PTT 1. LİG 8. HAFTA | Samsunsporumuz-K.Erciyesspor

Başlatan King1965, 13 October 2012, 21:22:57

« önceki - sonraki »

Ollivanders

19 October 2012, 20:55:21 #90 Son düzenlenme: 19 October 2012, 23:10:57 Serpico
Erciyes bu ligin en iyi top yapan , takım oyunu oynayan ekibi. Göztepe karşısında çok çok iyilerdi. Çok zor maç olacak.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serpico - 19 October 2012, 20:55:21
Erciyes bu ligin en iyi top yapan , takım oyunu oynayan ekibi. Göztepe karşısında çok çok iyilerdi. Çok zor maç olacak.

bende 1461 trabzon karşısında izlemiştim , birde adana demir karşısında.

deplasmanda nasıllar bilmiyorum ama içerde çok iyi top oynuyolar bence.

çok zor maç bizim için

King1965

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 19 October 2012, 20:46:53
Sonunda memleketimdeyim.İnşallah kazanırız

havamı atıyorsun bende memleketteım  :kanka:

beşnumara

anlaşıldı ya fark yiyecez ya fark atacağız ortası yok bu işin :)

kalptenþimþek

yeneceğiz! çünkü; kesinlikle hissediyorum, diriliş maçımız olacak...

Theofanis Gekas

bu sezonki ilk maçım şerefine alırız inşallah diyorum

samsunsporlu1994

Sene başı yüksek maliyetle kurulmuş kaliteli yabancıları olan iyi bir takımla oynayacağız. İnşallah iyi futbol ve iyi bir sonuçla gülen taraf biz oluruz. Camiamızın 3 puana ihtiyacı var. 3 puan alarak çıkışa geçeriz diye düşünüyorum. İnşallah da öyle olur.

evolution55

yarın öğlen samsuna varıp akşama da maçta olacağım hayırlısıyla ve de uzun yıllar sonra maçımızı izleme fırsatı bulacağım için de kazanacağız,totem sağlam  :evet:

özkan

Bir seyirci rekoru gelecek gibi bu maçta sanki  :)

beşnumara

Bu maçı alırsak seyirci rekoru denizli maçında olur 55 bin bilet basılsın denizli maçına :)

Jnr.Serkan

cgr

Bilet satışı çok iyi gidiyor maşallah... Böyle giderse full tribünlere oynarız...

Stoper

2,45
3,00
2,20

Bu maçı alırsak ,Denizli burdan çıkamaz. 6 puan şehirin havasını bile değiştirir. Başarılar Samsunspor'um.

samuray

abartmayalım erciyesi gözümüzde bu ligte her takım her takımı yenebilir biz sahamızda oynuyoruz ve seyirci desteğide tam ful trübünlere olacak gibi indirmli biletlerden dolayı ve bu avantajımızı kullanıp erciyesi yenmezi gerek zira bu maç bizim açımızdan çok önemli 3.1 alırız inşallah maçı diyorum

cembaba

Bilet satışı gerçekten çok çok iyi. Full tribünlere oynarız. Bu maçtan 3 puan gelirse, Çarşamba günü yıkılır Samsun.
(Biletix gişesinde çalışan olarak yazıyorum) :)