PTT 1. LİG 8. HAFTA | Samsunsporumuz-K.Erciyesspor

Başlatan King1965, 13 October 2012, 21:22:57

« önceki - sonraki »

samuray

kulübü bu hale getirenler birde utanmadan sıkılmadan temlikmi koyduruyorlar yazıklar olsun lan sizlerin pisliğini temizlemeye çalışyorlar biraz destek olsanıza

özkan

17 October 2012, 19:44:22 #61 Son düzenlenme: 17 October 2012, 20:24:17 özkan
Bu temlik işi komik geliyor bana açıkcası.Yönetmek demek,bayrağı bir adım daha öteye taşımaya çalışmak,varolana dahada katmak demekdir.Ama bu iş ne işse artık Samsunspor'da kaşıkla verip kucak kucak almakla sonlanıyor.

Bana göre 1965'den bu yana,Menteşoğlundan başka Allah kulu kalkıp Samsunspor'a para verdim,yönettim,şimdi alacaklarımı istiyorum deme hakkına sahip değildir.Çünkü ayan beyan başarısızlardır.

Yönetici olup,başarısız olup,birde gelirlere temlik koydurmak çok ucuzca bana göre.Zaten başarısız bir yönetici olmuş kuruma zarar vermişsin,e zate ihtiyacın olmayan o parayı ne diye istiyosun..

Kaldıki o temliksporcular;o paraya bu kadar reklamlarını (hem kendi,hem şirketlerinin) yapabilirmiydi..Reklamını yaptın,başarısız oldun,sus otur aşağı..

Biri öncü olsa da dese;Kardeşim Samsunspor hepimizin,ben şu alacaklarımdan vazgeçtim.Belki ön ayak olur birilerine.

jean

Sol Açık

Alıntı yapılan: özkan - 17 October 2012, 19:44:22
Bu temlik işi komik geliyor bana açıkcası.Yönetmek demek,bayrağı bir adım daha öteye taşımaya çalışmak,varolana dahada katmak demekdir.Ama bu iş ne işse artık Samsunspor'da kaşıkla verip kucak kucak almakla sonlanıyor.

Bana göre 1965'den bu yana,Menteşoğlundan başka Allah kulu kalkıp Samsunspor'a para verdim,yönettim,şimdi alacaklarımı istiyorum deme hakkına sahip değildir.Çünkü ayan beyan başarısızlardır.

Yönetici olup,başarısız olup,birde gelirlere temlik koydurmak çok ucuzca bana göre.Zaten başarısız bir yönetici olmuş kuruma zarar vermişsin,e zate ihtiyacın olmayan o parayı ne diye istiyosun..

Kaldıki o temliksporcular;o paraya bu kadar reklamlarını (hem kendi,hem şirketlerinin) yapabilirmiydi..Reklamını yaptın,başarısız oldun,sus otur aşağı..

Biri öncü olsa da dese;Kardeşim Samsunspor hepimizin,ben şu alacaklarımdan vazgeçtim.Belki ön ayak olur birilerine.

Kesin katılıyorum, ama Menteşoğlu'nun yanına (hatta bence önüne) "başarılı yönetici" olarak İsmail Uyanık'ı yazmak gerek... Menteşoğlu'nu da hatırlıyorum ama küçüktüm. İsmail Uyanık dönemininse her anı hafızamda ve hafızamdan çıksın istemiyorum. Uyanık döneminin Samsunspor'unu özlemiyorum dersem yalan olur.  ;)

özkan

18 October 2012, 12:58:29 #64 Son düzenlenme: 18 October 2012, 13:04:11 özkan
Yaşımızdan ötürü o dönemi yaşamadığımız için,büyüklerimizin anlattığı anılar,babamın anıları bana Menteşoğlunu efsane kılan sebeplerdi.Bu demek değilki İsmail Uyanık bir efsane değil yada başarısızdır.Aksine,ama benim için menteşoğlu tekdir,an itibariyle.

berusa55

Zorlu maça genç hakem

Pazar günü oynanacak Samsunspor-Kayseri Erciyesspor maçını İzmir Bölgesi'nin genç hakemlerinden Ferdi Uludağ yönetecek

PTT 1. Lig'de 8. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamada Samsunspor'un pazar günü lider Kayseri Erciyesspor ile oynayacağ maçı İzmir Bölgesi'nden Ferdi Uludağ'ın yöneteceği belirtildi.  

Kaynak

samsunsporlu1994

Samsunun ekmeğini yiyenler,bu takımı düşürenler zor bir zamanda Samsunspor'a sahip çıkan efsane kaptan Emin Kar'a destek olacaklarına utanmadan temlik koyduruyorlar. Yazıklar olsun başka bir şey demiyorum.

samuray

kulübü hem zarara uğratıyorlar üstüne üstlük kümede düşürüyorlar sonrada temlik koyuyorlar bu kadar harcadım şu kadar harcadım kyuh ulan sizlere temlik koyduranlara açıkla başkan bunları samsun halkı örensin aslında kulübü zarara uğratanlara tazminat davazı acacaksın veya böyle bi madde olacak neyse ya sinirden biraz fazla zorladım galiba (ozamanda kimseyi bulamassın görev alacak bişeylerin yanlış olduğu da bi gerçek ama)

maço

la maça gelecez bilet bulamayacaz,
tamam kombinem var ama 3 kardeşim bissürü arkadaşım birlikte gelecez inşallah sıkıntı olmaz bilet konusunda :)

kalptenþimþek

bu sezonun parıltısını göreceğimiz bir maça çıkıyoruz..erciyes ligin en fit takımı..güzel futbol ve alınacak bir galibiyet camiamıza umut olacak.. samsunspor_x

ali ihsan

Bol gollü bir maç olacak gibi.3-2 alsak tadından yenmez ...

kavak_55

temlik koyduranlar bence samsunspor başına gelen bütün başkanlar temlik koyarak gidiyorlarsa bence bu samsun halkına ve samsunspora küfür  ediyorum çatır çatır reklamımı yaptım paramıda alırım demeye getiriyorlar dolayısıyla bu bence küfürün kendisidir. bir insan bu kadar küçülemez bencilleşemez böyle insanları samsunda barındırmamak iş yaptırmamak rahat vermemek lazım değilmi koca şehre zulüm çektirmeye kimsenin hakkı olmamalı cezası neyse çekmeli temlikçiler neden mahkemeye verilmiyorki. onlara cebinden para harca diyen oldumuki harcamasalarmış bu kadar kolaymı yani bu kadar harcadım istiyorum demek belki harcamadı neyse allah belalarını verir inşallah ...................

özkan

Kütür kütür maç olur,h.arslan yazar  :deli:

kadir55ist

BİLETLER CUMARTESİ GÜNÜ SATILIYOR MU BİLGİSİ OLAN VARMI

özkan