10- Adem Sarı

Başlatan Kaya, 01 August 2012, 16:26:45

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

10 numaranın hakkını vereceğini düşünmüştüm ama fazla iyimserlik göstermişim.defans oynayan adamların bile senden fazla golü ayıptır be ayıp :-X

ahmetsefa55

oynamadan gol atan var mi aceba ? demis.

oynayipta atamayan var mesela adem sari dedim.

varsa cevabini bekliyorum ademcim.

beşnumara

İşine gelenleri cevaplıyor o.g...nü kaldıracak şeyler yaz bak kaç takla atıyor.delikanlı olun kıvırmayın!

samsunsporlu1994

Adem devre arası yollanır. Takıma hiç katkısı olmayan bir adamın Samsunsporda kalmasının da bir anlamı yok. Haftalardır bekleyelim belki düzelir dedik eleştirmedik ama yeter artık. 9 hafta geçmiş adamda en ufak bir düzelme yok. Taraftarın sabrı kalmadı artık.

erkutdem55

Hakan Akman > Adem Sarı

beşnumara

Hava nasıl oralarda üşüyor musun?

Sercan

Adem den bir bok olmaz ...

ercan0655

adem sarı bu halinle takıma yakışmıyorsun. Bizim halı sahadaki 35 üstü futbolcu eskileri gibisin.

Kaya

Hafta içi,öyle ya da böyle bir hazırlık maçında 4 gol atmış Adem'i Manisa'da oynatmamanın izahı nedir birisi ne olur açıklasın.Kötüydü,formsuzdu,kafada sorunları vardı tamam da bu takımda 10 tane hucum oyuncumuz yok ki nasıl değerlendirmiyorsun hoca.

FaTiH_HaN

Kadromuz dar değil Erhan hoca sen daraltıyosun bu kadroyu, Ahmet yok, Burak yok, Adem yok...

Ollivanders

Zaten 3 tane forvetimiz var. Adem'i silmek bu kadar kolay olmamalı.

ibrakadabra55

Adam h.maçında 4 gol atmış formunda morali yükselmiş sen adamı oynatmıyorsun ya bence bu maç oynasaydı golünü atabilirdi.

Shane_Falco

Geçen sene Bakkal efendi Zenke'yi kadro dışı bıraktırdı,Bance'yi göndertti son 5 hafta forvetsiz oynadık küme düştük.Tamam Adem iyi performans veremedi ama yoklukta da oynat yani adamı...

Serkan

adem sene başı tek forvet oynarken denendi üstüne basa basa ben tek forvet oynayamam çift forvet deneyin dedi bu sefer çift forvete döndük adem'i kestik :) hayırlısı

beşnumara

Neden oynamıyor veya oynatılmıyor.Takımımız ilerde bir şeyler yapamazken oynamamak mantıksız geliyor.Kimsenin kaprisinı çekecek durumda değiliz.Samsunsporumuz üzerinden egolar tatmin edilmesin.Adem neden oynatılmıyor bilen varsa paylaşmasını istiyorum.