Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

dün de bana çocuğun biri maç kimle abi dedi.unuttum la.bilmiyom dedim.
rakip farketmiyo ki. :)

Levent ÖCAL

Benzer diyaloğu bende yaşadım, çocuk abi maça mı gidiyon dedi evet sen niye gitmiyosun dedim, abi param yok dedi, tamam ben alıcam biletini gel dedim, annem kızar haberi yok dedi  :deli:

Baskent_Samsunspor

bende buna benzer bi olay gazi caddesindeki karaca mağazasında yaşadım görevli kimle maç abi dedi sen nası samsunlusun dedim bir şeyden haberin yok abi ben mardinliyim dedi iyi o zaman yaşadığın şehri iyi takip et bundan sonra dedim

mimar55

Ael limasol- fb macinda kktc ve Turkiyemin bayragini acmak goturmek yasaklandi cok acaip ve kotu bir karar hadi kktc bayragini tanimiyorlar ben ulkemin bayragini acmadigim bir maci ne izlerim nede oynayan takimlari turk sayarim

cany

Alıntı yapılan: mimar55 - 22 October 2012, 14:20:04
Ael limasol- fb macinda kktc ve Turkiyemin bayragini acmak goturmek yasaklandi cok acaip ve kotu bir karar hadi kktc bayragini tanimiyorlar ben ulkemin bayragini acmadigim bir maci ne izlerim nede oynayan takimlari turk sayarim

aynen, limassol taraftar grubu bayrak getirmezseniz iyi olur sizin için demiş, kıbrıs fb derneği de kabul etmiş

lucarelli

Alıntı

Türkücü Nihat Doğan, İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup takımlarından Büyükderespor'un Teknik Direktörü oldu. Henüz antrenör diploması olmadığı için sahada yönetici kartıyla takımı yöneten Doğan'ın idaresindeki Sarıyer ekibi 7. hafta sonunda ligde ilk kez puanla tanıştı.
Büyükderespor'un ünlü siması sadece Nihat Doğan değil. Sarıyer İlçesi takımı Büyükdere'de ayrıca biz zamanlar Galatasaray forması giymiş Evren Turhan, Fenerbahçe Forması giymiş Burhan ve Sarıyer'in takım kaptanlığını yapmış olan Cem de yeralıyor.

Nihat Doğan'ın çalıştırdığı Büyükdere'yi ipten alan isim ise tecrübeli oyuncu Evren oldu. Maçın son beş dakikası konuk Söğütlüçeşme'nin 1-0 üstünlüğü ile devam ederken, tecrübeli oyuncu Evren ceza sahası içinde yere düşürülünce ev sahibi Büyükdere penaltı kazandı. Penaltıyı golü çeviren Evren kendi sahasında Büyükdere'yi adeta ipten aldı.
Gol sonrası büyük sevinç yaşayan Nihat Doğan, böylelikle teknik direktör olarak çıktığı ilk maçta Büyükdere'ye 6 hafta sonra ilk puanını kazandırmış oldu.
Maçın hakeminin Süper Lig hakemlerinden Hüseyin Göçek olması da dikkat çekti. Göçek'in Avrupa maçı yöneteceği için bu hafta dinlendirildiği öğrenildi.

BigBadMama5552

Alıntıyeni kurulması düşünülen kent için ORGİSUN , FINDIKKALE , ALTINFINDIK , DİYARIFINDIK , FINDIKSUN gibi isimler şimdiden internette geyik olmaya başladı.

Allah aşkına Orgisun olmasın ya.  ;D Şaka bir yana, hiçbir Ordulunun veya Giresunlunun böyle bir şey isteyeceğini sanmıyorum. Birbirlerinden "Kabakçı" veya "Isırgancı" diye bahseden insanlar bunlar neticede. Şayet böyle bir şey olup da şehrin adı Orgisun filan olursa kütüğümü Ordu'dan aldırmayı ciddi ciddi düşünebilirim.  :D

cembaba

Soyunma Odaları Yenilendi
Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun soyunma odaları yenilendi

19 Mayıs Stadyumu'ndaki soyunma odaları İşadamı ve Canik Belediyespor Başkanı Ahmet Fil'in yardımlarıyla yenilendi. Kırmızı beyaz dolapları ve yeni görünümüyle oldukça yenilenen soyunma odasının yapımında yardımları bulunan Ahmet Fil'e Staddan Sorumlu Yönetici Doğan Atlı ve Stad Müdürü Arif Yaşar Yenen tarafından plaket verildi.

Elimizden geldiğince sporun her türlüsüne destek vereceğiz diyen Ahmet Fil "Allah'ım güç verdikçe her spora destek vermeye hazırız. Samsun'daki  spor branşları ne kadar başarılı olursa Samsun da şehir olarak o kadar büyür ve gelişir. Samsun'da sporun her branşının yanındayız. Samsunspor bir spor markasıdır. Her ne kadar bugün hakettiği yerde olmasa da ümit ediyoruz başarıya ulaşıp layık olduğu yerlere gelecektir. Diliyorum burası da Samsunspor'a uğurlu gelir." diye konuştu.

Cüneyt Yaşar / haberexen.com

http://www.samsunspor.biz/haber-Soyunma_Odalari_Yenilendi-9782-

mehmet yılmaz

Atalay Demirci, Yetenek Sizsiniz'e katılmış. Çoğunluğu tanımıyor olabilir ama benim bildiğim bir isimdi. Bilmediğim ise Samsunlu olmasıydı. Başarılı bir tiyatrocu ve StandUpçıdır. Samsun'daki bir programını seyretmiştim, çok da beğenmiştim.

Atalay Demirci Yetenek Sizsiniz Gösterisi

lato

Bende az önce internetten izledim Atalay Demirci'yi gülme krizine soktu adam resmen şiveden Trabzon ya da Rize'lidir demiştim Samsunlu çıktı :ok

ahmetsefa55

bende sabah izlemiştim.
gülme krizine girmesemde hoş bir 7 dakika geçirtmiş izleyenlere.
hülya avşar gibi yeteneksiz bir insanı da yetenek yarışmasını jürisi yapmak hangi akla hizmet acaba..

FaTiH_HaN

Bende 4-5 sene önce gittiğimi hatırlıyorum gösteri akm de olmuştu, hatta Serkan Aykut hakkında da bi espiri yapmıştı ama hatırlayamadım  :)

Sercan

twitter

ben sevmedim esprileri.

ama kıvrak zekası ve muhabbeti iyi. al karşına konuşsun bütün gün dinlenir.

burakbas