PTT 1. LİG 8. HAFTA | Samsunsporumuz-K.Erciyesspor

Başlatan King1965, 13 October 2012, 21:22:57

« önceki - sonraki »

cembaba

Biletler Satışa Çıktı - 56'lar Samsunspor Store'dan, Nuri Asan Tesisleri'nden ve Atakum Errea'dan satın alabilirsiniz.

maviay55

zevkli seyirli bi maç olacaktır..musa aydın dan patlama bekliyorum.. hedefe kilitlenme maçı olarak görüyorum Allah utandırmasın 3 puan alacağız inşallah

celebi

şayet bu maçı alırsak çok şey değişecek gibime geliyor.

maraton

Alıntı yapılan: celebi - 19 October 2012, 14:12:24
şayet bu maçı alırsak çok şey değişecek gibime geliyor.

ne gibi sayın çelebi de souza ??

celebi

mehmet yılmaz

Süper Lig sana iki kere KURBAN olsun Çelebi hocam :) :)

Geliyor musun Denizli maçına? Ayıralım yerini...

celebi

eyvallah hocam sağolasın. maalesef gelemeyeceğim be hocam. ancak ne olur ne olmaz ansızın çıkar gelirsem yardımına ihtiyacım olabilir. :)

beşnumara

Savunma hattı beni korkutuyor. Allah yardımcımız olsun.

kavak_55

bence turgayın oynaması gururun oynamasından iyidir gurur henüz hiç oymadı maç eksiği var turgay stoperde iyi olmasada kerenin yerinde daha başarılı olur bence .inşallah hayırlısı olur.

samsunsporlu1994

İnşallah dolu tribünler önünde güzel bir galibiyet alır ve çıkışa geçeriz. 3 puanın zamanı geldi artık.

babasamsunlu

adem 2 gol atıyordu... rüyamda.. skor 3-1..
hadi bakalım inşallah...

red_white

İnşallah Turgay bizi utandırır. Normalde hiçbir topa ayağını sokamayan al ver yapan Turgay Stoperde neler yapabilecek göreceğiz.

5trawberry

Erciyes'in son maçını izledim. 2 bilemedin 3 kere geldiler 2'si gol oldu. Pek takım oyunu anlayışı yok, ortasaha top gezdiren bir takım değil. Rakibin defans anlayışına ortak olursak zor, ama amaç hucum ve gol olursa, ilk 15 de de golü bulursak açılırız.

FaTiH_HaN

Turgayın asıl mevkisi stoper bence Turgay sırıtmaz.

Jnr.Serkan

Sonunda memleketimdeyim.İnşallah kazanırız