becerisine sahip olmuş olurdu.

Ollivanders

Kabagi ben dedim. Rahat ol kardeşim. Hiçbir şey yapamazdi Gökhan Kaba. Adamda scorer olma becerisi ayrıca sıfır. Bakma iki form tuttu , hava yakaladı. Her futbolcu bir form yakalar normaldir. Önemli olan kariyerinde ne yaptığı. Bak ben turgutu sevmem ama turgut on tane gökhan kaba eder gözümde. Düştüğümüz sene gökhan kaba yi izlemeyenler 10 gole hayran olurlar izleyenler de söver dururlar. Ne burhan ne de gökhan kaba . Hepsi cacık.

Serkan

twitter'da karılara yazamaya özendiğin kadar maça özen ..!

özkan

Ofsayttasın bile bile hala koşuyon ya yazıklar olsun sana,takımın manevi durumuna yakışmayan bir kişiliktesin.Ocakda gereken yapılır herhalde burağında dönüşüyle artis  ;)

ahmetsefa55

bu adam çok sahte geliyo bana.
sürekli namaz şöyle islam böyle.
la kardeşim içinde yaşa az şunları daa.
çok itici gelmeye başladı.
futboluyla alakasız yani.10 gol atmış olsaydı da aynı şeyi söylerdim.
futbolu zaten pert.

Jnr.Serkan

Twitterdan kovalamaya devam adem.Nasılsa Adem Sarı diyince seni bütün türkiye tanırmışyaaaaaaa

lato

Adem'e ilk maçından beri ısınamadım koşmaz pres yapmaz kafaya çıkmaz çok korkak oynuyor Burak Çalık iyileşince kulübeden çıkamaz heralde. Bir de Robert'sin yanına Musa Sinan'ı koysak kanatlarda başka isim değerlendirsek forvet daha hareketli olur fikrimce

beşnumara

Hoca gol atmamız gerektiği halde senin yerine lokmanı alıyorsa bin kere düşün otur çalış sanal alemden ağlama.sana güvenerek yola çıkan insanları mahcup etme.

lato

Lokman arkada hırsla ısınırken sen ısınıyor taklidi yapıp maçı izliyorsun bizi salak yerine koyma Adem herkesi isyan ettirdin oynamadığın halde düşün artık nasıl yanlış sularda yüzdüğünü

Musti

Dış görünüş çoğu zaman aldatıcıdır ama bazı insanlar vardır baktınız mı ne mal olduğunu çözersiniz. İlk maçta izlediğimde yeni artisimiz bu demiştim. Yanıltmadı. Bu şekil devam ederse kariyeri boyunca gelebileceği en üst nokta burası olur.