Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sercan5592

Sağlık memurluğu ve sağlıkla alakalı çoğu şey için sağlık meslek çıkışlı olmak gerekiyor ortaöğretimde. 79 puanda ben aldım önlisansda seneye mezun olduktan sonra atanırız buyuk ıhtımalle bı yere

Desiqner

Önlisans 75 aldım bize birşey çıkar mı ?

beşnumara

senin için hayırlısı ne ise o olsun kardeşim ne diyeyim.

özkan

23 October 2012, 17:40:29 #33723 Son düzenlenme: 23 October 2012, 17:52:54 özkan
Buna ne diyonuz beyler =) Kırmızı yuvarlağın içindeki, esmer amcaya dikkat  :deli:

Maçta Kameralara yansıyan hayalet Dünya basınına damgasını vurarak herkesi şaşırttı. Yapılan açıklamaya göre Yumruğunu sıkarak gol sevincini yaşayan hayaletin saç şeklinden, giyimine kadar bundan en az 50 yıl önce yaşamış birini anımsattığından bahseden yetkililer, dünyada kalmış bir ruh hipotezinin ise doğru bir tanımlama olmayacağını söyledi.Porto ve Paris Saint-Germain arasında oynanan Şampiyonlar Ligii mücadelesine bu görüntü damgasını vurdu...

samsunsporlu1994

O dayı ne yapmaya gelmiş oraya. Adam vücudunu oynatmadan seviniyor. Yerinden bile kalkmıyor gol sevincinde. Bu adam ne ayak acaba orada ne yapıyormuş bilen var mı? :) :) :)

isyan

Bilet parasi ödemismidir acep ?

Desiqner

Prison Break'ı izlemeye başlamıştım.4.Sezon 4.Bölümdeyim bu bölümde bilen arkadaşlar varsa bir türk konsolosu muhabbeti dönüyor.Konsolos'u araştırırken çıkan ekranda birde harita çıkıyor 1 saniyeliğinede olsa Samsun'u görünce insan gururlanıyor :)
Resimde şu :

##kdc##

Alıntı yapılan: Desiqner - 23 October 2012, 17:57:40
Prison Break'ı izlemeye başlamıştım.4.Sezon 4.Bölümdeyim bu bölümde bilen arkadaşlar varsa bir türk konsolosu muhabbeti dönüyor.Konsolos'u araştırırken çıkan ekranda birde harita çıkıyor 1 saniyeliğinede olsa Samsun'u görünce insan gururlanıyor :)
Resimde şu :

Hey gidi Sercan-Seydo-Serkan-Cembaba-Kdc-Emin Başkan'ın Doğum Günü Gecesi  unuttuğumuz adam buydu işte :P :rulet:

Shane_Falco

Sevgili abilerim,kardeşlerim bir sorum olacaktı size bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Yarın Denizlispor maçı bitiminden sonra Vezirköprüye geçebilmenin bir yolu varmıdır acaba.Şehirler arası otobüsler olur.Samsun-Vezirköprü arası turlar olur.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

emre

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 23 October 2012, 20:36:40
Sevgili abilerim,kardeşlerim bir sorum olacaktı size bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Yarın Denizlispor maçı bitiminden sonra Vezirköprüye geçebilmenin bir yolu varmıdır acaba.Şehirler arası otobüsler olur.Samsun-Vezirköprü arası turlar olur.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

tek bildiğim Samsun'dan Vezirköprü'ye son araba akşam 7'de.

berusa55

24 October 2012, 00:02:52 #33730 Son düzenlenme: 24 October 2012, 00:10:21 berusa55
Gloria Jean's Coffee, Atakum - Atakent'te Gırgır Kebap ve Pide'nin 50 metre Samsun tarafında, az ilerisinde de beş katlı "Leman Kültür" açılıyor. Şehrimize hayırlı olsun...

mimar55

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 23 October 2012, 00:06:47
Kıbrıslı Türkler??
Rahmetli Bülent Ecevit'in kemikleri sızlıyordur şimdi.
Bunu kabul etmişsiniz.Yazıklar olsun.Fener o maça çıkarsa ona da yazıklar olsun.

Ordaki kibrisli turkler sozu su anlama geliyor kardesim ben 1976 gocmeniyim annem babam samsundan 76 da kibrisa goc etmis ben kibrista dogdum ama tc kokenliyim kktc kimlik kartim var ama rum tarafina gecemem. Sadece annesi veya babasi 1976 dan once kibrista yasayan turkler rum tarafina gecebilir.! Ben ayrintili anlatmamakla yanlis yaptim sanirim. Benim bunu kabul etmem diye birsey soz konusu olamaz ben burda mucahit olarak yaptim askerligimi sinirda tuttum nobetimi turkiye ve kktc bayraklari altinda. Yanlis anlasilmak istemem agrima gitti siz bunu kabul etmissiniz lafin oldu. Direk soylemek isterim ki benim anavatanim turkiyedir ben bunu kabul ediyorum kibrisliturk dediklerimde ise rum kimligi var anavatanlarini kibris olarak kabul ederler. Bilmem anlatabildim mi ?

binikalamadım

şu an da ATV Müge ANLI' nın üzerindeki kırmızı beyaz siyah elbisenin dizaynı çok güzel ... sıkı forma çıkar bundan 

lucarelli

facebookta minefight oynayan var mı?

ahmetsefa55

PTT 1. Lig 11. hafta karşılaşma programı açıklandı.
TFF tarafından yapılan açıklamada 10 ve 11 Kasım tarihlerinde oynanacak maçların programı şöyle oluştu:
10 Kasım Cumartesi
14.00 Şanlıurfaspor-Göztepe (Şanlıurfa GAP Arena)
14.00 Karşıyaka-Boluspor (Alsancak)
19.00 Adanaspor-Çaykur Rizespor (Adana 5 Ocak)
11 Kasım Pazar
14.00 Ankaragücü-TKİ Tavşanlı Linyitspor (Ankara 19 Mayıs)
14.00 Kartalspor-Torku Konyaspor (Radyo Seymen Kartal)
14.00 1461 Trabzon-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Hüseyin Avni Aker)
16.00 Manisaspor-Samsunspor (Manisa 19 Mayıs)
16.00 Bucaspor-Adana Demirspor (Yeni Buca)
19.00 Kayseri Erciyesspor-Denizlispor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)