Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Sercan - 04 October 2012, 07:26:31
Bugün çok hastayım okula gidemeyeceğim, sevk mi alayım? Rapor mu? bilen varsa yorum yazabilir mi?

sevk al.

King Of The North

Alıntı yapılan: Sercan - 04 October 2012, 07:26:31
Bugün çok hastayım okula gidemeyeceğim, sevk mi alayım? Rapor mu? bilen varsa yorum yazabilir mi?

rapor al, sevkle uğraşma, geçmiş olsun...

maraton

Hicbirsey alma kalk git gorevini yap. Vatan hizmetidir kamu hizmeti git ve senden ilgi ve bilgi bekleyen yavrularımızı yüz üstü bırakma .. Bak hala yatıyor kalksana !!

mehmet yılmaz

Şu habere Z. Şahin rumuzuyla yorum yapan korkak acaba kim?

http://www.haberexen.com/samsunspor-hakkinda-cok-ozel-aciklamalar-126245h.htm

Bugün İlkadım Spor Salonunun adı Mete Adanır olmuşsa, Ladik Spor Salonunun adı İbrahim Karabacak olmuşsa az da olsa payı olan bir insan olarak, Gençlik Parkına kimsenin 20 Ocak Samsunspor Parkı demediği bir şehirde, üstelik onun da konuşmasını 20 Ocak Sempozyumunda yapıp, tabelanın Raylı Sistem üst geçidi nedeniyle artık görünmediğini, ya yeni bir park yapılması ya da tabelanın görünür bir yere nakledilmesini istemiş bir kişi olarak birilerini rahatsız etmiş olmaktan dolayı mutlu olmalıyım demek ki. Ne diyelim, sevenimiz kadar nefret edenimizi de varsa doğru işler yapıyoruz demektir de insanın olan değil olmayan şeylerden yargılanması da bir tuhaf doğrusu.

Haset kötü birşeydir.

emre

Samsunspor'u özellikle sadece Samsunspor'u tutan bir adamın Mehmet Abi'yi tanımama ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Boş işler peşinde bazıları..

berusa55

Alıntı yapılan: samsuni - 04 October 2012, 17:13:02

Kendisi asıl o yazdığıyla, Dünya'dan bihaber olduğunu belli etmiş; Allah razı olsun saftirikten  :evet:

mehmet yılmaz

Madem gerçek isim kullanılmıyor, ben de yazdım birşeyler.
Buyurun gençler,davranın.  :)

Fakat asıl kritik cümle, 'Samsunspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü olmuş ama...' diye başlayan haset dolu girişte. Var böyleleri de bu şehirde. Bilmediği şey ise ben bunları herhangi bir unvan sahibi olmaya gerek duymadan sadece bir Samsunsporlu olarak da yıllardır söylüyorum, söylemeye devam da edeceğim. Unvanlar hikaye, aslolan Samsunsporluluk. Onun gibilerin kafasının basmadığı şey bu.

kalptenþimþek

asfalt yapacaksın böylelerinden..

twitter

Alıntı yapılan: samsuni - 04 October 2012, 17:13:02

http://www.haberexen.com/samsunspor-hakkinda-cok-ozel-aciklamalar-126245h.htm
Bugün İlkadım Spor Salonunun adı Mete Adanır olmuşsa, Ladik Spor Salonunun adı İbrahim Karabacak olmuşsa az da olsa payı olan bir insan olarak, Gençlik Parkına kimsenin 20 Ocak Samsunspor Parkı demediği bir şehirde, üstelik onun da konuşmasını 20 Ocak Sempozyumunda yapıp, tabelanın Raylı Sistem üst geçidi nedeniyle artık görünmediğini, ya yeni bir park yapılması ya da tabelanın görünür bir yere nakledilmesini istemiş bir kişi olarak birilerini rahatsız etmiş olmaktan dolayı mutlu olmalıyım demek ki. Ne diyelim, sevenimiz kadar nefret edenimizi de varsa doğru işler yapıyoruz demektir de insanın olan değil olmayan şeylerden yargılanması da bir tuhaf doğrusu.

Haset kötü birşeydir.

maraton

Ben olayı anlamadım panpalar saf anıma geldi galiba  :o

maraton

Senin taaaaaaaaaa a.q atletico Madrid ulan koca kupon yine tek maçtan yattı ulan kafayı yiyecem.. Sinirden yine bütün gün isin yoksa Serkan'dan atleticonun hırsını çıkar .. Şimdi Serkan düşünsün !!!

Serkan

ahmetsefa55

bende atletico dan yattım başkanım  :(

yedeklerle çıkmışlar maça bileydim oynamazdım. :redcard:

##kdc##

Millet tekten yatıyor, ben tümden yatıyorum  :rulet:

cgr