Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

Adanada tuna üzümcü  :redcard:  >l<

TurgayGölbaşı55

Video 10 dakikaya bitiyor.  :ok

maviay55

Atalay abimize destek olmalıyız..kendisi yakınen akrabam olur.zaten tanınan bilinen turneler düzenleyen biriydi.istanbul tayfasının tanımaması doğal..yolu açık olsun abimin  :)

atalanta8

bende daha önce ankarada bir gösterisini izlemiştim ordada baya almanya muhabbetlerini anlatıyodu.
umarım dahada yükselir başarılı olur

lato

Samsunspor'a telefondan 5 tl değerinde yapılan yardım faturalı hatlardan yapılamıyor mu? avea Samsuncell faturalı hat var bende mesajı gönderince hata veriyor nedenini bilen var mıdır acaba?

TurgayGölbaşı55

Ertuğrul Taşkıran. ERTUĞRUL TAŞKIRAN <3 Herkes Emeğe Saygı İçin İzlesin .

5trawberry

Alıntı yapılan: mimar55 - 22 October 2012, 14:20:04
Ael limasol- fb macinda kktc ve Turkiyemin bayragini acmak goturmek yasaklandi cok acaip ve kotu bir karar hadi kktc bayragini tanimiyorlar ben ulkemin bayragini acmadigim bir maci ne izlerim nede oynayan takimlari turk sayarim

Dün Telegol'de Erman Toroğlu dedi kimsiniz la siz dedi. Türkiye'de Türklük armasında olan iki takım var, biri Samsun diğeri Beşiktaş bunları yarın bi gün Kıbrıs'ta oynadığında formaları çıkarıp, amblemi kapatıp mı oynayacak la dedi :)

mimar55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 22 October 2012, 22:51:59
Dün Telegol'de Erman Toroğlu dedi kimsiniz la siz dedi. Türkiye'de Türklük armasında olan iki takım var, biri Samsun diğeri Beşiktaş bunları yarın bi gün Kıbrıs'ta oynadığında formaları çıkarıp, amblemi kapatıp mı oynayacak la dedi :)

Ben onu izlemedim ama dogru soylemis anlamadigim sey rumlar net olarak kktc bayragini yasakladilar ve turkiye bayragida getirmezseniz memnun oluruz dediler fenerbahce kabul etti getirmeyiz dediler ve yazili kagit almadan bilet satmiyorlar dusunun turkiyeden taraftar kabul etmiyorlar sadece kktcde yasayan kibrisliturkler gidebilecek maca 1100 kisi ve bunlarin hic birinde turkiye bayragi olmayacak ben bunu kabul edenin aklina sasariz ben bu bayrak icin ölürüm. Yaziklar olsun vallahi billahi samsunsporlu olmaktan o armayi tasimayan bir takimin taraftari olmaktan gurur duyuyorum o gun samsunspor formasiyla gezmezsem adam degilim

erkutdem55

Kıbrıslı Türkler??
Rahmetli Bülent Ecevit'in kemikleri sızlıyordur şimdi.
Bunu kabul etmişsiniz.Yazıklar olsun.Fener o maça çıkarsa ona da yazıklar olsun.

5trawberry

Aynı tepkiyi programdakilerde verdi. Uefa tarafından bi kısıtlama gelmemiş. KKTC federasyonuna söylenmiş Türk Bayrağı tahrik eder diye. Federasyon As Başkanı dün telegole bağlandı biz kabul ettik dedi. Erman'da sizin de işinize gelmesin yoksa, türk bayrağının varlığı sizi de mi rahatsız ediyor dedi. :) Onları Türk bayrağı tahrik ediyorsa beni de Yunan bayrağı tahrik ediyor, siz kimsiniz la dedi türk Bayrağıma engel oluyosunuz dedi, kimsizin bunu kabul ediyosunuz dedi adama

Tartışma an itibarıyla devam ediyor  Tv8'de.

Ajan

Kpss'se önlisans ortaöğretim sonuçları açıklanmış herkes istediği puanı almıştır umarım.

emre

Başarı yayıncılığın eğitim bilimleri soru bankasından bir soru metni. Bu kadar ayrıntılı bir şekilde yazılması ilginç.

"Havza ilçesi yakınlarında bir kamyonla çarpışan Samsunspor otobüsünde bir can pazarı yaşanır. Kaza yerine ilk olarak aynı şehirden Diyarbakır deplasmanına giden Çarşambaspor kafilesi yetişir. Sonra da ambulanslar gelir. İki aracın şoförü, teknik direktör Nuri Asan ve futbolculardan Mete Adanır ve Muzaffer Badalıoğlu olay yerinde hayatını kaybederler. Aylarca komada kalan Yugoslav futbolcu Tomiç de daha sonra hayatını kaybeder. Dağ gibi adamlar yaralanmışlar, yollara savrulmuşlardır... Ve kara haber Samsun'a ulaşır. Herkesin evinde bir cenaze varmış gibidir; şehirde ağlamayan ev yoktur. Devlet hastanesinin önü mahşer yeridir. Üstelik sadece Samsun'da değil, futbola ilgi duyan her yerde Samsunsporlular için gözyaşları dökülüyordur. Türkiye böyle bir kazayı daha evvel hiç yaşamamıştır. Bu acı olayı doktorlar hayatlarını kaybedenlerin ailelerine ölüm haberini aniden verememiş, Uzun ve rahatlatıcı bir konuşmanın ardından sezdirerek vermişlerdir."

Jnr.Serkan

Ortaöğretim kpss den 81 almışım.Bu puanla sivasta nereler olur bir liste bulamadım.tercih klavuzu çok karışık

beşnumara

Jnr.Serkan

Abi birçok şey oluyor görünüyor sağlık memurluğu tarzı.Devlete girsek bir yandan güzel olurdu ama bakalım