Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Bu yönetimin ne zorluklar altında göreve geldiğini herkes biliyor. Bu tarz kişilerin yorumlarını dikkate bile almamak gerekir. Başta Başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulumuza yapılan bu yorum art niyetli kişilerin yapacağı bir yorumdur. Emin Başkan ve yönetimi o gün adayız demeseydi şu an Samsunspor kayyum tarafından yönetiliyordu. Biz bu şehirde kimin Samsunsporlu olduğunu, kimin ise Samsunspor üzerinden rant sağlamak amacında olduğunu çok iyi biliyoruz. Kim ne derse desin, ne yorumları yaparsa yapsın bu yönetime şartlar ne olursa olsun desteğimizi vereceğiz. Başta başkanımız Emin Kar olmak üzere tüm yönetim kurulumuza Samsunspor'a sahip çıktıkları için tekrar teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Samsunspor taraftarı yaptığınız bu fedakarlıkları asla unutmayacak...

usare

Abi bi laf varya hani: "Lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adammı diye".
Sizin şu kısacık zamanda türlü imkansızlıklarda neler yaptığınızı çok iyi biliyoruz.Sportif başarının dışında kurumsal anlamda neler olduğunu da.. Şu takım 5 maçta sıfır çekmediyse sizin sayenizde. Gerisi laf-ı güzaf....

Ertuğrul Sağlam

Romanya ve Macaristan maçları için açıklanan milli takımın 26 kişilik kadrosu!....

FENERBAHÇE

BEKİR İRTEGÜN
CANER ERKİN
EGEMEN KORKMAZ
FEHMİ MERT GÜNOK
GÖKHAN GÖNÜL
HASAN ALİ KALDIRIM
MEHMET TOPAL
VOLKAN DEMİREL
EMRE BELÖZOĞLU (Atletico)
Selçuk Şahin
Recep Niyaz
Müjdat Yetkiner
Lefter Küçükandoniadis

GALATASARAY

AYDIN YILMAZ
BURAK YILMAZ
EMRE ÇOLAK
HAKAN KADİR BALTA
HAMİT ALTINTOP
SELÇUK İNAN    
SEMİH KAYA    
UMUT BULUT    
ARDA TURAN (Atletico)   
Sabri Sarıoğlu
Sercan Yıldırım
Cüneyt Tanman
Metin Oktay

yirmiuc

Milli takım hep bu şekilde seçiliyordu zaten, bu defa Trabzon'dan oyuncu alınmayınca bu durum gündeme geldi..

Nuri Asan

jurista

Samsunsporun başarısızlığını isteyecek biri, zaten Samsunsporun Başarısıyla sevinmeyen biridir .Samsunsporun başarısıyla , ilgilenmeyen birinin sözlerini de kayda değer almamak lazım diye düşünüyorum .

Herşey ortada , içinde bulunduğumuz durumu görmezden gelip yapılan güzel şeyleri alkışlamamak art niyetin , hasetin dik alasıdır .

"Haset ettiği zaman hasetçinin şerrinden Rabbime sığınırım" (Felak,5)

Samsunsporumun kötülüğünü isteyen her kimse , Allah onu ıslah etsin ...

TurgayGölbaşı55

Samsunspor ile videolar yapmaya başlıcam ancak indirdiğim samsunspr maçlarının görüntüleri hem kalitesiz hem kötü yardım edebilecek olan?

erkutdem55

Ntvspor'daki Real Betis maçı ışıklardaki sorun sebebiyle henüz başlamadı.Bugün bir ışık sorunudur gidiyor.

binikalamadım

dünki Aydınlık gazetesinin süper lig puan durumunda Samsunspor yazıyormuş gören var mı ?

ismail

Alıntı yapılan: TurgayGölbaşı55 - 06 October 2012, 22:35:32
Samsunspor ile videolar yapmaya başlıcam ancak indirdiğim samsunspr maçlarının görüntüleri hem kalitesiz hem kötü yardım edebilecek olan?

yüklenen video kalitesizse indirilende öyle olur.tavsiyem yükle idm'yi yayıncı kanalın internet sitesinden indir.izlemeye başlayınca indirme seçeneğide çıkar zaten ;)

berusa55

AllydeenleaR

boludaki kingsley kaç kilo acaba? djeheua ya iri diyordum kingsleyin yanında zayıfmış valla  :)

5trawberry

Facebook'da gördüm. Çok hoşuma gitti. Beğenip bilgisayarına almak isteyenler için, paylaşayım dedim.

TurgayGölbaşı55

Yakında Samsunspor ile ilgili videolar yapmaya başlıcam ismini tam olarak karar veremedim ama N'Sumbu TV olur diye sanıyorum. Günler geçtikçe video yapma konusunda kendimi daha çok geliştiririm.